Mostmár jópár éve követjük figyelemmel a helyet. Alapból sem volt rossz, de minden évben mégis tudott valamiben fejlődni. Nos idén megint nagyot lépett a hely, miközben az eddigi értékek megmaradtak, az étlap megújult! Jópár olyan étel került fel amit eddig okkal hiányolhatott a közönség.
Le is teszteltem a "malomkerék" fantázianevű ételt, ami a cigánypecsenyére hajaz. Steakburgonyával, serpenyős zöldségkörettel, káposztasalátával. Hibátlan volt mindegyik. . . A párom spenótos pizzát evett, a legkisebbet – nem birta megenni annyira laktató volt, csomagoltuk. . . Két sörrel, borravalóval sem tudtunk 6000Ft-nál többet itthagyni, tehát az árban is nagyon ott van a hely.
Most voltunk itt először. Az ittjártam. hu-n olvasott ajánlások alapján választottuk ebédünk elköltésének helyszínéül. Nem csalódtunk. Tiszta, tágas hely, udvarias a kiszolgálás. Nagyon finom és bőséges adag ételt kaptunk. A pizza is nagyon finom és bőséges a feltét rajta, vékony a tésztája.
Akárhányszor Siófokon járunk, mindig betérünk az Amigoba :-) a hatalmas belső térben több kisebb-nagyobb részt alakítottak ki, ahol a nagy társaságok és az intim találkozók is gond nélkül lezajlódhatnak. Az étlapon a pizzától kezdve a salátákon át a halak-szárnyasok-marha és disznóhúsig minden megtalálható.
Na, jó, csigát még nem láttam ;-) A pizzaválaszték a legszélesebb, különlegességek is rendelhetők. Még sosem csalódtunk sem a kiszolgálásban, sem az ételek minőségében/mennyiségében. A férjem és én is szeretjük a hasunkat, szeretünk és tudunk is enni, de egynémely ételadag még rajtunk is kifogott. (Nemegyszer a maradékot elcsomagoltattuk és vagy vacsora lett belőle otthon vagy másnap reggelivé avanzsált. Sose problémáztak rajta. ) Akármekkora tömeg van, a kiszolgáláson nem lehet észrevenni a sok munkát: megfelelő számú felszolgáló cikázik az asztalok között viszonylag gyors tempóban és ugranak a vendég minden mozdulatára.
Az étterem fiatalos, hangulatos. A személyzet készséges, felkészült. A választék igen széles. Pizzától a különleges halételekig, szárnyastól a marhahúsig. Az adagok - befogadóképességem picivel átlag feletti - bőségesek. Terveztünk desszertet is, de annak már nem maradt hely, pedig mindketten csak főételt rendeltünk.
Kétszer vacsoráztunk két egymást követő este az étteremben. Ettünk pizzát, szárnyast, sertést. Az ételek - a mi ízlésünk szerint - nagyon finoman voltak elkészítve. Az árak a földön járnak. :)
Egy szép februári szomorkás hétvégén tértünk be ide, mivel közel volt a nagy parkolóhoz, és nem áztunk gyalog sokáig. Kívülről nem látszik, hogy ekkora a belső tér. Betérve egy hatalmas, modern stílusú étterem fogadott minket. A felszolgáló hölgy rendkívül kedves és figyelmes volt, gyorsan meg is kaptunk amiket kértünk.
Szezonon kívül tértünk be az étterembe pizzát rendelni. A hely kellemes, modern, hatalmas belső térrel, különböző szeparált részekkel. Voltak hagyományos asztalok, és bőrkárpitos ülőalkalmatosságok. Nagy az ételválaszték is, a pizzák tekintetében is. Az árak normálisak, a minőség rendben volt. A kiszolgálás kedves, udvarias.
Már 4. alkalommal fogyasztottunk náluk! Fantasztikus. A hely magával ragadó, a személyzet nagyon jóóó. Az ételek csúcsminőségűek, a leves isteni volt, a pizza frenetikus. Bármikor megyünk Balatonra és tudjuk hogy Siófok is útba eszik csak ide megyünk.
Télen mikor minden zárva volt telefonon rendeltünk az apartmanba, a diszpécser az étlapot felsorolta a kérésünkre, nagyon kedves volt, türelmes és segítőkész. Így most is visszatértünk hozzájuk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Gyenge, rossz minőségű pizza. A tészta állagán is lenne mit javítani, de a feltéteket nehéz nyomdafestéket tűrő szavakkal jellemezni. Mind a pizza tetejére szórt húskészítmények, mind a tejtermékek borzasztó feldolgozóipari hulladékok voltak. Nagyjából a legolcsóbb vackokat sikerült megvenni a nagykerben, amihez csak gratulálni tudok.
Teljesen mindegy hányféleképpen variálod (lehetne 200 féle pizza is az étlapon), a rossz alapanyagból igen kis valószínűséggel sül ki bármi ami jó. A kiszolgálás rendben volt, fiatal, kedves pincérek és pultosok. Miattuk nem 1 pontos az értékelés.
Már többször jártunk ebben az étteremben, és ha Siófokon pizzát akarunk enni, akkor ezután is ide megyünk. A pizzák méretesek, a tésztája finom, a feltét ízletes. A kiszolgálás szerintem kissé laza... Bár mosolygósak, kedvesek, csak idő kérdése mire észreveszik, hogy a vendég szeretne még valamit.
Évek óta visszalátogatunk ebbe az étterembe, ha Siófokon járunk. Mindig nagyszerű a kínálat, ezért sosem megyünk máshová, mert nagyon bevált számunkra. Finomak a pizzák, a cipóban tálalt levesek és a tészták. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Az árak is nagyon elfogadhatóak. Kedves a kiszolgálás, gyerekbarát az étterem. Még focimeccset is lehet közben nézni az étterem hátsó részében.