A Wolf Panzió Sárváron található a termálfürdő szomszédságában. Könnyen megközelíthető a Budapestről autóval érkezők számára a panzió, ha az M7 autópályán Székesfehérvárnál rátérnek a 8-as, 84-es autópályára.
Szerencsém volt egy nap kipróbálni a panziót a villát és a hotelt véleményemet nem szeretném leírni a két elsőről az érintetteknek beszámoltam gondolom azon lesznek .
hogy minden legalább olyan szép legyen mind a hotelba igaz az ár nem volt sok amiért lefoglaltuk sok mindent nem is vártunk mert a cél a fürdő volt de tisztaságot azért elvárnánk de egy szónak is száz a vége minden jó ha jó a vége értékelésembe kiemeltem a személyzetet kedvességük ,de főleg türelmük miatt mivel mi vendégek minden problémánkat az ő nyakukba zúdíttunk .
Nem a szállodában, hanem, a panzioban volt a szállásunk. Érkezéskor a kávézó alkalmazottja átvezetett az udvarról nyiló szobába ami első látásra nagyon megnyerő volt. A berendezés, a bútorok harmonizáltak egymással, tágas tér maradt a szobában. Amikor visszaértünk a sétáról és bementünk a szobába, döbbenettel láttuk a rengeteg bakapelyhet a szőnyeg nélküli parkettán.
Ahogy a hútőszekrény és a rekamié közötti kis résen benéztem,vastagon állt a por. Az 5 nap alatt egyszer sem volt felmosva. Az első naptól nem volt feltöltve a folyékonyszappan tartója. Igy kedden vettűnk egy szappant, hogy tudjunk kezet mosni. Az étkezés a hétvégére már unalmas volt, mivel a reggeli és a vacsora kórete(rizs, krumpli)minden nap ugyanaz volt. Távozás előtt pénteken rendeztem az anyagiakat. ahol ismét meglepetés ért,mivel a kávézó alkalmazottja eltette a pénzt és semmi bizonylatot nem adott. Amikor szóltam,hogy egy bizonylatot vagy számlát irjon kijelentette számlát nem tud adni. Egy szolgáltatással foglalkoó cég hogy nem tud számlát adni? Kaptam egy vastag papirt a nevemmel és a fizetett összeggel,valamint a dátummal, ami egyáltalán nem fogadható el! Vajon hány vendéget vertek igy át ?
Mi január 25-én foglaltunk le egy apartmant (2 egybenyíló szoba)a Wolf Hotelban a Húsvét hétvégére. Megérkeztünk. Kitöltöttük a bejelentkező cédulát, és egy hölgy felkísért minket a szobánkhoz. Ami csak egy szoba volt egy franciaággyal, és egy emeletes ággyal a gyerekeinknek. Kérdezte, megfelel-e! ?
Mondtam neki, hogy nagyon szép, de mi apartmant foglaltunk, nem szobát. Lementünk a recepciós hölgyhöz, aki közölte, hogy sajnos jelenleg nincsen szabad apartmanjuk! ! ! Amit JANUÁRBAN foglaltam. . . Kérdezem, hogy akkor mennyivel olcsóbb a szoba? Hát, az is ennyi, mert ők az apartman árából akartak engedményt adni. És hát ez máshol is elő szokott fordulni, nem egyedi eset. Summa-summárum, eljöttünk, egy fityinget sem hagytunk ott ebben a hotelnek nevezett valamiben.
A panzióban dolgozó lányok tájékozatlansága kész röhely, ráadásul nem mondtak el az égvilágon semmit. A kb 6 férőhelyes parkoló tele volt, így az utcán parkoltunk. A vacsora elképesztően pocsék volt, minősíthetetlen, még direkt sem tudnék ilyen rosszul főzni! !
