Baráti párral és nagy kíváncsisággal indultunk az útra Budapestről és Pécelről. Péntek délutántól vasárnap délelőttig töltöttük itt napjainkat. Az odafelé vezető úton feldobódtunk, Szerencs és Tokaj nevezetességei láttán. Megérkezve kellemes és kulturált szállás hely, barátságos fogadtatás és segítő készséget tapasztaltunk egész ott tartózkodásunk alatt.
A szobák tiszták, a személyzet maximálisan udvarias, az ellátás is nagyon jó volt. Ideális környezet a kikapcsolódásra, libegő, bobpálya állatfarm mind a szállás közelében. Sok kirándulási lehetőség pl. Hollóháza és a mesebeli vár a kősziklán Fűzér! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Csodálatos környék és környezet. Először jártunk az országnak ezen a részén feltöltődve és élményekkel teli indultunk haza, útba ejtttük még a várost Sátoraljaújhelyt és a csodás Sárospatakot, a vár és az előtte lévő templom megnézése volt a hab a tortán Mindenkinek ajánlom a szállást és az országnak ezt a részét
Szót ejtek a jó és a picit nem jó dolgokról is. A szálloda fekvése szenzációs, nagyon szép helyen van, nagyszerű lehetőség kirándulóknak és a kikapcsolódásra vágyóknak. Csak reggelit kértünk, így csak arról tudok nyilatkozni,de az ételvalasztek bőséges és finom volt. Bár picit zavart, hogy az Előttünk reggeliző után a morzsa nem volt lesoporve a terítőről.
A szoba, beleértve a törölköző, ágynemű, hibátlanul tiszta. Nekünk ez kiemelten fontos volt. Tetszett. A wellness résznél picit nagyobb medencékre számítottunk, nagyobb társaság mellett mar nehéz lett volna nyugodtan pihenni, de most szerencsénk volt ezzel is. Az öltöző rész picit elhanyagolt volt. A személyzet kedves volt, bár több mosoly a vendegek felé nekünk is adott volna még több pluszt az élményekhez. Összeségében tudjuk ajánlani a szállodát. Hozzátenném, hogy egy P-V időszak keves volt minden lehetőséget maximálisan kiélvezni. Megéri a környékre látogatni.
Csodálatos 4 napot töltöttünk párommal a szállodában. A személyzet nagyon kedves és figyelmes, kiváló konyha, előzékeny, gyors kiszolgálás. Nagyon jól éreztük Magunkat, pár év múlva, ha elkészül az üveghíd visszatérünk ide! Bátran merem ajánlani azoknak, akik teljes kikapcsolódásra vágynak!
Párommal és másfél éves kisfiammal töltöttünk el 6 éjszakát a Hunorban karácsonykor. Az erkélyes szoba, teljesen jól felszerelt és tiszta volt. Ott tartózkodásunk alatt a szobánkat, kérés nélkül takarították. A reggeli választéka és felszereltsége elegendő volt, de ez mellett állandóan megkérdezték, esetlegesen van e egyedi kérésünk.
A személyzet nagyon fiatalos és rugalmas, szinte figyelik az ember tekintetét mit szeretne! A wellness része nagyon jó hangulatot adott a havas tájba ágyazva. A félpanziós ellátásunkat ebéddel pótoltuk, amit szintén helyben fogyasztottunk el a hatalmas választékkal bíró étlapról, ár - érték arányban megfelelőnek éreztük. Karácsonyi táljaik olyan bőségesek voltak, hogy plusz még egy ember bőségesen jól lakott volna. A minibárból 5 fajta italért 2800 Ft-ot fizettünk, ami elfogadható. Ott tartózkodásunkat a saját állatfarm mellett a havas táj és a szomszédos kalandpark is színesítette. Családosoknak bátran ajánlom, fantasztikus kikapcsolódás! ! !
Parommal jartunk itt, aktiv pihenes celjabol, 5 ejszakat toltottunk itt el. A hotel elhelyezkedese kedvezo, a telepules kulteruleten helyezkedik el. A kepek alapjan kicsit csalodtam, a hotel egy fobb ut mellett helyezkedik el, kicsit kietlenebbre szamitottam. Ennek ellenere csendes hely, tudtunk pihenni, szerencsere este fele a forgalom jelentosen lecsokken.
