A Wolf Panzió Sárváron található a termálfürdő szomszédságában. Könnyen megközelíthető a Budapestről autóval érkezők számára a panzió, ha az M7 autópályán Székesfehérvárnál rátérnek a 8-as, 84-es autópályára.
A szállás tiszta rendes volt. A személyzet nagyon kedves segítő kész. Egy dolog ami nem tetszett az étterem szellőztetése! Nagyon éreztük az ételszagot a ruhánkban, mikor hazaértünk még akkor is. Nem tudom hogy lehet ezt orvosolni, de nagyon kínos volt ez a kaja szag.
A Wolf Penzionban eltöltött hétvégénk, a várakozásunknak megfelelően, jól sikerült. Eléggé fáradt, lehangolt állapotban érkeztünk, de ez a négy nap, sokat segített, hogy újra a toppon legyünk. A szállás nagyon jó helyen van, központi, mégis csöndes, nyugodt légkörű. A személyzet barátságos, szolgálatkész, az étkezés megfelelő mennyiségű és minőségű volt.
A pihenésünk nagy részét, a termál fürdőben töltöttük, de a masszázs és a sok séta az arborétum kiváló levegőjén, rengeteget segített a regenerálódásban. Ha lehetőségünk adódik, szívesen visszatérünk ide.
Október közepén töltöttünk négy éjszakát a panzióban. Nagyon jól éreztük magunkat. Remek helyen van, mindent gyalogosan be lehet járni. Szép, tágas szobát kaptunk, az ellátás megfelelő volt, bár lehetett volna nagyobb a választék. Most jártunk először Sárváron és a városka is nagyon tettszett!
A szállás átlagos volt. A személyzet ilyen is, olyan is. A Hotelben a reggeli fél kilenckor már nem volt választékos pl. csak kenyér volt kitéve. Ami teljesen kedvemet szegte, hogy azt tudtuk hogy a városközpontban zajosabb lesz a szállás ezt ellensúlyozta, hogy minden közel volt.
Amit viszont semmi nem ellensúlyozott az az volt, mikor egy ember reggel 6 és fél 7 között lombszívózott a panzió körül sajnos erre ébredtünk két alkalommal is.
6 nap, 5 éjszakát töltöttünk most a Wolf Panzióban. Visszajáró vendégek vagyunk. A mostani elhelyezésünk az eddiginél is jobb volt. A tisztaságra nem lehet kifogás. Félpanziós ellátást vettünk igénybe, svédasztalos reggelivel és vacsorával. Kifogástalan ellátásban volt részünk. Széles választék volt, mindenki megtalálhatta magának a megfelelőt. A személyzet nagyon figyelmes és udvarias, szolgálatkész.
A szálloda nagyon jó helyen van, pár perces sétával elérhető a vár, az arborétum és a gyógyfürdő is. A szobában és az egész panzióban tisztaság volt. Az ágy kényelmes, a szoba jól berendezett volt és még jól felszerelt közös konyha is a rendelkezésünkre állt. A reggeli és a vacsora is bőséges és finom volt. Jól éreztük magunkat!
Nagyon kellemes volt a szálláshely szilveszteri programja, remekül éreztük magunkat. Reggelinél a rántotta nem volt teljesen megfőzve, de ízre finom volt. Szilveszteri vacsora remek volt. Fűtés kicsit sok volt első éjszaka, de másnapra már jobb lett.
Szilveszteri programra érkeztünk párommal a Panzióba. Tetőtéri szobát kaptunk,ami tiszta, meleg, de nagyon pici volt. Nem igazán két személyre szabták, amennyiben egyikünk felállt, a másiknak le kellett ülnie, hogy elférjünk egymás mellett. Az étkezés, ill. a szilveszteri műsor a közeli Wolf Hotelben volt.
Ami az első nap (vasárnap) terülj-terülj asztalkám volt, de a további napokon már a maradék került ismételten felszolgálásra. A szilveszteri eszem-iszom, zene jó volt.
Nem először szálltunk meg Sárváron a Wolf panzióban. A szállás az elvártaknak megfelelő volt. Félpanziós ellátást választottunk a korábbi tapasztalatok miatt, de most csalódtunk benne. A választék gyenge volt a vacsoránál és az is elég gyenge minőségben. A gyerek által választott húsos tészta, sem húst, sem sajtot nem tartalmazott, üres tészta volt sütőben pirítva.
A húsleves gazdagon helyi értelmezése, húslé, simán sárgarépával,más nem volt benne. . . . A személyzet szintén nagy csalódás volt a korábbi többszöri alkalomhoz képest! Úgy gondolom, hogy a vendéglátásban minimum követelmény a köszönés. Az, hogy bemegyünk, mi köszönünk előre és semmi reakció nincs, hát elég gáz! Az 5 és fél éves fiam jegyezte meg, hogy sem a néni,sem a bácsi nem köszönt vissza. . . Hangosan megjegyeztem neki, hogy vannak ilyen emberek, akiket nem tanítottak meg a szülei rá. . . A kiírt kajaválasztékból elfogyott mire mentünk vacsorázni, a megkeresett felszolgálótól megkérdeztem, hogy hoznak-e belőle, azt mondta megkérdezi, majd eltűnt a portára telefonálgatni. Természetesen nem hoztak belőle. Ezektől eltekintve a szállásunk az elvártaknak megfelelt, tiszta volt. Még egy fontos megjegyzés, ha valaki kártyával szeretne fizetni - vacsi mellé üdítő,sör,bor stb. . . - bankkártyával nem tud fizetni 2000HUF alatt, amire természetesen semmi nem hívja fel a figyelmet és érezzem magam én kellemetlenül, mert nincs nálam kp. A fürdőt viszont mindenkinek ajánlani tudom, pláne ha kisgyerekkel van! Ha a leírt hibákon tudnak változtatni- korábban nem így volt- ár-érték arányban megfelelő a hely!
Tágas, hangulatos szobát kaptunk hatalmas laptévével, kényelmes fekhellyel. A fürdőszobában nincs szappan, szerencsére volt nálunk. A recepción a lányok elég tájékozatlanok, kérdésünkre, hogy van-e busz a vasútállomásra, kapásból taxit ajánlottak, pedig van megfelelő busz is.
A közeli Wolf hotelben volt az étkezés, ami elég gyengécske választék és minőség tekintetében is. Reggelinél egy fajta legolcsóbb sajt,gyümölcs sehol. Vacsoránál 1 leves, 1 száraz piskótaszerű desszert mindkét napon. A város viszont elbűvölő, a fürdője csodás !