Az ágymatrac már "ki volt ülve". Nagy mélyedés volt benne a párnához közel. A szentély látogatásról pedig (amely minden napos programjuk) lemaradtunk, mert nincs kikommunikálva semmilyen formában. Ettől eltekintve csodálatos hely, csodálatos személyzettel, minden igényt kielégítő szolgáltatással.
A kastély,aberendezés,a környezet csodaszép,a kilátás gyönyörű! A szobában a világítás gyenge volt,nem nagyon lehetett olvasni mellette. A csapnál a csap szűrője el volt vízkövesedve nagyon szűken folyt és fröcskölt. A wellnessben az élménymedence belsőlépcsője veszélyes,mert rövid a korlát és a vízben nem látszik hogy van még egylepcső és így sokan úgy estek bele a vízbe.
A medence ahhoz kicsi hogy ha sokan vannak benne akkor mèg az a sok gyerek is hancúrozzon benne. Furcsa és zavaró hogy kicsi gyerekek is használják a szaunákat. Nem szabadna engedni,mert így a felnőttek nem tudják rendeltetésszerű használni a kabinokat,a gyerekek ki be nyitogatnak és szaladgálnak megzavarva a relaxációt. Á ŵellness nem játszótér,arra legyen gyerekmedence.
2-3 napra tökéletes választás annak, aki ki akar szakadni a városi zajból. Szép kis település, kedves emberekkel. Összességében meg voltunk elégedve mindennel. Igazi pihentető napokat töltöttünk ott. A szállás és az étel is rendben volt. A Vár szép emléket idéz, a pékséget se hagyja ki senki, télen is ogen finom fagyijuk van a kalácsról nem is beszélve. Köszönjük, hogy ott lehettünk.
A lehető legteljesebb mértékben elégedettek vagyunk mindennel. Mielőtt foglaltam, átolvastam mások értékeléseit és véleményét. Így utólag elmondhatom, hogy sok bődületes marhaságot is olvastam (pókhálós ablak, piszkos szőnyeg, egérürülék, modortalan recepciós, ételszag a szobában stb). Ilyeneket nem tapasztaltunk.
Tisztaság volt maximálisan. A szoba szép volt, tiszta, az ágy kényelmes. Az ételek finomak, bőségesek és változatosak. (Természetesen, ha valakinek a minden nap másik két féle leves, három féle főétel, három-négy féle körettel, legalább hat féle salátával valamint két féle desszert nem számít változatosnak és bőségesnek, akkor nem volt az. ) Külön kiemelném a vendégközpontúságot. Mindenki fantasztikusan kedves volt. Úgy a takarítók, a kertész, a recepciósok, a szakácsnő mint ahogy a felszolgálók. Őket külön kiemelném. A felszolgálók és különösen közülük is a testvérek viselkedését, vendégekhez való hozzáállását minden vendéglátós iskolában tanítani kellene. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük!
3 napot töltöttünk a szálláson, annak is a kastély részén. Ami klassz volt: nagyon szép helyen lévő, rendezett, tiszta szállás, udvarias személyzettel és külön tetszett, hogy mindenhol ki volt készítve papírzsepi. : ) Az ételek egyszerűen csodálatosak voltak, szívesen átadtam volna köszönetemet és dicséretemet személyesen is a szakácsnak.
A wellness részlegben nagyon tetszett az úszómedence és a szaunavilág, főként a gőzkabin. Viszont a jakuzziban összesen 4 hely van, ami nagyon kevés szerintem, főleg, ha tele van a szállás. Ami nem igazán tetszett: a szobában nem volt szőnyeg. Bár lehet, hogy ez csak az én igényem lenne. A wifire időnként lehet csatlakozni, de nagyon gyenge, vagy egyáltalán nem elérhető. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és köszönet a személyzetnek mindenért!
A hotel külön világ a településen. Nagyon rendezett, szép környezetben, igényes kialakítású minden téren. Segítőkész a személyzet, gyorsak, kedvesek, és az éttermi részen külön kiemelendő a fiatalok szívélyessége, kedvessége. A wellness részlegen mindenki megtalálja a számára ideális szolgáltatást.
Kellemesen töltöttem itt az időt. Nagyon szép a hotel parkja, tetszett a wellnes, kerékpárral bebarangoltam a települést. A vietnámi bambuszos masszázst is kipróbáltam. Finom koktél mellett este madarakat hallgattam a kertben. Az ételek finomak, sokfélék, mindig találtam kedvemre valót. A személyzet segítőkész, kedves, barátságos volt.
Nagyon jól éreztük magunkat a 4 nap alatt. Kellemes, majdnem családias légkörben, jó levegőn töltöttük az időt. Ami kiemelkedően nagyon jó volt, az az étkezések minősége. A pincérek nem tolakodóan érdeklődtek esténeként az ital fogyasztás felől, de ami igazán kiemelkedő volt, az a konyha. Választékos, minden este nagyszerűen jó izű ételek voltak felkínálva.
Születésnapi meglepetésnek szántam ezt a 3 napot a barátnőmnek. A szállás munkatársai rendkívül segítőkészek voltak. A meglepetés,- fantasztikus gyümölcstál - mellett a ”főúri "berendezésű szobával is sikerült lenyűgöznöm őt. Mindenki készséges, mosolygós hozzállásával tette még kellemesebbé ezt a néhány napot. Jó szívvel ajánlom másoknak is!
Mivel idős ember vagyok, az úszó medencét nem tudtam igénybe venni. A medencébe való bejutás nem megfelelő. A kapaszkodónál a lépcsőfokok túl messze vannak és meredek. Egyszer vettem igénybe a medencét, de többször nem mertem igénybevenni. Gondolom ez nem csak nekem okoz problémát. A welnesz részleg miatt választottam önöket. A többi szolgáltatással elégedett voltam.