Hatalmas adagok barátságos áron. Hihetetlen mennyiség, és nagyon olcsó. Az ételek finomak, bár a pincér nem éppen azt a választ adja, ha rákérdezel egy ételre, ami a valóság. Nálunk amit friss zöldségnek határozott meg, az paradicsomsaláta és uborkasaláta volt.
Persze nem lenne semmi gond vele, ha valaki nem azért választotta volna, mert nem ehet cukros dolgokat, ezek meg agyon voltak édesítve. Ennek ellenére, ha valaki gyorsan, olcsón, jót akar enni, akkor csak ajánlani tudom.
2015 április második felében jártunk Sárváron. A Hold apartman házban volt a szállásunk,ahol is a Nádasdy éttermet ajánlották mint egyik lehetséges étkezési helyet. Nem bántuk meg,hogy hallgattunk szállásadónk ajánlatára. Fiatal,vidám,mosolygós személyzet,gyors,pontos kiszolgálással párosulva.
Az ételek melyeket fogyasztottunk ízletesek,frissek voltak. Az adagok akár a kis akár a nagy adagot említem,összevetve az árakkal,nagyon korrekt módon vannak kalkulálva. Összegzés kép, teljes megelégedésünkre szolgált a hely. Nem volt véletlen,hogy egy másik nap is visszatértünk vacsorázni,szintén legnagyobb megelégedésünkre csalódnunk most sem kellett. Köszönet a mosolygós,humort is vevő fiatal kiszolgálóknak.
Sárváron a legnagyobb pozitívumot számunkra ez az étterem jelentette. Nagyon finom ételek, nagy adagok. Ottjártunkkor lakodalmat is tartottak, ennek ellenére gyors és nagyon kedves kiszolgálásban volt részünk, a meglepően fiatal személyzet profin végzi dolgát, mindig megfelelő időben érkezve az asztalhoz.
2014. április 18-22. én voltunk Sárváron. A gyógyfürdő kellemes szolgáltatásainak igénybevétele után több étteremben is étkeztünk. A legjobb ízű ételeket a Nádasdy a vendéglőben fogyasztottuk, különösen a vargányás harcsapaprikás vasi dödöllével kitűnő. A a fiatal személyzet a szakácsok a felszolgálók nagyon jó színvonalon végzik munkájukat.
Nagyon hangulatos étterem, innen rendeltünk a szalagavatóra, a ballagásomra és itt volt az érettségi bankettem is, felejthetetlen élmény volt :) Bár az ételekre kicsit sokat kellett várni, de ezért kárpótolt az, hogy nagyon finomak voltak. Az adagok bőségesek, a személyzet nagyon kedves.
2012.nyarán voltunk ott vacsorázni.Az ételek drágák voltak,a salátámban pedig volt egy kis élő husi is továbbá ropogott a kosz a fogam alatt!Kicsit jobban oda lehetne figyelni az ilyen apróságokra! Ilyen árak mellett ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Zavaró volt az étterem közvetlen közelében a forgalom is!