Ensana Thermal Sárvár Sárvár

4,5Kényelem
4,5Szolgáltatás
4,8Étkezés
4,7Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

Az Ensana Thermal Sárvár legnépszerűbb csomagjai

Ensana Thermal Sárvár Sárvár - Wellness élmények előfoglalással (1 éjtől)
Wellness élmények előfoglalással (1 éjtől)
39.960 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár Sárvár - Wellness Neked (min. 4 éj)
Wellness Neked
150.960 Ft / 2 fő / 4 éjtől bőv. félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár Sárvár - Wellness élmények (1 éjtől)
Wellness élmények (1 éjtől)
41.200 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár Sárvár - Évindító előfoglalási akció (1 éjtől)
Évindító előfoglalási akció (1 éjtől)
35.020 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár Sárvár - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
145.080 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár Sárvár - Húsvét (min. 3 éj)
Húsvét
163.440 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár Sárvár - Majális (min. 3 éj)
Majális
155.160 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Évindító Szállásvadászat Hévízen
Silver Hotel Hajdúszoboszló
174.700 Ft / 2 fő / 3 éjtől csodás félpanzióval

Ensana Thermal Sárvár Sárvár vélemények

2025. január 14.a párjával járt itt
Ebben a szállodában sok-sok évvel ezelőtt szilvesztereztünk a férjemmel, pontosan 1992-ben. Akkor a szálloda még újnak számított. Nagyon szép élményünk kapcsolódik tehát ehhez a szállodához, így most is szívesen foglaltunk ide szállást a barátainkkal együtt. Mindannyian jól éreztük magunkat, alapvetően elégedettek voltunk.
Kiváló 2025. január 10.a párjával járt itt
Többször jártunk már a szállodában. Ugyan olyan kedves és udvarias a személyzet mint első alkalommal volt. Visszatérő vendégként nagyra értékeljük, hogy megbízhatunk a szállás , étkezés és wellness minőségében. Minden igényt kielégítenek. Örömmel tapasztaltuk, hogy napközben több tornázási lehetőséget kínálnak és rövid kirándulásokat szerveznek az arborétumban és a környéken.
2025. január 3.a párjával járt itt
A felszólalók rėszère szükséges lenne trèningeket tartani mivel sok esetben nem tartjâk be az erre vonatkozó alapvető szabâlyokat. ( Az italos poharamat fent fogja meg ahol az èn szâmhozèr , az ètelt nekem teszi elöbb oda nem a hölgy vendégnek. Nem tudott felvilâgositani a borról honnan szârmazik stb.
Kiváló 2024. december 28.a párjával járt itt
Nagyon kényelmes volt az ágy. A wellness szolgáltatas tökéletes volt. Az esti zene kicsit hangos volt és nagyon régi számokból áll a repertoárja a zenésznek. Nem ártana frissítenie. A város közponja nagyon közel van. Karácsony előtt voltunk. Tetszett a pedagógusok énekkara, illetve a forralt borozás és a sütizés.
Kiváló 2024. december 19.a párjával járt itt
Nagyon szeretünk itt lenni, sokadszorra látogattunk el a szállodába. Megszoktuk, hogy nagyon retro, mintha kicsit megállt volna az idő a falai között. . Remek, hogy a wellness ilyen hosszú nyitvatartással üzemel, kiváló lehetőség, hogy a kinti medence a legzordabb időben alkalmas úszásra. Leginkább ezért térünk mindig vissza.
Kiváló 2024. november 30.a párjával járt itt
Már nem először jártunk Önöknél, de még szeretnénk. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk. Az elégedettség magas fokán minden szépben és jóban volt részünk. Sok szakember értékes , lelkiismeretes munkája tette széppé az Önöknél töltött napokat. Köszönjük szépen. Szűr Lajos és Szűrné Körtvélyesi Erzsébet Győrből
2024. november 29.barátokkal járt itt
Nagyon udvarias és segítőkész volt mindenki a wellness részlegen, az étteremben és a recepción is. Az éttermi választék felülmúlta a várakozást, nehéz volt dönteni, hogy melyik finomságot kóstoljuk meg.
Egyedül az okozott gondot, hogy a törölköző szárítókat olyan magasra szerelték, hogy mi nem értük fel.
Kiváló 2024. november 23.a párjával járt itt
Születésnapi ajándéknak vásároltam a férjem részére az utalványt. A véleményeket olvasva bíztam benne, hogy én is hasonlóakat fogok írni az ottlétünk után. Nem csalatkoztam. Minden szuper volt. A wellnes, az ételek választéka, a személyzet. . . Szóval csak jókat tudok írni, és ajánlani másnak is.
Kiváló 2024. október 18.a párjával járt itt
Jártam több Ensana Hotelban is a megszokott kényelmes szoba,JÓÓÓ az ágy, az Arborétumra , nézett a szoba. Csend és nyugalom, számunkra ez már fontos.A konyha nagyon jó finomak voltak az ételek,bőséges a kínálat,.A város gyönyörű szép tiszta,az épületek a hely hangulata kíváló.Szeretnénk még visszatérni.
Gyenge 2024. október 12.a párjával járt itt
Párommal egy 4 jszakát foglaltunk, úgy gondoltuk kicsit pihenünk, jól érezzük magunkat, mivel még az idén én csak 3 napot voltam szabadságon. Akkor még nem tudtam, hogy mi vár ránk, milyen borzasztó élményben lesz részünk. Megérkeztünk, felmentünk a szobába. A sötétítő el volt kötve, rajta 2 poloska volt.
Ensana Thermal Sárvár válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelését, és hogy bennünket választottak. Örömmel ovlastuk, hogy ételkínáaltunk elnyerte tetszésüket. Egyben szeretném őszinte sajnálatomat kifejezni, hogy nem tudtunk Önöknek zavartalan pihenést biztosítani.
2024. október 15., Nagy Péter, Ensana Thermal Sárvár
Ensana Thermal Sárvár Sárvár a térképen
9600 SárvárRákóczi u.1.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • szépségszalon • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • gyógymedence • sóbarlang • aromakabin • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek