Hazánk kedvelt fürdővárosában, Sárváron kínálja pihentető, üdítő szolgáltatásait a Harmónia Termál Hotel, melynek különlegessége, hogy közvetlenül a gyógy-és wellnessfürdő bejáratánál található. Csupán ki kell lépni a strandpapucsból és már élvezhető is a sárvári víz jótékony hatása.
A fürdő spa szolgáltatásai mellett a hotelben is számos frissítő, kényeztető kezelés igényelhető a masszázstól kezdve, a szaunázáson át, egészen a manikűrig.
Fürdő közelsége miatt tetszett nekem. Étterem kiszolgálásnál hosszú volt a várakozás,reggeli svédasztalnál nem volt változatos a reggeli hiányosság miatt többször kellett szólni a pincérnek hogy hozzon. Ételeknél ami elfogyott nem igen hoztak ki illetve töltötték fel az ennivalókat ami szeretünk volna enni. Ezen kellene javítani.
Nyáron rossz idő a Balatonon, irány Sárvár, szakadó esőben érkeztünk a fürdőbe, gyerek, anyós, feleség nyomás a fürdőbe, én irány szállást keresni. Közvetlenül három szálloda van a fürdő 50 méteres környékén, az egyik túlárazott (szerintem), irány a Harmónia, kedves-segítőkész Recepciós, szobát megnéztük, megfelel, 10 perc alatt nyélbe ütöttük a foglalást!
Szoba tiszta, jól felszerelt, gyereknek van egy jó játszóház, a wellness részleget nem volt időnk kipróbálni, lévén, hogy egy éjszakára maradtunk csupán. . . de a fürdő mellett nehéz is labdába rúgni. Reggeli egyszerű. . .
Kettő negatív dolgot említenék meg. Az első, az ágyak kényelmetlensége! A szoba nagyon kellemes volt, viszont a matracok nagyon puhák, kényelmetlenek voltak, nem volt pihentető az alvás! ! ! A másik, hogy az ételek kicsit sósak voltak, talán szerelmes a szakács! A személyzet és a kiszolgálás nagyon jó volt! A hotel wellness részlege Nagyon tettszett! ! !
Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése, a szolgáltatások. Kényelmes volt a szoba, de hiányoltuk a fürdőszobai radiátor működését, így nehezen szárítottuk meg a fürdőzéshez szükséges ruháinkat, törölközőket, köntöseinket. Nagyon bőséges, finom és megfelelő volt a reggeli, amit a szálláshoz választottunk.
A hotel legpozitívabb része, hogy a fürdő a szomszédjában van. :. ) Gondolom épp ezért nem fektettek több energiát, a wellness részlegükbe, mely nagyon kicsi. . . Az ételek szokványosak, de bőségesek. Mi is két gyerkőccel mentünk, s a játszószoba nálunk is nagy sikert ért el. A személyzet kedves és rugalmas.
A gyerekeknek mindent bekészítettek amit kértünk. A szobánk viszont rettentő kicsi volt, konkrétan a kiságy és az ágy közötti hely, 5 cm volt, szóval az én helyemen nem lehetett kiszállni az ágyból. :. ( Nem tudom mért spóroltak ezen, ha tudták, hogy két gyermekkel megyünk. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat, pihentünk, játszottunk és fürödtünk. Sárvár szép város, megéri körbenézni! :. )
A Harmónia hotel szobái tiszták, a reggeli svédasztalos, a vacsora szintén! Izletesek az ételek, változatosak is! Első étkezésnél üdvözlő ital! Saját kis wellness részlege van, de a városi fürdőhöz is közel van, csak a parkolón kell stmenni.
Kellemes hely, vacsinál üdvözlőital. Felszolgálók nagyon kedvesek, a kaja nagyon finom. Félpanziósok voltunk, reggeli bőséges volt. Fürdő mellett van , a városközpont is egy jó kis séta. Nagyon jól éreztük magunkat. Szobánk is kellemes. Wellness részleg is nagyon jó, szaunák szuperok, medence is épp megfelelő. Bebarangoltuk a környéket is. Kellemes hét volt.
Először jártunk a hotelban,de a recepciós hölgy közvetlen,barátságos ,segítőkész magatartása által máris jól éreztük magunkat. Ugyanez elmondható a felszolgáló személyzetről is. A szoba ugyan kisebb volt,mint amit megszoktunk,de azzal sem volt probléma,mindössze annyi,hogy az ablak mellett néha nekimentünk a falnak.
Tisztaság mindenhol ! Az ételek frissek,és nagyon finomak voltak. Jó ötlet a külön konyhában elhelyezett mikró,egy nescafé vagy tea elkészítéshez. Nyugodtan ajánljuk mindenkinek,mi nagyon jól éreztük magunkat . Nem beszélve arról,hogy a fürdő mellett van a hotel,mi köntösben,papucsban mentünk át.
Nagyon jó elhelyezkedésű szálláshely, csak egy ugrás a fürdő. Recepciós hölgyek, pincérek nagyon kedvesek, előzékenyek. Az ellátás és a szolgáltatások megfelelőek. A wellness részleg kicsi, de takaros, praktikus. Az ár/értékarány megfelelő. Annyira elnyerte tetszésünk, hogy távozáskor lefoglaltuk a következő pihenés időpontját, tavaszra.
Tökéletesen megfelelt a szállás,nagyon jó volt az ellátás, a teljes személyzet is nagyon kedves és szolgálatkész volt. A recepción a be és kijelentkezés alkalmával is nagyon gyors és kedves ügyintézésben és tájékoztatásban volt részünk. A televízió képernyője valamint a mosdó nekünk egy kicsit kicsinek tűnt.