A Zrinyi Ilona Általános Iskolában végeztünk 55 éve. A Fekete Macska étteremben tartottuk a találkozót. Korábban érkeztünk a rossz idő miatt. Azonnal tálalták tűzforrón a finom ebédet. Sokan voltunk, sokféle ételt rendeltünk, de mindenkinek nagyon izlet. Gyors volt a kiszolgálás. Nagyon kedvesek voltak.
Köszönjük a dolgozóknak, és a tulajdonosnak, Szalai András úrnak is! Az ország több pontjáról jöttek az osztálytársak, bátran merjük ajánlani ezt a helyet.
Egy májusi hétvégén ebédeltünk az étteremben. A hangulata olyan, mint egy budapesti romkocsmának, szedett-vedett bútorok, mindenféle tárgyak, kis zsúfoltság és rendetlenség. Aki kedveli ezt a laza stílust, annak tetszeni fog. A kiszolgálásra nem lehet panasz, készségesek voltak, és ajánlottak is nekünk az étlapról.