Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Sikonda bemutatkozása
A Sikonda Wellness Hotel, a Mecsek festői völgyében épült exkluzív wellness-fürdő és szálló 38 otthonos szobával, lélegzetelállító környezettel, saját forrásból táplálkozó termálvizű szabadtéri élményfürdővel és napozókerttel várja vendégeit.
A személyzet udvarias,rugalmas. A parkolás jól megoldott. A szoba nagy, kényelmes, modern ,szép és izléses, tiszta volt. Az ételek mind választékban mind minőségben kiválóak voltak. A wellness-részleg és szaunavilág tökéletes volt. JÓ programm volt az éjszakai zenés fürdés. Ár-érték arány megfelelő.
Nagyon tetszett a csend, hogy pihenhettünk, nem volt felesleges autózaj, konyhából feltörő húsklopfolás zaja (játunk már így sajnos) A személyzet illemtudó volt, maximális tiszteletet kaptunk,a recepciótól kezdve az éttermen át, egészen a pihentető kezelésekig. Csak ajánlani tudom, mint ahogy nekünk is ajánlották a helyet és nem bántuk meg.
Tervezzük, hogy családostól visszatérünk egyszer. Köszönet mindenért a kedves személyzetnek, a gyors intézkedésnek, ami a szobaajtónkat illette. . . ,köszönjük. Minden jót kívánunk a továbbiakban is Önöknek, csak így tovább és akkor mindenki elégedett lesz. Tisztelettel: Ciser Melnda
Nagyon szép helyen van a szálloda,a személyzet állatalába kedves ám talán túl sok a férfi alkalmazott a szállodában /recepciós ,pincér/ úgy érzen ha több hölgy dolgozna a szállodában a harmómia teljesebb lenne, így egy kissé kocka a sok férfi alkalmazott miatt,nem azt mondom,hogy nem kedvesek de az a kicsi plussz amit a nők be tudnak vinni a mindennapjainkba az egy kicsit híányzik.
A gyermek medencék a szálloda másik felében van, az oda vezető folyosón érezhetően alacsonyabb hőmérséklet, a gyermekrészlegen szerintem még hűvösebb volt mint a folyosón,a medencék vize is lehetett volna melegebb ezért maximum negyed órát töltöttünk ott a gyermekünkkel mert majdnem megfagytunk. . . . .
A felnőtt fürdő részlegen is lehetett volna melegebb és a szobához vezető folyosón is, fürdés után a folyosón a fürdőköpeny éppen elég volt. A medencék lehetnének tisztábbak,(vízköves volt mindegyik medence) a fürdőrészleg mosdóiról inkább nem írok mert szörnyen néztek ki. A fürdő mennyezete több helyen átázva, a folyosón leszakadva. A szobában az éjjeli szekrény mögött állt a por és a kosz. A svédasztalos reggeli és vacsora választéka igen szerény és hiányos volt. A szállodában az esti program O . A személyzet segítőkész volt.
A Hotelszoba hőmérséklete,valamint a strand levegő hőmérséklete is hűvös volt.Másodszori kérésre kaptunk ventilátort a szobába,amivel megfelelővé vált a hőmérséklet.Ettől eltekintve a recepciósok nagyon készségesek voltak.Az étel nagyon ízletes és finom volt.
Nagyon jól éreztük magunkat férjemmel! Nagyon kedves volt a személyzet és udvarias, meg segítőkész. Az összes étel finom, fantáziadús és friss, megfelelő hőmérsékletű és ízű volt.
a fürdőben is jól el lehet tölteni az időt, DE:- kellene még legalább egy kis méretű, 39-40 C-os jacuzzi medence - a szobában túlságosan hűvös volt (éjjel többször is arra ébredtem, hogy fázom) - a szobánkhoz tartozó fürdőszoba tisztasága a legalacsonyabb elfogadható szintet sem érte el. Összességében a kedvesség, a szálloda szépsége, a finom ételek, a séta a környék szép tavainál, a fürdőzés, a masszázs szép emlékeket hagyott a szívünkben. NINCS AZ A JÓ, AMIT NE LEHETNE MÉG JOBBÁ TENNI!
Csendes, nyugalmas környezet, előzékeny udvarias kiszolgáláa, nagyszerü konyha választékos ételek. Kár hogy a sókamra ezalatt az idő alatt nem üzemelt.Jó lenne szélesebb TV csatorna választék és bizony a készülék is kissé avult. Tágas beltéri üllőfürdő.
Egy akciós welness üdülésben vettünk részt. Minden pontját teljesítették amelyeket hirdetésben vállaltak. Már érkezéskor a parkolóból látható, mállik a vakolat. A fürdő állmennyezete több helyen átázott. Ezekre ráférne a felújítás. A szálló és az étterem személyzete nagyon udvarias és készséges. Az ételek ízletesek bőségesek.
Nagyon szép, nyugodt környezetben található a szálloda. Személyzet segítőkész és nagyon kedvesek. Szívesen ajánlom bárkinek.Ami jó lett volna ha nyitás előtt a szállóvendégek fürödhetének. Jó munkát kívánok minden dolgozónak és eredményes működést a szállodának! Üdvözlettel4
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 40 kg-ig: 7000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 15 kg-ig: 7000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár