Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár ★★★★

a 85 sárvári szállás közül
Kategória
Négy csillagos superior szálloda
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa SárvárPark Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár
76 fotó

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár bemutatkozása

A Park Inn Hotel 2006-ban épült, Magyar Turizmus Minőségi Díj és Zöld Szálloda elismeréssel rendelkezik; a sárvári gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló szálloda vendégeit barátságos légkörrel várja, szolgáltatásait az egyszerűség és a korszerűség jellemzi, a vendégek igényeihez alakított ajánlatokkal.

108 vendég véleménye alapján

3,7Ár / érték
4Szolgáltatás
3,8Étkezés
4,7Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa legnépszerűbb csomagjai

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár - Napi ár all inclusive ellátással (1 éjszakától)
Napi ár all inclusive ellátással (1 éjszakától)
68.335 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár - Téli relax (1 éjtől)
Téli relax (1 éjtől)
68.335 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros
119.520 Ft / 2 fő / 3 éjtől csodás félpanzióval

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár vélemények

2022. április 8.egyedül járt itt
Nagyon elegedett voltam az ellatas mennyisegevel,minosegevel. A szemelyzet keszseges,udvarias,baratsagos volt. Hianyoltam as etteremben a kaves es a teascseszekhez tartozo kistanyerokat. A furdoszobaban kellemetlen szag volt,amit keresunkre orvosolni probaltak,de csak tuneti kezelessel. Ugy gondolom,hogy a hiba rendszerszintu lehet.
2022. február 28.a párjával járt itt
Az ágy kényelmetlen volt. A szobában minden rendelkezésünkre állt.
Az ételek nagyon finomak voltak, viszont nagyobb választékra számítottam.
A személyzet kedves és készséges.
A wellness részleg is kielégítő volt. Talán több élményelemet el tudtam volna képzelni.
Nagyon örültünk, hogy délig maradhattunk. Így ebéd után indultunk haza. Jól éreztük magunkat, remélem lesz alkalmunk visszatérni!
2022. január 9.gyerekekkel járt itt
Egyedül a játékterem használatánál sokallom azt a rengeteg 200. - amivel működnek a gépek. A kisebb gyerekeknek ott a jatszóház, de a mi gyerekeink ehhez már nagyok. Áll inclusive ellátásban kifizettunk 1 millió forintot a barátainkkal és közel 40ezer forint elment a gépek használatára, h a gyerekek se unatkozzanak, ha épp nem a fürdőben vagyunk.
2021. november 3.gyerekekkel járt itt
Az ellátás pazar volt. Az ételek finomak és hatalmas a választék. Családoknak, pároknak, fiatalnak, idősnek egyaránt ajánlom. A legjobban az tetszett, hogy a sárvári fürdővel közvetlen összeköttetésben van a szálloda.
2021. október 29.a párjával járt itt
A szoba átvételét követően jeleztük a zuhanyfej cseréjének szükségességét, melyre távozásunkig nem került sor.
Az étteremben a tányérok gyakran voltak vizesek. A szobában nagyon meleg volt.
Ami tetszett: a fürdő közelsége. A földszinti bár, recepció tágassága, berendezése, kényelme. Egyes alkalmazottak elvárton túli kedvessége.
2018. december 19.a párjával járt itt
A hotel szép helyen, modern kivitelezéssel készült. Remek, hogy közvetlen folyosó létesült a fürdőhöz. A szoba tágas volt és jól elrendezett. Viszont a fürdő sarkai, élei nagyon penészesek voltak, a falak kopottak és foltosak, a szőnyeg szintén foltos, az erkélyajtó kis híján kiesett, amikor nyitottuk. Ezek nagyban rontották az összképet.
2018. augusztus 12.gyerekekkel járt itt
2 kisgyerekkel néhány nap eltöltésére ideális. A gyerekek szerették a játszószobát, a fedett és szabadtéri medencéket és mindig volt kedvükre való étel. A játszószobában is szerettek játszani. Sajnos volt olyan, pénzzel működő játék, ami elnyelte az érméket, de nem indult.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márNépszerű író - 52 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
2017. július 4.a párjával járt itt
Visszahúzott a szívünk a sárvári fürdőbe, de ezúttal nem a fürdő hotelét vettük igénybe, a Park Inn-t szerettem volna kipróbálni. Azért választottuk ezt a szállodát, mert közvetlen összeköttetésben van a fürdővel, egy folyosón át korlátlan átjárás van.
2015. február 16.a párjával járt itt
Amikor belépünk a szállodába, ízlésesen berendezett, nagy tágas tér fogad minket. A 4 fő szín, mint a Park Inn szimbóluma, több helyen is visszaköszön, és dicséri a tervezők fantáziáját. Sajnos a szobák felé haladva egyre több helyen feltűnik a berendezések, bútorok kopottsága.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt márLelkes fotózó - 104 feltöltött kép
2014. november 18.a párjával járt itt
Házassági évfordulós hosszú hétvégének választottuk,
nagy előnye, hogy zárt folyosón, kényelmesen megközelíthető a gyógy- és termálfürdő,
tetszett a szintenként másféle szín a hotelben,
a szoba és minden berendezése célszerű, jól használható, van rakodási felület a fürdőben is, az ágy kényelmes,
a friss levegőre szomjazók számára talán elkelne egy szúnyogháló az erkély ajtajára, mert nem mindenki szereti folyton használni a légkondit, a közeli víz viszont vonzza a repülő rovarokat,
a nagy méretek (sok szoba)az étkezéseknél zsúfoltságot eredményezhet, és talán ennyi embernek nem is lehet nagy választékot fenntartani, de jártunk már olyan 4*-osban, ahol lényegesen bővebb volt a választék.
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár - SzobákPark Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár - BelsőPark Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár - SzobákPark Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár - Külső kép
Még több kép (1 db) >>
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár a térképen
9600 SárvárVadkert u 4
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szépségszalon • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • Kneipp taposómedence • gyerekmedence • gyógymedence • csúszda • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, őrzött: 2700 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
• Mélygarázs, őrzött: 5100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 50 kg-ig: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska, 50 kg-ig: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek