Másodszor voltunk huszonéves lányommal a hotelban. Mindkétszer imponáló volt a recepciós fiatalok udvariassága, segítőkészsége, kedvessége. Büszkék lehetnek rájuk. Az étteremben is a pincérek vidámak, humorosak, barátságosak. Minden munkatárs köszön, bármilyen területen dolgozik is. Elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal is, külön ajándék az arborétum.
Ensana Thermal Sárvár válasza
Kedves Vendégünk, nagy örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk, reméljük, hamarosan újra szállodánkban, a Danubius Health Spa Resort Sárvárban üdvözölhetjük Önöket!
2013. július 23., Danubius Health Spa Resort Sarvar, Ensana Thermal Sárvár
Az épület egy kicsit már öregecske, de az első szemrevételezés után a fogadtatás kedvessége mellett eltörpül az épület kinézete. Aztán minden nap van újabb kellemes meglepetés. A személyzet előzékenysége, a tisztaság, a környezet. Mind biztosíték, hogy jól érezzük magunkat. Több Danubius szállodában voltunk már de talán az étkezés itt a legjobb!
Minden este gasztronómiai meglepetés várja a vendégeket. Nemcsak kiváló ételek, hanem rendkívül udvarias pincérek fogadnak minden egyes vendéget. Az az ember érzése, mintha régi ismerősként családi vendéglőbe térne be. A szálloda idegenvezetője olyan kedvességgel vezeti az arborétumi sétát esetenként a vizi tornát, hogy még az kedvet kap a mozgáshoz aki Churcill elvét vallja: No sport.
Nagyon kellemes pár napot töltöttünk Sárváron. A szálloda is jó volt, nagyon udvarias és kedves volt a személyzet, külön köszönet érte. A szálloda színvonala is kiváló volt, mi mindennel meg voltunk elégedve, pedig kritikusak vagyunk, hogy mit kapunk a pénzünkért. Nagyon kellemes volt az étterem, a pincérek, nagyon udvariasak voltak, segítőkészek.
Kellemes volt a wellness is, a terápiák is nagyon jók voltak. Érdekes és kedves kezdeményezés volt a déli leves, épp elég volt és jól esett. A város és a környék is nagyon szép és kellemes, aki nyugodtan akar nyaralni pihenni csak ajánlani tudom. Elvarázsolt minket az arborétum, mely része a szállodának, épp tavasszal voltunk ott, és csodálatos élményben volt részünk.
Nagyon jól éreztük magunkat.nem új építésű szálloda a szinvonal tökéletes.személyzet kedves,barátságos.Wellness teljesen megfelelt.Étterem tiszta a pincérek barátságosak.Nagyon nagy választék volt és ,minden nagyon finom.Nagyon finom sütemények voltak.Gyümölcsök frissek,változatossak.
A hotel állapota épphogy csak súrolja a négy csillagot, ráférne egy kis építészeti felújítás,de remekül kompenzálják ezt a figyelmes vendégkiszolgálással. Rengeteg animációs programjuk van, és bár távolabb esik a gyógyfürdőtől, saját gyógyvizes medencével rendelkezik, ami nagyon szépen, gondosan rendben van tartva.
Az ellátás kitűnő, bár meglepve tapasztaltam, hogy az ételválaszték nem állandó a vacsora folyamán, hanem ha egy elfogy, valami egészen mással helyettesítődik. (Kivéve az aznapi étlap szerinti fix menüsort, ami köré épül a számtalanféle egyéb hideg-meleg fogás). Ennek ellenére igen figyelmesek, az elfogyott palacsinta okozta csalódottságunkat azonnal palacsintasütéssel kompenzálták! Aki fogyókúrára készül, annak nem ez a legideálisabb választás! :D Remek kikapcsolódási helyszín a szálloda közvetlen szomszédságában szabadon látogatható gyönyörű arborétum, és a szintén csak egy ugrással elérhető vár, és annak környezete.
Aki igazi pihenésre vágyik, csendes, ősfás környezetben, annak ajánlom ezt a Sárvár belvárosában található wellness szállodát. Szépen berendezett, erkélyes, ősfás parkra néző szobák, ingyenes parkolás a szálloda kertjében. Finom, frissen készített ételek a reggelinél, a vacsoránál, a déli leves ebéd is a félpanziós ellátás része.
Az alkalmazottak nagyszerűen, nem zavaróan, kedvesen látják el a munkájukat. Több gyógymedence található a szállodán belül, és a szabadban. Nagyszerű érzés hatalmas, 100 éves fák árnyékában úszni a termálvízben. Ingyenes a parkolás a szálloda parkolójában. Örömmel fogok visszatérni ide legközelebb is!
A szálló régi építésű, de színvonalas. Fürdő nagy élményt adott. Szauna, gőzkabin, kényelmes. Meleg víz hatásos. Külső medence, napzó helyek nagy élményt adtak. Csodálatos a környezet. Délidőben nagyon finom leveseket kaptunk, szolgáltatásként. Ételek szintén változatosak, és nagyon finomak. A legszebb élményt számunkra az arborétum nyújtotta!
Nem tetszett az, hogy a napozóágyak piszkosak voltak, mármint a műanyag részét le kellett volna locsolni, mert régi szennyeződések voltak rajta, valamint a szombat esti vihart követően vasárnap a vendégeknek kellett leseperni az ágyakra hullott faleveleket. Ilyen színvonalú szállodában ilyesminek nem lenne szabad megtörténni.
A szálloda és az étterem minden alkalmazottját csak dícséret illeti, kedvesek, szolgálatkészek, intelligensek. Kiváló, családias hangulatot árasztó pihenőhely idősebbek és a csendet, nyugalmat kedvelők számára. Apró észrevételek: - Szükség lenne minden szobához egy nagyobb felületet biztosító szárító alkalmatosságra.
- Higiéniai okokból álló szoláriumot kellene üzemeltetni. - Lábfertőtlenítő készüléket kellene elhelyezni minden medencéhez. - Növelni lehetne a szálloda vonzerejét nemcsak az idősebbek, hanem valamennyi korosztály számára, ha az egyébként remek torna- és túraprogramokon kívül legalább hetenként egyszer egyéb, az éppen ott nyaraló vendégeket kedves ismerősökké vagy barátokká összekovácsoló programokat is szerveznének a szállodán belül (animátori tevékenység). Ez tovább növelné a törzsvendégek számát. Egészében véve azonban - a jelenlegi feltételek mellett is - bármikor szívesen visszatérnék ide.
A személyzet készséges, segítőkész volt. A szálloda tisztasága is rendben volt. Érkezéskor nem hívták fel a figyelmünket egyes lehetőségekre,esetleges akciókra. A fürdőszobában az aljzaton megállt a víz, ami az előszobai szőnyegre csurgott ki. A berendezés kopottas. Szúnyogháló hiányzott / legalább egy ablakról ! /.
Az erkélyre jó lett volna ruhaszárító ! Az étteremben a személyzet figyelmes, udvarias,profi volt. Az ételek minőségre és mennyiségre is megfelelőek voltak, kifogástalanok ! ! ! Az igényelt MOL kuponért vissza kellett menni a recepcióra, mert elfelejtették odaadni távozáskor. Sárvár nagyon szép város ,tetszett a buja növényzet városszerte.