Sokmindenre a penztarban lehet csak jegyet vasarolni,igy valakinek egy JO ADAG PAPIR! ! ! volt a kezeben, szegeny kulfoldi azt sem tudta mi mire van,ha nem tud magyarul olvasni! ! ! Mire a libegon felertunk a zippline- hoz,ezt lezartak,allitolag esni fog (Pokoli napsuteses szep ido volt! ), de hogy Miskolcon esik Oke,mondtuk 20 perc utan,irany a hid. Mire oda ertunk a kovetkezo libegovel, sajnos az ott levok kozoltek velunk,hogy 1,5 oraja lezartak azt is! ! ! Gyonyoru napsutes volt meg mindeg,de allitolag 1 ora mulva esni fog! Oke,mondtuk,irany legalabb a bob palya. Egy ora varakozas utan a sotban,az orrunk elott,bezartak. . . . megjott az eso. Jo,mondtuk sajnos haza kell ernunk,visza kerjuk a penzt. . . . Csakhogy! ! ! ! A kassa valami problemaval kuzdot,nem mukodot,de a masik,mukodo kassaban mi nem kaphattuk visza a penzt,mivel itt vasaroltuk,ezt kell kivarni! Egy ora varakozas utan,teljes csalodasban,idegesen,mindenki eltudja kepzelni mi volt ott! MEGOLDAS NINCS! Varnunk kell! 1,5 ora utan vegre kijelentettek,amenyi keszpenz van a kassaban,anyinak visza adjak a penzt,. . . mi szerencsere elol altunk . . . . . Sok minden nem mukodot,ha az ember felutbol a libegon visza szeretne menni a zipplinera pld. , akkor a jegyet csak lent lehet megvasarolni (1,5 oras varakozas utan megneznem ki megy visza). Egy iszonyu nap volt szamunkra! ! !