A valódi jó dolgok a részletek összességén múlnak. Az épület patinás. De ez még javításra is szorul,omladozó homlokzat. A szoba gipsy barokk berendezésű. A csillár fele díszei hiányoznak. A fürdőszobában egy billegő fésülködő asztal a polc. NINCS WCPAPÍR TARTÓ! ! ! ! Azért új a hajszárító, mert nincs konnektor a fürdőszobában.
A melegvíz 4 perc csobogás után jelenik meg. Az utcai rész hangos, nincs lehetőség a szellőztetésre. A lényeg! Széchenyi Pihenőkártyának csak a vendéglátós részét fogadja el! Csak reggelivel érdemes foglalni, (ha még nem lapoztál tovább) a vacsora gyenge.
Érkezéskor jéghideg szoba. Kérdésünkre, hogy fűtés mikor lesz bizonytalan válasz. Több óra várakozás után nekünk kellett hősugárzót keresni, mert otthagytak minket szolgáltatás nyújtás nélkül. A vacsora kritikán aluli. Hideg, ízetlen moslék. Nem voltam hajlandó ott enni másnap. A reggelinél tányérokkal letakart felvágottak, másnapos péksütemény.
Nem szoktam lehúzni helyet de ez rémálom volt. A terítő 3 naposan is ugyanaz a pecsétes, foltos, koszos undormány. Senkinek nem ajánlom a helyet. Csodálom, hogy még létezik ez a hely. . . .
2019 augusztus végén jártunk családosan a kísértet kastélyban. Szoba elhelyezkedése utcafronti-klima nélküli (hőhullám idején) csak nyitott ablaknál próbáltunk aludni-kis sikerrel, mivel a város teljes forgalma ezen a kanyargós útszakaszon dübörög. A bútorzat régi típusú ,naftalin szagú, piszkosak a polcok-nem mertünk kipakolni a bogarak miatt.
Kis hűtőt nem adott. A bejárati ajtót én javítottam meg,nem zárt rendesen a felső része. A reggeli primitív, a koszos asztalterítő minden étkezésnél ott vigyorgott ránk (csere nélkül). A vacsora fertelmes, katona koromban ízletesebbet adtak (kispórolt sz. . . ok). Az elszámolásban szereplő felárak dühítőek,elég sokat utazunk, de ilyen putris helyre még nem keveredtünk.
Nagyon sok rossz lehuzó értékelés volt a helyről. Szerintem a hely tökéletes,a svéd asztalos reggelinél nagy a választék,a vacsoránál leves van és főétel ami finom,a szoba és a hely tiszta. Egyetlen ok ami miatt nem kap 5 csillagot az az hogy a főút mellett van és kicsit hangos a forgalom miatt de zárt ablaknál nem zavaró+a hely kivülről nem szép de belülről a szoba szerintem kárpotol. Én bármikor máskor is szivesen mennék.
Régen jártunk Sárváron, ezért örömmel vettük igénybe a nagyon kedvezményes szállás ajánlatot. Kivülről még nem teljesen felújított 700 éves épület. Belépve az óriási szobába kellemes meglepetés volt a vadonatúj bútorok és kényelmes ágyak látványa. A kert és a kinti pihenőhely is nagyon szép.
A szoba ablakából a várra lehet látni. A szálló mellett van az arborétum, ami hozzájárult a jó levegőhőz. Az étterem még nem készült el, de a hozott ételek minősége és mennyisége kiváló volt.