Reggeli tojàs tele volt héjjal, legolcsóbb párizsik tömkelege, maradékok másnap de még kb harmadnap is visszaköszöntek. Félpanzió teljes pénzkidobás, ne kérje senki! ! ! Babát szintén ne vigyen senki, mert az utazóágy amit kaptunk mintha a kukából szedték volna, levolt 3 helyen szakadva, nem is értem hogy gondolhatták ezt komolyan. Egész szobában a fürdőben volt egy mini kuka. Éjszaka dögmeleg volt, se a gyerek nem aludt se mi. Voltam már pár 3 csillagos helyen, de mind sokkal különb volt ennél. Nem ajánlom senkinek!
Aprócska szoba, légkondi nélkül, még egy ventillátort sem tudtak adni a hőségben. Erkély nekünk nem volt. Reggel 7-kor arra ébredtem, hogy a gázpalack csapódik valamihez. 23:30-kor lebotorkáltam megkérni a parkolóban tobzódó, bulizni készülő fiatalokat, hogy csendesebben szervezzék az aktuális szombat esti bulit.
Köztük volt a presszóban dolgozó két fiatal lány is. Az autónak csak az utcán, bokor mellett jutott hely, mert a parkolóban kevés autó fér el. Felháborítónak tartom, hogy az előző este vacsorára kínált rántott csirkeszárny másnap a reggeli kínálatban is felajánlásra került. A sajt nem sajt volt, hanem rántani szánt készítmény. A levesben lecsókolbász virult. Sárvár gyönyörű. Szállást és étkezést legközelebb biztos nem itt keresek.
Nagyon kényelmesek a szobák,csendes környezetben van a panzió szépen fel van újítva a szoba. Az ellátás kifogástalan az ételek finomak és bőségesek. Szívesen ajánlom ismerősöknek.Jó helyen van a panzió közel van a fürdő a vár, arborétum a centrum tehát kielégítő minden szempontból
A szálloda elhelyezkedése és belső berendezése jó hangulatos de a hozzátartozó személyzet hozzáállása botrányos,/tisztaság,ételkészítés/ Ezzel a mentalitással ezt a többre hivatott szállodát tönkre teszik, nagy kár lenne érte
Beléptető recepciós udvariss,szimpatikus fiatalember. A szoba,valamint a fürdőszoba elfogadható. Az erkély,valamint a lépcsőház piszkos. Az erkélyen lévő egyik fonott szék le volt szakadva. A parkolás nincs megoldva a leírtakhoz képest. Távozáskor derült ki,hogy nem tudunk bankkártyával fizetni.
A számlázó hölgy egyáltalán nem készséges,nem segítőkész,nem udvarias! Elvárható,hogy a 21. században fizethessek kártyával? De mi úgy tudjuk,hogy kötelező is a szállásadóknak,vagy mégsem? A foglalás visszaigazolásában sincs,hogy nem lehet. Egyébként hallható volt,amikor bekapcsolta a számítógépét,nekünk meg azt mondta,nincs internet. A panzió 25-ös szobájában voltunk.
Sajnos nem sok jót tudok írni! Mi a Panzióban voltunk elszállásolva, az 5-ös szobába amelynek az ablakai a fő útvonalra néztek. Iszonyú forgalom volt éjjel és nappal egyaránt. A fürdőszobában nem működött az elszívó,a 2.
5m2-es helységbe bezsúfolva 60cm mosdó aminek a kagyló része törött volt, 80-as zuhanykabin a mosdó mellett, a zuhanyzóba oldalazva lehetett belépni, zuhanyrózsa törött volt és 4 nap alatt képtelenek voltak kicserélni plusz egy WC . A többit levélben írom meg. Rengeteg probléma volt!
Tágas, hangulatos szobát kaptunk hatalmas laptévével, kényelmes fekhellyel. A fürdőszobában nincs szappan, szerencsére volt nálunk. A recepción a lányok elég tájékozatlanok, kérdésünkre, hogy van-e busz a vasútállomásra, kapásból taxit ajánlottak, pedig van megfelelő busz is.
A közeli Wolf hotelben volt az étkezés, ami elég gyengécske választék és minőség tekintetében is. Reggelinél egy fajta legolcsóbb sajt,gyümölcs sehol. Vacsoránál 1 leves, 1 száraz piskótaszerű desszert mindkét napon. A város viszont elbűvölő, a fürdője csodás !