A ráckevei DUNA RELAX HOTEL Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvel? ifjak és örökifjak paradicsoma. Ismerje meg a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját Duna-parti szállodánkban!
A GYEREKMENTES KIKAPCSOLÓDÁS SZAKÉRTŐJE Minden felnőttnek jár néhány nap gyerekmentes kikapcsolódás. KETTESBEN RÁCKEVÉN IFJAKNAK A nálunk töltött id? alatt mindent megteszünk, hogy új közös élményeket szerezve gazdagíthassák kapcsolatukat. A foglalástól a kijelentkezésig számos apró gesztussal segítjük, hogy – gyerekek nélkül – egymásra hangolódhassanak. A szobában egymásra hangoló zenei válogatást talál. Különleges alkalmakra, ha kéri, rózsaszirmokkal borítjuk el ágyát. Wellness birodalmunkban páros nyugágyakkal, páros szaunaprogramokkal, különleges masszázsokkal szolgáljuk kényelmét. Az esti órákban hangulatos gyertyafénynél veheti igénybe ezeket a szolgáltatásokat, éjszakára pedig akár kibérelheti magunknak a teljes wellness részleget. Éttermünkben saját asztalt foglalhat. Szakácsaink figyelembe veszik ételérzékenységüket vagy diétájukat, akár személyre szabott ételeket is készítenek.
ÖRÖKIFJAKNAK A pároknak kínált valamennyi szolgáltatás mellett 60+ kényelmi szolgáltatást nyújtunk örökifjú vendégeinknek. Érkezéskor a ráckevei HÉV végállomástól ingyenes transzfert biztosítunk a hotelhez.
Karácsonykor töltöttünk itt négy remek napot, először töltöttük nem otthon az ünnepeket, és nem bántuk meg. A személyzet rendkívül kedves, informatív volt végig, számtalan program - szauna szeánszok naponta többször, jóga , operettszínész estje - színesítette a pihenést.
A szoba nem túl nagy, de kényelmes, ötletes gardrob szobával, és csodás kilátással a Dunára és Ráckeve ővárosára. Az étkezés minden igényt kielégítő,különösen a vacsorák, igazi karácsonyi ételekkel, de azért az egészségtudatosabb vendégekre is gondoltak, minden nap volt hal és párolt vagy grillezett zöldség. 24-én este korábban volt vacsora, este 8 után pedig hideg tálas svédasztal volt borokkal dúsítva. Minden vendég kapott egy üveg bort ajándékba. Nem volt olcsó a pihenés, de megérte, nagyon jól éreztük magunkat.
3 szuper napot tölthettünk el itt a párommal, egy szép panorámás erkélyes szobában. A dizájn és felszereltség nagyon tetszett, a kis gardrób szoba nagyon ötletes és praktikus! A fürdőszobában (zuhanyzós) nem annyira tetszett a zuhanyzó, nehéz volt kitapasztalni a megfelelő vízhőt és -nyomást, illetve a fények a fürdőben nagyon előnytelenek, a tükör megvilágítása miatt a sminkelés a hölgyeknek elég nehézkes lehet mert alig látni valamit.
Az ágy kényelmes volt, a párnák nekünk nem annyira: az egyik túl kicsi volt, a másik túl magas. Maga a hotel nagyon szép elegáns, nem találtuk egyáltalán lelakottnak, ahogy azt több értékelésben is olvastuk. A wellness részleg szintén szép, a medencék nagyon hangulatosak. A svédasztal változatos volt és minden nagyon ízlett, a felszolgálók kedvesek voltak és folyamatosan töltve volt minden étel. Mindenkinek ajánlom aki szeretne nyugodt körülmények között pihenni!
Mindenkinek ajanlom, aki a varos zajatol tavol szeretne kikapcsolodni. Csendes, nyugodt es gyonyoru kornyezet varja az idelatogatokat. Az etelek is szemet gyonyorkodtetoek.
Már harmadszok voltunk a szállodába és nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves,a szobák kényelmesek,a wellnes részleg nagyon szuper. Az ételek kiválóak és kérésre speciális étkezést biztosítanak. A környék gyönyörű,rengeteg látnivaló van. A kilátás a Dunára felejthetetlen élmény,a naplemente nagyon szép az erkélyről.
Nagyon szép a szálloda, jó a wellness részleg, finomak az ételek. Még régebben jártam itt, céges csapatépítőn, de nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép a kilátás is, kényelmes szobák, kedves és segítőkész személyzet, Csakis ajánlani tudom mindenkinek. Szimpatikus szálloda és étterem egyben.
Kellemes,nyugodt szálloda,kiváló wellness részleggel,nagyon jó masszőrrel. A szobák minden igényt kielégítenek,nagyon kényelmes ágyak vannak. Tiszta,csendes,pihenésre nagyon alkalmas hely.
Kutya barát szállást kerestünk. Fontos volt , hogy mi is ki tudjunk kapcsolódni. A személyzet udvarias, figyelmes , barátságos és gyors volt. Mindenre volt megoldás ami a kutyus miatt felmerült mint plusz igény. Mint kiderült mindenki szerette a kutyákat. A szoba szép volt, a kilátás pedig pazar. Az ételek finomak voltak.