A Wolf Panzió Sárváron található a termálfürdő szomszédságában. Könnyen megközelíthető a Budapestről autóval érkezők számára a panzió, ha az M7 autópályán Székesfehérvárnál rátérnek a 8-as, 84-es autópályára.
Nem vagyok elégedett: kezdem azzal, hogy nem olyan szobát kaptam, mint amit ígértek. Tetőtéri szoba, amit kikötöttem, hogy nem kérek. Ugyan megoldották a másik szobát, de egy a 3 éjszakát 2 szobában töltöttük. A reggeli és a vacsora önellátós volt. Nem volt választék, nagyon gyenge volt.
Ugyan a személyzet megtett mindent, kedvesek voltak, de egy 3 csillagos hoteltől nem ilyen ételválasztékot vártam. A szilveszter éjszaka szervezése viszont teljes káosz volt. Egy 80-100 személyes teremben 120 embert zsúfoltak bel. A szilveszteri vacsora felszolgálása enyhén szólva, kaotikus volt. Délelőtt - rákérdezésünkre - kiderült, h a szilveszteri vacsorára még nincs helyünk. Este azt mondták, hogy meg van a helyünk egy 4 személyes asztalnál, de a szilveszteri vacsora kezdetekor egyáltalán nem találtam a nevemet egyik asztalnál sem. Végül egy hosszú, 24 személyes asztal legutolsó, egymás melletti széken találtuk magunkat a párommal: szemben a kérésemmel, hogy szemben szeretnénk ülni egymással. Este 21 óra helyett 3/4 10-kor kezdték a levest felszolgálni, a második fogás feltálalása 1/2 11-kor kezdődött. A tombola húzása 11 után valamennyivel kezdődött, amikor még az asztalon voltak az üres, félüres vagy fogyasztás alatt álló tányérok. A tombola után jóval kezdték a sütemény felszolgálását, amit már sokan nem is vártak meg. Volt egy spanyol táncműsor (temperamentumos, látványos volt), a zenekar is kitett magáért. Összesítve: biztos, h többet ebbe a hotelbe, illetve panzióba nem megyünk. Az árral nem volt összefüggésben a kapott szolgáltatás, bár egy kis hölgy (valamilyen Katalin) mindent megtett, hogy sikerüljön a szoba megoldása, az ültetés okozta gubanc kibogozása, gyenge sikerrel. Ezt a kedvezőtlen véleményt több, a Panzióban elhelyezett vendégtől is hallottuk. 'Bár, Sárvárra még vissza szeretnék menni, mert nem sokat láttam belőle - a szoba körüli mizéria miatt egy délután elvesztegettünk. Egyébként a fiam üdült nyáron Sárváron a családjával, ők ajánlották ezt a várost.
Csodálatos kis város, a hideg ellenére tartalmas, szemet gyönyörködtető sétákat lehet tenni. A termálfürdőben kicsik és nagyok megtalálják a számításaikat mind a csúszdák, mind a medencék terén. Az ételek változatosak és ízletesek voltak, több választási lehetőséget kínált a svédasztal a vendégek számára. Köszönjük, hogy kellemes élménnyel gazdagodhattunk!
A szálloda jó helyen van ; közel az élményfürdőhöz , a várhoz , a belvároshoz, a botanikus kerthez. A szobák felszereltsége jó , nyári időszakban azonban zavaró hogy nincs légkondíció , mert az utcai szobák a hangos közúti forgalom miatt éjszaka sem szellőztethetők. A személyzet kedves , szolgálatkész , udvarias volt mind a szálláshelyen ,mind az étteremben.
Párommal töltöttem márciusban egy hosszú hétvégét Sárváron! A Wolf Hotelbe foglaltunk szállást! Nagyon jó fekvésű ,erkélyes szobát kaptunk,ami tágas térrel rendelkezett! Szép,tiszta szoba és fürdőszoba volt! Az ott dolgozó személyzet kedves,segítőkész volt velünk! Az ételek finomak voltak!
A szállás( csomag )ár-érték arányban tökéletes. A szállás jó, csak egy picit kicsi volt a szoba, a párom rendszeresen beverte a fejét a féltetőbe. A tisztaság megfelelő volt, a személyzet készséges. A vacsora -főleg az első este- nagyon "menzajellegű" volt, másnap már jobban sikerült. ( Én személy szerint hiányoltam a fűszereket az ételekből.
) A reggeli pazar, a fürdőbelépő pedig felejthetővé tette az 1. napi vacsorát. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, bármikor visszamennénk, és ajánlani is tudjuk másoknak.
