A magyar, olasz és mexikói konyha ízeit kóstolhatja meg éttermünkben. Nyáron hangulatos kerthelyiséggel várjuk vendégeinket. A csoportokat és a diákokat kedvezményes ajánlattal várjuk.
2016. május 29 én voltunk baráti társasággal a Cadran Pizzéria Pub-an Ráckevén. Itt már több alkalommal jártam,nagyon szeretem ezt a helyet a Duna közelségében, az Árpád híd lábánál helyezkedik el. Nagyon szép a környéke, a bejárattal szemben, ha kint ül a vendég nagyon szép kis parkkal találja szemben magát.
Mi a Pizzéria belső, hangulatos udvarában foglaltunk helyet. Alig leültünk már jött is a kedves hölgy, felvette rendelést. Nem sokat kellett az ételre várni,a pizza nagyon finom volt, majd a pohár borunk mellett még elidőzve, élveztük az udvar régi stílusú, szép virágos hangulatát. Sajnos még maradtunk volna, de folyamatosan jöttek a vendégek,így fájó szívvel, nagy megelégedéssel hagytuk el ezt a kedves helyet. Nagyon jól éreztük magunkat, majd a kalóriák elégetéséhez, lesétáltunk a Duna parti sétányra, ott gyönyörködtünk a szomorú fűzfák szépségében,a vadkacsák, és különböző madarak röpködésében. Aki Ráckevén jár, ne hagyja ki ezt a Cadran pizzériát, a választékos finom ételek választékát.
Az étterem elhelyezkedése, kínálata remek. A felszolgálók figyelmesek, kedvesek, az ételek finomak, az ár/érték arány megfelelő. A párommal ugyanazt ettünk - chilis csirkés spagettit, amit én extra chilivel kértem (mert imádom), ehelyett mindkettőnk ételét extrázták, amit a párom kicsit nehezen viselt, de én imádtam :).
Kétszer látogattuk eddig meg ezt az éttermet. Internetről néztük ki, az értékelés és a menü alapján döntöttünk mellette első látogatásunkkor. Nyári nagy meleg volt, sajnos nem klímás a helység, de ennek ellenére kellemesen telt az idő. A nagy meleg miatt a levest kihagytuk, mexikói ételt kóstoltunk.
Az étel mennyiségével és feltálalásával maximálisan elégedettek voltunk. Nekem egyetlen szomorúság a jóízű salsa és quacamole hiánya. Gyerekeknek jópofa mosolygós burgonya van, azonban az én Lurkóm jobban kedveli a "felnőttes" rántott husi hasábbal kivitelt. Nem írom a számlájukra, válogatós a gyermekem. A limonádé kifejezetten finom volt, végre nem az édes lötty, jól esett a nagy melegben. Második alkalommal már hűvösebb időben látogattunk el. A leves bőséges és ízletes volt. Második fogásként a napi ajánlatú bárány kicsit angolosra sikeredett, amelyet a csapat férfi tagjai jól viseltek, Anyukám már kevésbé. Esetleg egy kis info erről jó lett volna. Gyerkőcöm rántott husi-hasáb kombinációja nem okozott csalódást és a többi étel is kifogástalan és finom volt. Kedvelem a tányérok díszítését, igazán ízléses. A felszolgáló nagyon kedves volt. A kávé, cappuccino mindenki ízlésének megfelelt, azonban a desszerttel voltak gondjaink. A házi krémes inkább száraz volt és nyűg volt elfogyasztani, a brownie szintén nem volt a topon, nagyon száraz volt és hidegen lett tálalva. A fagyi stimmelt az oldalán, de aki egy jó, meleg, "nyúlós" igazi brownie-ra vágyik, az hatalmasat csalódik. A desszertek díszítése profi volt, azonban a fordított esetnek jobban örültem volna, kicsit rút kinézetnek, de finom desszertnek. A kiváló értékelésem inkább az össz képet tükrözi, a hely nagyon hangulatos, tetszetős, tiszta, az étlap bőséges, kártyás fizetési lehetőséggel. Remélem legközelebb a desszertekkel nagyobb sikerünk lesz, bár a legutóbbi negatív élmény miatt, lehet kihagyjuk. Viszont mindenképp egy kellemes ebédet töltöttünk el, ízlelőbimbóink 90%-os elégedettségével.
Nyamiiiiii, isteni volt minden étel, a házi limonádéról nem is beszélve. . . Ott ünnepeltük az Évfordulós ebédünket, és amikor ránéztem az órára, pontosan annyi idő volt, mint mikor először megcsókolt a barátom! Nagyon nagy adagot adtak, én személy szerint nem tudtam megenni, de ez nem volt probléma, mert szépen becsomagolták :) A személyzet nagyon kedves volt!