A Wolf Panzió Sárváron található a termálfürdő szomszédságában. Könnyen megközelíthető a Budapestről autóval érkezők számára a panzió, ha az M7 autópályán Székesfehérvárnál rátérnek a 8-as, 84-es autópályára.
Miután a gyümölcsleves nem ízlett, így nem ettem meg. A pincér hölgy kérdezte,hogy ízlett-e, én mondtam, hogy köszönöm, de nekem nem. Erre a szakács, közölte "basszam meg és fizessem ki". Meg sem fordult a fejemben, hogy nem fizetem ki! Miután panaszt tettem a tulajdonosnál, még neki állt feljebb!
Semmilyen kompenzációt nem kaptam, sőt még én voltam a hazug! Lekezelően, udvariatlanul beszélt velem a tulajdonos hölgy! Az biztos, hogy nagyon sok helyen jártam, de ilyennel még nem találkoztam! Náluk nem a vendég az első, hanem a pénz! ! ! Az incidens után a panaszkönyvet kértem, amit nem adtak oda mert nem tudták,hogy hol van! ? Csak reggel kaptam meg kínkeservesen. Megérkezéskor még én éreztem kellemetlenül magam, hogy náluk szeretnék megszállni. Annyi az előnye, hogy jó helyen van, de NEM AJÁNLOM SENKINEK! A szoba koszos volt, a fürdőben nem volt kézmosó szappan, az ágynemű dohányszagú volt! SOHA TÖBBET! ! ! ! ! Minősíthetetlen ez a viselkedés, amit a tulajdonos mutatott!
Csodás környezetben kellemes kedves vendéglátókkal voltunk körülvéve.Bőséges finom ételek közül választhattunk.Úgy érzem nem ez volt az utolsó kiruccanásom a Wolf panzióba!Üdvözlöm a csapatot a viszontlátásig:Rózsika
2 éjszakát töltöttünk el a Wolf Panzióban félpanziós ellátással. A személyzet kedves, segítőkész, a légkör családias, barátságos. Az éttermi kínálat változatos, mindenki megtalálja az izlésének, igényének megfelelő fogásokat. Kitünő ötlet este a leves! A szoba -bár kicsi- jól felszerelt, mindenütt tiszta, hangulatos, izléses berendezésű, diszítésű.
Fürdő, városközpont néhány száz méteres egészségügyi sétával megközelíthető, buszmegálló közvetlen közelben. Köszönjük a szép napokat mindenkinek. Jövünk máskor is, ajánljuk másoknak is.
Nem vagyok elégedett: kezdem azzal, hogy nem olyan szobát kaptam, mint amit ígértek. Tetőtéri szoba, amit kikötöttem, hogy nem kérek. Ugyan megoldották a másik szobát, de egy a 3 éjszakát 2 szobában töltöttük. A reggeli és a vacsora önellátós volt. Nem volt választék, nagyon gyenge volt.
Ugyan a személyzet megtett mindent, kedvesek voltak, de egy 3 csillagos hoteltől nem ilyen ételválasztékot vártam. A szilveszter éjszaka szervezése viszont teljes káosz volt. Egy 80-100 személyes teremben 120 embert zsúfoltak bel. A szilveszteri vacsora felszolgálása enyhén szólva, kaotikus volt. Délelőtt - rákérdezésünkre - kiderült, h a szilveszteri vacsorára még nincs helyünk. Este azt mondták, hogy meg van a helyünk egy 4 személyes asztalnál, de a szilveszteri vacsora kezdetekor egyáltalán nem találtam a nevemet egyik asztalnál sem. Végül egy hosszú, 24 személyes asztal legutolsó, egymás melletti széken találtuk magunkat a párommal: szemben a kérésemmel, hogy szemben szeretnénk ülni egymással. Este 21 óra helyett 3/4 10-kor kezdték a levest felszolgálni, a második fogás feltálalása 1/2 11-kor kezdődött. A tombola húzása 11 után valamennyivel kezdődött, amikor még az asztalon voltak az üres, félüres vagy fogyasztás alatt álló tányérok. A tombola után jóval kezdték a sütemény felszolgálását, amit már sokan nem is vártak meg. Volt egy spanyol táncműsor (temperamentumos, látványos volt), a zenekar is kitett magáért. Összesítve: biztos, h többet ebbe a hotelbe, illetve panzióba nem megyünk. Az árral nem volt összefüggésben a kapott szolgáltatás, bár egy kis hölgy (valamilyen Katalin) mindent megtett, hogy sikerüljön a szoba megoldása, az ültetés okozta gubanc kibogozása, gyenge sikerrel. Ezt a kedvezőtlen véleményt több, a Panzióban elhelyezett vendégtől is hallottuk. 'Bár, Sárvárra még vissza szeretnék menni, mert nem sokat láttam belőle - a szoba körüli mizéria miatt egy délután elvesztegettünk. Egyébként a fiam üdült nyáron Sárváron a családjával, ők ajánlották ezt a várost.
