Fiam javaslatára mentünk be ebbe az étterembe. Az italt hamar kihozták, de az étel már nem ment ilyen gyorsan. Az ételek átlagosnak mondhatóak, a hús adag megfelelő, de a köret kicsit kevés, az árak átlagosak. Borravalót szerettünk volna adni, de kiderült szervízdíj van a számlában, amit kicsit furcsának tartottunk, hiszen kötelező fizetni - 12 %-ot!
Baráti nyaralás alkalmából tértünk be az étterembe. Az étellel nem volt baj, finomak voltak, viszont a pincérek sajnos nem voltak a helyzet magaslatán. . sokat kellett várni, többször kellett szólni ha szerettünk volna valamit, és érdekes volt, hogy a "főpincér" vette fel mindenkitől a rendelést, úgy hogy németül nem igazán beszélt (elég sok külföldi volt). Ez így elég vicces volt külső szemmel :))
Nem ismertük a helyet, ismerőseink ajánlására mentünk. Hideg időjárás ellenére, az ajtó nyitva volt, egész végig fáztunk. Az ételek ízetlenek voltak. Üveges üdítő nincs, Cornélius gépi Colát kaptam, a pohár fele kb. tömény cukor volt. . . A pincér nem tudta, hogy lehet-e szép kártyával fizetni.
Több évig jártunk ide. Az ételek korrektek, az ár megfelelő volt. Sajnos sokat romlott az előző évhez képest. Az árak növekedtek, a minőség csökkent, és a hab a tortán a felszolgálási díj bevezetése. A sajátos humorú felszolgáló sem pozitív irányba viszi az éttermet. Az egész már nem korrekt vendéglátás hangulatú. Azt hiszem elszaladt a tulajdonossal a ló. . .
Az étel finom volt és minden rendben volt addig, amíg a végén kérdeztük meg,hogy lehet-e kártyával fizetni. A pincér odament a főnökéhez, hogy megkérdezze lehet-e, mire a hölgy nagy pofavágások után közölte, hogy "Ha nagyon akarnak, akkor csináld. . . " Közölték, hogy mi menjünk be akkor fizetni. (Hordozhatós terminálról beszélünk.
) Majd kimondja a főnökasszony az összeget és néz ránk, vár, hogy ezek után majd borravalót kap. Hát szerintem a vendég az első egy ilyen helyen és ha van lehetőség kártyás fizetésre nem értem miért olyan nehézkes. A mai világban ugyanolyan gyors, mint a készpénzes fizetés. Nagyon nem tetszett nekünk ez a hozzáállás. . . Pedig nem lenne rossz kis hely.
Ilyen rosszat még soha egy étteremben nem ettünk,minősíthetetlenül rossz ételt kaptunk ,flegma kiszolgálással. A halon a dióbunda sehol,pár szem mandula a zsemlemorzsában ami mellé szinte a fagyasztott wok zöldség kiöntve, mikróban megmelegítve íztelenül a halnak semmi köze nem volt a harcsához olcsó fagyasztott tengeri hal jó vizesen :( Nekünk ez volt a tapasztalatunk,az biztos hogy soha többet nem megyünk be .