Valentin hétvégét töltöttünk a panzióban. A személyzet nagyon kedves volt a hotelban is. Furcsa volt hogy átkell menni a hotelba enni de nem jelentett problémát. Az étel sokféle volt bár én bármit ettem ott,utána napokig futhattam wc-re többször is. A saláta nagyon nagyon finom! ! A szobánkban volt hűtő aminek örültünk.
Rendezett,kellemes légkörű szoba volt franciaággyal,egy negativ: kicsi a lepedő a matracra és állandóan leugrált. De volt törülköző,hajszáritó is. A fürdő közel van. Szombaton este a kávéházban retro diszkó volt amin jól éreztük magunkat. Tudjuk ajánlani,és valószínű máskor is ide jövünk!
December 23-án, megérkezéskor meglepődve tapasztaltuk, hogy reggelizni át kell menni a hotelba. Mivel évente 1x járunk nyaralni, kislányom meglepődött és megkérdeztük, mennyivel kerülne többe átmenni a hotel részbe, hogy ne kelljen reggelente nagykabátba átsétálni a reggelihez. Mivel pár ezer forint volt az eltérés átmentünk a hotelbe.
A tetőtérben kaptunk apartmant. Nem volt kitakarítva, csak tiszta ágynemű volt és törölköző. Koszos törölköző lógott a fürdő ajtaján, wc papír nem volt, a szemetesben a konyhában nem volt szemeteszsák. A recepción nem kaptam pontos tájékoztatás semmiről. Átmentem a közeli boltba vásárolni,ennivalót és tisztítószert. Bepakoltam a hűtőbe és kitakarítottam a fürdőt, hogy lehessen használni. Másnap reggelre tönkrement a hűtő. Kaptunk másikat. A tv-ben a műsor angolul volt, mesecsatorna egyáltalán nincs. Megkérdeztük, lehet-e állítani rajta. Nem tudták megmondani, ha nem sikerül költözzünk át másik szobába. De mi nem szerettünk volna már össze-vissza költözködni. . . Svédasztalos reggeli és vacsora volt eredetileg megígérve. Meglepő volt a szegényes és nem friss választék, valamint hogy 24-én kettőkor bezár a hotel addig lehet ebédelni. (vacsora helyett) Rántott hús, rántott hal és húslevest lehetett kérni. Vacsora 6-8-ig van. Érkezés előtt tájékozódtunk, hogy nyitva lesz-e a fürdő. Eredetileg csak 24-én lett volna zárva, de a fürdőbe azt mondták csak 25-én 2-kor nyitnak. Belépéskor egésznapos jegyet kellett váltani, mert csak 16 órától van kedvezményes jegy. A beígért fürdőbelépőt nem kaptuk meg. Viszont rendeltem a kislányomnak tortát mert 25-én volt a szülinapja az nagyon finom volt! December 26-án délután távoztunk a hotelből. Mivel a recepción elmondtam a fenti problémáinkat, gondolom érezték a neheztelésünket, így nem kellett az árajánlatban megküldött árat kifizetni. Igaz, 1 éjszakával kevesebbet is töltöttünk ott, és nem is kértünk vacsorát 1x sem. Nem tudom, hogy más időszakban is ilyenek történnek, de karácsonyi időszakban senkinek nem ajánlanám az ott tartózkodást.
Korrekt volt a tájékoztatás, jó az ár-érték arány. Nagyon hangulatos a földszinti kiszolgálás. Az étkezés miatt sajnos át kellett menni, de az első este kivételével (amikor nem volt elég a választék), mindennel meg voltunk elégedve. A panzió helye kicsit távol van a fürdőtől, de a séta nem okozott gondot. Talán a szoba mérete (látva a többi szobákat) kicsi volt. Pech. :-)
A Wolf Panzió kitűnően irányított szálláshely . Zavartalan pihenést biztosít . A fürdőhöz való közelsége révén nincs szükség szgk. használatára . A 3 éjszaka fizetés ( plusz 1 éjszaka ajándék ) akció - a közepes jövedelműek és nyugdíjasok számára megfelelő lehetőség arra az esetre, hogy a támogatott kezeléseket a Sárvári Fürdőben végeztessük el .
Aki szeretne egy programokkal teli hétvégét,annak ajnlom ezt a helyet Gyógyfürdő 5 perc belváros 5 perc,Kiváló pihenésre és szórakozásra is egyaránt.Étel ital kifogstalan személyzet kedves