A szállás az elhelyezés jó volt a fürdőszoba is remek volt egy apró hibától eltekintve,hogy a zuhanyzó tálcából nehezen folyt le zuhanyvíz,a szoba kellemes jól ellátott,jól lehetett pihenni az ágy rendben volt az ülőgarnitúrával együtt,a konyha remek,jól felszerelt bár mi alig használtuk ki a lehetőségeit,a tv csatornái hiányosak,ugyanis nem található az ECHO tv csatornája,amúgy összességében a szállás és az elhelyezés jó,az étterem kellemes benyomást tett ránk az ellátás jó és bőséges volt,a kiszolgálás is ,a tisztaság a szobában és az étteremben rendben volt,terv az,hogy a közeljövőben,ha lehetőségünk engedi megismételni a pihenést a Wolf pansionban,bár kipróbálnánk a Wolf hotelt is,azért mert nem kellene az étkezésekhez átsétálni a Pansionból a Hotelba. Bár ez nem vont el semmit a jó véleményünkről.
Nem a szállodában, hanem, a panzioban volt a szállásunk. Érkezéskor a kávézó alkalmazottja átvezetett az udvarról nyiló szobába ami első látásra nagyon megnyerő volt. A berendezés, a bútorok harmonizáltak egymással, tágas tér maradt a szobában. Amikor visszaértünk a sétáról és bementünk a szobába, döbbenettel láttuk a rengeteg bakapelyhet a szőnyeg nélküli parkettán.
Ahogy a hútőszekrény és a rekamié közötti kis résen benéztem,vastagon állt a por. Az 5 nap alatt egyszer sem volt felmosva. Az első naptól nem volt feltöltve a folyékonyszappan tartója. Igy kedden vettűnk egy szappant, hogy tudjunk kezet mosni. Az étkezés a hétvégére már unalmas volt, mivel a reggeli és a vacsora kórete(rizs, krumpli)minden nap ugyanaz volt. Távozás előtt pénteken rendeztem az anyagiakat. ahol ismét meglepetés ért,mivel a kávézó alkalmazottja eltette a pénzt és semmi bizonylatot nem adott. Amikor szóltam,hogy egy bizonylatot vagy számlát irjon kijelentette számlát nem tud adni. Egy szolgáltatással foglalkoó cég hogy nem tud számlát adni? Kaptam egy vastag papirt a nevemmel és a fizetett összeggel,valamint a dátummal, ami egyáltalán nem fogadható el! Vajon hány vendéget vertek igy át ?
Mi január 25-én foglaltunk le egy apartmant (2 egybenyíló szoba)a Wolf Hotelban a Húsvét hétvégére. Megérkeztünk. Kitöltöttük a bejelentkező cédulát, és egy hölgy felkísért minket a szobánkhoz. Ami csak egy szoba volt egy franciaággyal, és egy emeletes ággyal a gyerekeinknek. Kérdezte, megfelel-e! ?
Mondtam neki, hogy nagyon szép, de mi apartmant foglaltunk, nem szobát. Lementünk a recepciós hölgyhöz, aki közölte, hogy sajnos jelenleg nincsen szabad apartmanjuk! ! ! Amit JANUÁRBAN foglaltam. . . Kérdezem, hogy akkor mennyivel olcsóbb a szoba? Hát, az is ennyi, mert ők az apartman árából akartak engedményt adni. És hát ez máshol is elő szokott fordulni, nem egyedi eset. Summa-summárum, eljöttünk, egy fityinget sem hagytunk ott ebben a hotelnek nevezett valamiben.
A panzióban dolgozó lányok tájékozatlansága kész röhely, ráadásul nem mondtak el az égvilágon semmit. A kb 6 férőhelyes parkoló tele volt, így az utcán parkoltunk. A vacsora elképesztően pocsék volt, minősíthetetlen, még direkt sem tudnék ilyen rosszul főzni! !
Reggeli tojàs tele volt héjjal, legolcsóbb párizsik tömkelege, maradékok másnap de még kb harmadnap is visszaköszöntek. Félpanzió teljes pénzkidobás, ne kérje senki! ! ! Babát szintén ne vigyen senki, mert az utazóágy amit kaptunk mintha a kukából szedték volna, levolt 3 helyen szakadva, nem is értem hogy gondolhatták ezt komolyan. Egész szobában a fürdőben volt egy mini kuka. Éjszaka dögmeleg volt, se a gyerek nem aludt se mi. Voltam már pár 3 csillagos helyen, de mind sokkal különb volt ennél. Nem ajánlom senkinek!
Szilveszter délutánján látogattuk meg a Wolf panzió alatt található kávézót. Bárcsak ne tettük volna! A szolgálatban lévő hölgy kiválóan elszórakozott a pultnál szórakozó helyi fiatalokkal. Megrendeltük kávénkat, süteményünket, melyek miatt valószínűleg nem fogunk ide visszajönni.
A sütemény napok óta ott száradhatott a vitrinben, a gesztenyepüré pedig csak nyomokban tartalmazott gesztenyét. Az asztal lába mocskos volt, a hangulat pedig meglehetősen fagyos.
Csodálatos kis város, a hideg ellenére tartalmas, szemet gyönyörködtető sétákat lehet tenni. A termálfürdőben kicsik és nagyok megtalálják a számításaikat mind a csúszdák, mind a medencék terén. Az ételek változatosak és ízletesek voltak, több választási lehetőséget kínált a svédasztal a vendégek számára. Köszönjük, hogy kellemes élménnyel gazdagodhattunk!