Mustafa Gyros Siófok

3,6Kiszolgálás
4,1Hangulat
3,3Ár / érték
3,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Magistern Siófok - Karácsony
Hotel Magistern Siófok
115.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter
Prémium Hotel Panoráma Siófok
Castrum Hotel Székesfehérvár - Szilveszter
Castrum Hotel Székesfehérvár

Mustafa Gyros Siófok vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 84 városban járt márFelfedező - 108 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2122 feltöltött kép
2024. szeptember 28.a párjával járt itt
El tudom képzelni, micsoda őrült forgalom van itt a nyári főszezonban, de mi szeptember második felében voltunk a Mustafa Étteremben. A kissé hűvösödő ősz elején sok étterem már nem is volt nyitva a kikötő, a Balaton-part közelében, ezért a lenyugodott, békés hangulatban az itt sétálók leginkább a Mustafába tértek be ebédelni, vacsorázni vagy csak egy italra.
Mustafa Gyros Siófok - EgyébMustafa Gyros Siófok - EgyébMustafa Gyros Siófok - EgyébMustafa Gyros Siófok - EgyébMustafa Gyros Siófok - EgyébMustafa Gyros Siófok - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Gyenge 2024. augusztus 7.gyerekekkel járt itt
3 gyerekkel voltam az éteremben. Kemencés Gyrost rendeltünk mindenkinek+sült krumplit+limonádét. A kiszolgálás gyors és kedvesek voltak. A hely nagyon hangulatos. Sajnos az étel nagyon nem volt jó. Az egész tiszta mócsing, tele porccal. Nem vagyok válogatós, meg finnyás sem, de ez még számomra is ehetetlen volt.
Szörnyű 2024. július 24.gyerekekkel járt itt
Hogy jártam? NEM lehet kérni csapvizet, és ha mégis kérek a kaja mellé, akkor össze-vissza hazudoznak, hogy miért nem lehet, pl: a főnök nem engedi, túl klóros a víz, és az ÁNTSZ letiltotta a csapvíz felszolgálását, stb. . .
Szörnyű 2024. június 11.gyerekekkel járt itt
A Girosztál nagyon kevés kB 5 dkg hús nagyon ízetlen sajnálatos hogy Siófokon egy ien felkapott helyen enyire rossz a kaja! Az Istambul a keleti be 1000 x jobb a közelébe nem jöhet!!!
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3528 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100545 feltöltött kép
2024. március 14.gyerekekkel járt itt
Siófok legnépszerűbb éttermének tűnik a Mustafa, amely egy török gírosz/kebab étterem. Nagy kiülős terasszal rendelkeznek, amely ottjártunkkor tele volt, pedig még el sem kezdődött a nyaralószezon. Sorban álltak az emberek, felszabaduló asztalra várva, de a pincér hölgy jelezte, hogy aki esetleg asztalhoz jut, az se reménykedjen gyors ételhez jutásban, mert nagyon leterhelt a konyha.
Mustafa Gyros Siófok - Étlap/itallapMustafa Gyros Siófok - Étel/italMustafa Gyros Siófok - Étel/italMustafa Gyros Siófok - Étel/italMustafa Gyros Siófok - Étel/italMustafa Gyros Siófok - Külső képMustafa Gyros Siófok - Külső képMustafa Gyros Siófok - Étel/italMustafa Gyros Siófok - Étlap/itallap
Még több kép (6 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt már
2024. január 4.a párjával járt itt
Szilveszter délután is tele volt az étterem. A kiszolgálás gyors, az árak balatoniak, az adag talán egy kicsit karcsú, épp annyira, hogy még ne reklamáljunk.
De legalább minden friss volt. :)
Kiváló 2022. augusztus 18.családjával járt itt
Ahhoz képest hogy Siófokon található, kb 2 percre a Petőfi sétánytól, nem drága. Ár-érték arányban teljesen megfelelő. Az adagok nagyok, jól lehet lakni velük. Vegetáriánusként is volt lehetőségem váltogatni a lehetőségek közül.
Az étterem hatalmas területen fekszik, mégis gyors a kiszolgálás. A személyzet kedves.
Mustafa Gyros Siófok - Étel/italMustafa Gyros Siófok - Étel/ital
Kiváló 2022. augusztus 13.a párjával járt itt
Siófok szívében egy nagyon szuper étterem. Finom ételek, kedves kiszolgálás!Aki arra jár, ne hagyja ki!
Gyenge 2022. június 1.családjával járt itt
4-en mentünk,3 rendelést vettek föl,abból 2 hoztak ki...
3 perc alatt 3 "pincér" jött hogy felveszi a rendelést úgy hogy még étlapot sem kaptunk.
A rendelt pizzk is felejthetők voltak.
Kár,pedig jó hely lehetne.
Kiváló 2022. május 28., csoporttal járt itt
Alapvetően fenntartással kezelem azokat a helyeket ahol Gyrost és Pizzát egy helyen lehet kapni mert utóbbi minősége nem mindig maradéktalan. Betértünk hát ide a menyasszonyommal és még 2 jóbarátunkkal. Árak tekintetében meglepően baráti. Szalámis pizzát kértem ami 1750 magyar forintba került vagyis balatoni sőt még országos szinten is átlag alatti baráti ár.