Európa egyik legmagasabb fennsíkjának peremén, vadregényes tájon található a Medves Hangulatszálló. A szállodában megtalálhatják a nekik tetsző programokat a túrázni és a kikapcsolódni vágyók is.
A csendre és nyugalomra vágyók tökéletes szállása. Egy kicsit retro stílusú, de jól felszelet hotel, csodaszép fenyőerdő közepén, távol a város zajától. A személyzet kedves, a konyha jó, az ételek finomak. Mi három csodás napot töltöttünk itt a férjemmel és bármikor visszamennénk!
Kiváló lehetőségek vannak kirándulásokra, közel a Salgó vára, a Medves fennsík, a Somoskői vár, és a Zagyva folyó eredése. Lehet billiárdozni, van teke és úszomedence is. Ár-érték arányban kiváló választás a pihenésre!
A csendre pihenésre vágyók tökéletes szálláshelye gyönyörű környezet,fenyőerdő közepén csodás tiszta levegő csend csak az erdő zaja. A személyzet a konyha a tisztaság,minden rendben,bőséges ellátás félpanzióval is! ! Aki pihenni kikapcsolódásra vágyik, szereti MAGYARORSZÁG szép tájait ár-érték arányban tökéletesen megfelelő helyként ajánlom.
Kiskunfélegyházáról a munka Salgótarjánba szólított és ezt a szállodát választottam - szerencsére! Szolíd, de tiszta szoba, nagyon finom ételek, rendkívül figyelmes kiszolgálás az étteremben. A vezetőtől a recepciós hölgyekig mindenki végtelenül kedves és előzékeny. Csak miattam még egy masszőrt is kerítettek!
Kiválóan alkalmas akár száz gyermek táboroztatására is. És az árak . . . . hát komolyan mondom, hogy szállás + félpanzióért egyszerűen nevetségesen olcsó - már amit kap érte az ember! Mindenkinek jó szívvel ajánlom! :-)
Nagyon kellemes hely. A személyzet kedves, az ételek jók voltak. A szoba kényelmes, jól berendezett. A fürdőszoba szellőzése nem megoldott, de így is elviselhető. A svédasztalos reggeli lehetne kicsit változatosabb, bőségesebb kínálattal, de így is megfelelt. A szálloda ár-érték arányban teljesen korrekt.