A minoseget, felszereltseget inkabb 3*-osnak mondanam. A szobaban nagyon keves a konnektor, keves a ruhaakaszto. A furdoszobaban nem volt hajszarito, keves a torolkozotarto (keztorlonek nincs), a konnektor eszmeletlen magasan van. Nehany apro piperecuccnak orultem volna egy 4*-osnak mondott szallason (fultisztito palcika, zuhanysapka stb). A tv elavult. Hianyoltuk a tv-t a barbol, valasztani kellett a szorakozas es az olimpia kozott. Ami a legnagyobb negativum volt szamomra, hogy eszmeletlen vizkoves minden vizesblokk. A furdoszobaban minden szanitert massziv vizko fed, a zuhanyfuggonyt is. A wellnessben szintugy: az oltozoben, a szauna melletti zuhanyzoban, a medence es jakuzzi teruleten. A jakuzzi vize/szellozorendszere dohos szagot araszt. A vizko pedig vonzza a piszkot. A medence letraja veszelyesen kilazult. Sajnos sehol sem ereztem a mas helyeken nem kellemes klorszagot, ami a tisztasagot juttatna eszembe, hianyzott. Nem szivesen hasznaltam oket. Hianyoltam a kisebb prospektusokat, melyek a telepules es kornyek latvanyossagait felvazoljak. Ezerkert a turinformba erdemes bemenni. Hogy pozitivumot is emlitsek: a szemelyzet kedves, segitokesz. Az etelek finomak, bar sok a tanulo felszolgalo, neha docogosebben mennek a dolgok, de csak noszogatni kell oket. A koktelok szinten jok. A Bambi allatfarm kellemes, sok vadon elo allat kozel jon, etethetok, simogathatok. A Kalandpark csak 2 perc seta. A parkolas ingyenes. A hangoskodasra figyelnek, legtobbszor este 10 utan csend van. A bowlingpalya jol mukodott. Osszefoglalva kellemes nyaralas volt, jol ereztuk magunkat, a kornyek sok lehetoseget tartogat magaban, csak a 4* alapjan egyaltalan nem erre szamitottunk, bar ezeket a vizesblokkokat szerintem egy turistaszallon sem fogadnam el. Egy hatalmas takaritas kene.
A szobák kényelmesek, a személyzet rendkívüli módon kedves, mind a recepciósok, mind a felszolgálók, takarítók. Reggeli közben gyönyörű a szarvasok látványa. A kalandpark nagyon közel van. . a látnivalók csodálatosak -várak, kastélyok. Egyetlen egy negatívum, hogy elégé hideg volt a szobában , és annak ellenére , hogy szóltunk nem történt semmi . Ettől függetlenül ajánlom .
Egy kis kikapcsolódásra vágytunk január végén. Minden jól indult, kellemes hangulat, finom ételek, kedves személyzet. Azonban ezen a bizonyos hétvégén a Miskolci Egyetem kb 40 fős csoportja is ott volt. Első este mondták, hogy lesz egy kis buli. A kis buli reggel negyed hatig tartott és emiatt semmit nem tudtunk aludni.
Másnap szóvá tettük és a személyzet azt mondta, hogy "ma este 10kor takarodó". Eljött hát az este, de sajnálatos módon hiába a biztonsági őr, még se lett csend. Hajnali egykor még mindig üvöltözés és ajtócsapkodás volt. Ezt mindennek nevezném csak pihenésnek nem. Azt ajánlom mindenkinek aki oda szeretne menni, hogy kérdezze meg a recepciót milyen társaság várható, mert a pihenésre vágyók nagyot csalódhatnak! ! ! ! !
Szuper helyen fekszik a hotel, van játékterem része is, ami rossz idő esetén előnyös ! Saját medencével, szaunával is rendelkezik ! A terasz az erdő oldalra nézett ki , ahol őzikék sétáltak ! ! ! A gyerekeknek is és nekünk is feledhetetlen volt ! Az óriási terasz túl oldalán pedig látható volt a libegő és a sok élmény teli oldal !