A Mala Garden étterem és hotel közvetlen a Balaton partján, Siófok legfrekventáltabb részén az Aranyparton fekszik. Egész évben várjuk a vendégeket, reggelivel, ebéddel vacsorával és finom borokkal és kávékülönlegességekkel. Szívesen szervezünk rendezvényeket, családi partikat és születésnapokat is, de volt már nálunk esküvő és céges exkluzív termékbemutató is.
Étlapunk és szobaáraink megtalálhatók a weboldalunkon is.
Siófok legszínvonalasabb étterme, mind az ételek elkészítési nívója mind a kiszolgálás színvonala elsőrangú! Rengeteget járok ide és sajnos kevés az ilyen hely (különösen a Balatonon), ahol állandó a magas mérce. Drága, de nem érdemtelenül, ugyanis a nívó meg a teljesítmény mellette szól. Csak ajánlani tudom az igényes vendéglátáshoz rsgsszkodóknak!
Mesés helyen fekszik az étterem, így télvíz idején a kinti részt nem lehetett igénybe venni, de az enteriőr is álomszép volt, főként a karácsonyra feldíszített asztaloknak köszönhetően. Elsőként egy salátát rendeltünk, amíg vártunk a főételekre.
Itt mindketten meglepődtünk, hiszen óriási adaggal szolgáltak és ennek megfelelően nem voltunk biztosak abban, hogy a folytatást bírni fogjuk-e. . . hát "félelmünk" be is igazolódott. Hosszas várakozás után -és több pincérnek is szólva- megérkezett a főétel. Párom egy indonéz ízvilágú Nasi-t rendelt, míg én egy steak-et. Az adag az előételként feltüntetett salátánál is robusztusabb volt, viszont meg sem tudtunk szólalni, olyannyira lenyűgöztek az ízek mindkettőnket. Összefoglalva elmondható, hogy a konyhát öt csillaggal értékelnénk, viszont a kiszolgálás és az ételek adagjait tekintve egy kis finomítást még igényel ez a kiváló helyszínen fekvő étterem. :)
Gyönyörű a helyszín, az étterem közvetlenül a Balaton parton helyezkedik el és nyáron még a víz mellett is van terasz, ahol a hőséget ventillátorokkal enyhítik. A környezeti adottságokon túl a (belső)építészek is kitettek magukért. Egyedi az az atmoszféra, ami a vendégeket fogadja.
A kiszolgálás is illik a hely szellemiségéhez: visszafogottan elegáns és udvarias. Főételt még nem volt szerencsém kipróbálni, de az autópályáról letérve gyakran megállok egy pihentető kávéra és süteményre. Ez utóbbiak is nagyon egyediek, finomak és természetesen minőségi.
Amikor Siófokon járunk Több alkalommal jártunk már itt . A személyzet kissé figyelmetlen,és tapasztalatlan. Az étel viszont kifogástalan volt,mind az íze mind pedig a külleme mindig. Az étterem tiszta,és hangulatos. Utolsó alkalommal amikor ott jártunk a pincér nem adta le a leves rendelésünket,így meglepetésünkre a főétel érkezett. Egyszer sem kérdezték meg a lepakoláskor,hogy szeretnénk-e még valamit.
Egy novemberi szombat este kerestünk éttermet Siófokon, így tértünk be a Mala Gardenbe. Az étteremben csaknem teltház volt, érkezésünkkor ennek ellenére azonnal kerestek egy szabad asztalt. A pincérek különlegesen figyelmesek és udvariasak, és mivel sokan dolgoztak aznap este, még ilyen erős foglaltság mellett sem kellett sokat várni az italokra és ételekre.
A magyaros ételektől a különlegesebb ízvilágon át számos választási lehetőség található az étlapon, így mi is nagyon finomat ettünk. Maga az étterem hangulata sem elhanyagolható: fantasztikus fények, érdekes építészeti megoldások, kellemes zene. Igazi feltöltődést, és biztos jóllakottságot kínál.
Kiváló hely! A felszolgálók fiatalok, ám rendkívül figyelmesek és udvariasak. A gazdag kínálatból aligha tudtunk választani (azért mert annyi mindenre kíváncsiak voltunk). Az ételek tálalása is igazán tetszetős volt, az ízük pedig egyszerűen fenséges. Köszönöm az élményt, amint ismét lehetőségünk lesz ellátogatunk az étterembe!
Az étterem gyönyörű és csodálatos kilátás van a Balatonra. Külön kiemelném a játszósarkot a gyerekeknek. A pincérünk nagyon kedves és figyelmes volt. A rendelt ételek finomak voltak, frissek és a tálalásuk nagyon igényes volt.
Egyetlen pici negatívum, hogy amíg ettünk, a mellettünk lévő asztalt éppen takarította az egyik pincérnő és a bútorápoló spray használata után még percekig csak azt éreztük az ételek finom illata helyett. Ráadásul ezt a takarítást/terítést csigalassúsággal végezte. Nyáron biztosan visszalátogatunk, hogy a hóesés után a nyári kilátást is élvezzük.
8600Siófok, Petőfi sétány 15/a
36 84 506 687
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes csoportokat szívesen fogad étel elvitelre kisállat bevihető parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín sportközvetítés széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége