A Hotel Bodrog&Wellness Elix Spa a Zempléni-hegység lábánál, Sárospatak történelmi központjában fekszik. A szálloda nagy wellness részleggel, fedett medencével és fitnessteremmel rendelkezik
Szerintem ez sem négy csillag, de az árak igen (21. 500+félpanzió) hévízen kapok ennyi pénzért DH hotelben szobát itt még a fürdőköpeny használatáért is fizetni kell -hangsúlyozom ez egy négy csillagos hotel! Az alap (Komfort Erkélyes) szoba berendezése három csillagos szintű, a Superior Lakosztály ami megüti a csillagok számát, de a többi az nem.
Tény,hogy a fűtésrendszer modern és költöttek rá. A szobák egyébként tágasak, igaz akkora fotelekhez kell is. A wellness rész igen csak kicsi a két medencéjével. A reggeli standard, friss pékárú. Személyzet kedves.
Sajnos mi nem tudunk ilyen jó véleményt írni, mint az előttünk szólók. Röviden, mindenféle rosszindulat nélkül: Semmi túlzott kedvesség, maximum a recepciós hölgytől. . A svédasztalos vacsora és reggeli alig volt ehető. A spórolás érződött mindenen,továbbá száraz kifli és kenyér a reggelihez, minkét reggel ugyanaz a kínálat.
A wellness részleg tényleg nagyon kicsi és élvezhetetlen. Mindenki szemlesütve közlekedett, szinte senki sem köszönt, inkább lehúzó élmény volt mint feltöltő. De egy vigasztaló megjegyzést hozzá fűznék még: 1987-ben az év szállodája volt a Hotel Bodrog! Hát gratulálunk neki, de az nem most volt. . . . Egyedül a szoba szép és tiszta volt, ami egyetlen pozitívumnak számított.