Nyugat-Dunántúl híres fürdőhelyén, Sárváron nyílt 2004-ben a Hotel Arborétum. Nevét a sárvári Arborétum közelségéről kapta, de a belváros és a gyógyfürdő is egyaránt közel van; a szálloda csendes helyen fekszik, és barátságos környezetet kínál.
A szüleim ajánlották ezt a barátságos, nyugodt környezetben lévő, családias hangulatú szállodát. A gyönyörű arborétumhoz közel található hotel valóban kikapcsolódást nyújt azoknak, akik pihenésre vágynak. A hotel környezete csendes, a személyzet rendkívül barátságos és segítőkész.
A reggeli bőséges és finom, amennyiben valami elfogy vagy fogyóban van, azonnal pótolják. Meleg reggeli igénylésekor a személyzet megkérdezi még azt is, hogy hány tojásból kérjük az omlettet? :) A városcentrum közel van, minden üzlet könnyen megközelíthető, a vár, a fürdő, az arborétum és a dottó végállomása is nagyon közel található. Szimpatikus volt számomra, hogy néhány étteremhez kedvezményes bónt is adnak a vendégeknek. A szobában a párnán mini csoki várt bennünket, ami kedves gesztus. A tisztasággal is meg voltunk elégedve. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, és elhatároztuk, hogy máskor is visszatérünk.
Mi már negyedszer tértünk vissza a hotelbe. Mindig szívesen megyünk, nem kérdés, hogy hol szálljunk meg ha Sárvárról van szó. Csendes, nyugodt helyen található, mégsem túl messze a fürdőtől. A személyzet szokásához híven kedves, udvarias volt. A szobák tiszták, tágasak. A vár, az arborétum és a központ is könnyen megközelíthető gyalogosan is. Még visszatérünk :)
Már kétszer voltam a Hotel vendége. A személyzet nagyon segítőkész,kedves volt. A szobák tágasak ,tiszták. Minden reggel bőséges,esztétikusan tálalt reggeli várt bennünket. A szálloda nyugodt,családias környezetben található,minden szórakozási lehetőség gyalog is könnyen elérhető( strand,vár,alborétum,tó)
Nagyon családias a Hotel, az ott dolgozók segítőkészek voltak, a szobánk kellemes, az ágyunk kényelmes, szép három éjszakát töltöttünk el ott! A reggeli bőséges, mi vacsorát is kértünk, az is finom volt. A kiszolgálás megfelelő, figyelmes. Kaptunk belépőt a várba, az arborétumba és a fürdőbe is. Mindenkinek bátran ajánlom!
Nagyon tetszett a családias környezet,a kiszolgáló személyzet kedvese,nagyon közvetlen. A konyha házias,nem túlzó! ! Remekül éreztük magunkat. Mindenben készséggel álltak rendelkezésünkre. Máskor is megyünk,mert annyira kellemes emlékeink vannak. Nyugodt,családi házas övezet,így abszolút biztositva volt a pihenés is. Figyeltek a fürdőszoba takaritásra is. Köszönjük.
Ez a szálloda családias légkört biztosít a vendégeknek, remek és változatos ételekkel.Készséges dolgozokkal. Mindig szívesen megyek vissza, mintha haza mennék. Gyönyörű helyen ahol érdemes a pihenést eltölteni. Ugyan egy kis felújítás ráférne a szállodára, de ezeket a hiányosságokat az ott dolgozok felettetik.
Hangulatos, nyugodt, csendes helyen van a Hotel. Nagyon könnyen megközelíthető gyalog is, minden a városban. Már többször is voltunk ugyanitt. Meg vagyunk elégedve a kiszolgálással, minden flottul működik. A fürdő is nagyon közel van, pár perces sétával elérhető. Nincs gond a parkolással sem, az udvarban van hely. A távolabbi környéken is sok a látnivaló, pl. Ság-hegy.
Ajándékba kaptam a nyaralást, így nem teljes árason voltunk, nem tudom van-e különbség. Ahogy néztem, éppen féláron voltunk, mintha simán foglaltam volna. Igy azt mondhatom, hogy összességében elégedett voltam. A szállás tiszta, kényelmesek a szobák, és egy csendes kis utcában van, ahonnan gyalog is pár perc a központ.
Éttermekhez kaptunk 10 %-os kupont, így erre sem lehet panasz. Kedvesek és figyelmesek voltak. Egyedül a reggelibe tudnék belekötni, de nem akarok, mert kérésre nagyon finom rántottát kaptunk. Azért kértem mindkét nap azt, mert a kirakott felvágott választék enyhén szólva sem nyerte el a tetszésünk. A legolcsóbb szalámik voltak kirakva, és ettől még nyugodtan lehetett volna mit enni, mert volt májkrém, lekvár, főtt tojás, műzlik, joghurtok, tea,kávé és rostos üdítő is kétféle, de nagy túra előtt voltunk, így inkább kértem a szalonnás-tojást az energia miatt. Párizsival és ligh joghurttal nem szeretek nekivágni az erdőnek :)Tehát mindent összevetve a svédasztallal sem volt gond, mert sok minden volt kirakva, csak a minőségét egy ici-picit lehetne feljebb tornázni. Ettől eltekintve ajánlom a szálláshelyet, mert igazán cssendes és kényelmes volt.
Neten keresztül vásároltam a kupont, mely során az ár-érték arány kiváló volt. A hotel elhelyezkedése jó, mert egy csendes külvárosi részen van, viszont könnyen és gyorsan megközelíthető minden lényeges célpont, látnivaló. A tisztaság megfelelt, a svédasztal kellően bőséges és minőségben is rendben volt.
A személyzet elég jól produkált. A szoba átlagos 2 személy részére, de a 2 unokával is szűkösen elfértünk, mivel csal aludni jártunk az egész napos fürdőzés után. A TV készülékekekt igazán lecserélhetnék, azzal helyet is nyernének a szobíban, mert elég volna egy kis falra akasztható TV. Összességében, amiért mentünk megfelelt és jól éreztük magunkat az unokákkal.
Csendes helyen van a hotel, mégis közel a központhoz. Mindent el lehet érni gyalog is. A személyzet segítőkész volt, minden kérdésünkre készséggel válaszoltak, elmagyarázták merre van. Tetszett, hogy variálhattunk a csomag tartalmán, hogy mit kérünk inkább és mit nem. Rugalmasan megoldották. Lehet jegyet ill.
belépőt venni több helyre is a recepción. Sajnos a wifi általában nem működött, vagy túlterhelt volt, ezt nem tudom. Mivel nem voltunk egész nap a szálláson, annyira nem zavart. Ár-érték arányban nagyon jó kis szállás.