Ismerőseim ajánlották az éttermet, korrekt árai és finom ételei miatt. Az ételek árai valóban teljesen korrektek. Sajnos addig már nem jutottunk, hogy megkóstoljuk. A hely tele volt, várni kellett az asztalra. Ahogy felszabadult, leültünk, egy kedves kisegítő lány közben leszedte, letakarította az asztalt.
A pincér hozta az étlapot, közben megkérdezte mit innánk. Én a Royal vodkát szeretem, azt kértem. A pincér közölte, hogy olyat nem kapok a környéken. Az itallapról kértem minőségi vodkát, de amit választottam az sem volt. Pár perc múlva jött felvenni az étel rendelést, de az italokat nem hozta ki. A férjem levest és főételt is kért. A pincér szerint az túl sok lesz neki. Én mondtam, hogy még gondolkodnék, amíg a férjem megeszi a levest. Közölte, hogy azt nem lehet. Választottam egy ételt, arra azt mondta, hogy olyat még senki nem kért, így én sem mertem. Megkérdeztem egy töltött csirkésről, hogy pulykából elkészítenék-e. Erre azt felelte, hogy náluk kész ételek vannak csak, abban a formában ahogy az étlapon, csak köretet lehet másikat választani, és egyébként is miért nem eszem sertésszüzet. Mondtam, hogy mert nem kívánom. Kértem mást, krumpli helyett salátával, arra azt mondta, hogy az nem illik hozzá. Mondtam,hogy nem érdekel. Aztán elment. Mi felálltunk, szóltunk a kedves lánynak, hogy töröljék az összes rendelésünket, és elballagtunk olyan helyre, ahol nem éazt éreztették velünk, hogy tudatlan vidékiek vagyunk.
2014 nyarán szerettünk volna itt vacsorázni. Nagyon sokan voltak, jó volt az illat is , oda csábított bennünket. Végre lett szabad asztal, leültünk. Aztán csak vártunk vártunk, de nem jött felénk senki. Eltelt már legalább fél óra, még mindig nem szólt hozzánk senki, mivel volt más programunk is aznap estére, így úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább és valahol máshol vacsorázunk. Nagyon sajnáltuk, de ez nem vendéglátás. . . .
3 gyerekkel voltam az éteremben. Kemencés Gyrost rendeltünk mindenkinek+sült krumplit+limonádét. A kiszolgálás gyors és kedvesek voltak. A hely nagyon hangulatos. Sajnos az étel nagyon nem volt jó. Az egész tiszta mócsing, tele porccal. Nem vagyok válogatós, meg finnyás sem, de ez még számomra is ehetetlen volt.
A gyerekek a sült krumplin kívül egy falatot sem ettek, pedig nagyon finom lett volna a fűszerezése és a húsmennyiség is rendben lett volna. Dinnyés limonádé helyett málnásat kaptunk, de ezt meghallotta a pultos és szó nélkül rakott bele nekünk dinnye szirupot! Azt nem tudom, hogy a hirdetett 1790 ft-os kemencés gyros, az mire vonatkozik, ha az étterembe beülsz, akkor az már 3e Ft! Így mi 20e ft-ot hagytunk ott. Én azt javaslom, hogy reklamáljanak, ha valami nem megfelelő. Nekem is ezt kellett volna tennem. Kár érte! Mi biztosan nem eszünk itt többet.
Kipróbáltunk néhány helyet Siófokon és Tihanyban is, illetve volt egy csomó ahonnan már az árak láttán kifordultunk. Sajnos csak az utolsó pár napban vettük rá magunkat hogy megkóstoljunk egy-két fogást a Mustafában és nagyon elégedettek voltunk mind a mennyiséggel, mind a minőséggel és az árakkal is.
Ott jól lakik egy nagyobb étvágyú ember is. Mindenképp érdemes kipróbálni az XXL-es gyrost, amelyet pitában tálalnak, mindössze 1900. - Ft-ba kerül, de a kisebb étkűek már 1600. - Ft-ból is jóllakhatnak.
Több ismerősöm is ajánlotta a helyet, mennyire finomak az ételek és árban is nagyon kedvező. A szezon elején jártunk itt, de már most sokan voltak az "étteremben". Leültünk, vártuk, hogy valaki hozzon legalább egy étlapot. A pincérek között teljes káosz uralkodott, akkor tanították be őket vagy nem tudom, de csak toporogtak céltalanul a vendégek között, ki mit is rendelt.
Amint a rendelést leadtuk, aránylag gyorsan megkaptuk az ételt, amivel nem volt probléma, de semmi extra kategóriába sorolható. Velünk szemben egy bárpult volt található, ami tele volt a előző esti piszkos poharakkal, sörös korsókkal délután 3 órakor. A mosdó állapota borzasztó, egy raktár folyosóján, dobozok között lavírozva, hányinger keltő volt a wc állapota. Gyorsan kértük is számlát, amit kb. fél órába került kihozni,ám nem kaptunk számlát, csak egy darab papírt amin szerepelt az összeg, az üdítő árak nem egyeztek a étlappal, de nem akar az ember kötekedni. Nekem csalódás volt, nem vágyom vissza.
Hogy jártam? NEM lehet kérni csapvizet, és ha mégis kérek a kaja mellé, akkor össze-vissza hazudoznak, hogy miért nem lehet, pl: a főnök nem engedi, túl klóros a víz, és az ÁNTSZ letiltotta a csapvíz felszolgálását, stb. . .
Miután beírtam ezt a panaszkönyvbe, trágár szavakkal kidobtak minket az étteremből, és megfenyegettek, ha még egyszer erre járunk se kapunk kiszolgálást, mert készítettek fényképet, és örökre kitiltottak. . . . ! (? )
Alapvetően fenntartással kezelem azokat a helyeket ahol Gyrost és Pizzát egy helyen lehet kapni mert utóbbi minősége nem mindig maradéktalan. Betértünk hát ide a menyasszonyommal és még 2 jóbarátunkkal. Árak tekintetében meglepően baráti. Szalámis pizzát kértem ami 1750 magyar forintba került vagyis balatoni sőt még országos szinten is átlag alatti baráti ár.
A pizza amit ettem meglepően finom volt. Ropogós vékony tészta friss paradicsom szósz rendes sajt és tisztességes szalámi. Adagra is rendben volt nem maradtunk éhesek. Jómagam csipős alappal kértem és valóban volt ereje. A kiszolgálás a tömeg ellenére is kedves volt és gyors. A fizetésnél is kedves volt az emberke annak ellenére hogy előttünk egy nagy csoport fizetette külön-külön mindenki a saját maguk által elfogyasztott termékeket. Abszólut ajánlott hely. Ár-érték arány verhetetlen. Ízben is kiváló. A kiszolgálás is remek.
Szombat esti vacsoránkat is a Mustafa Gyros étteremben fogyasztottuk el. Most is frissen készített, ízletes ételt szolgáltak fel éppúgy, mint napközben is mindenkor, amikor itt étkeztünk. Bőséges választék mindenből. A vacsora hangulatát emelte a zenés szolgáltatás. A kiszolgálás udvarias, gyors,figyelmes.
Nagy csalódás ért bennünket, mikor 1 év elteltével ismét betértünk kedvenc éttermünkbe. Közel 43%-s emelkedést tapasztaltunk a tavalyi árakhoz képest, ráadásul fizetéskor szembesültünk azzal a ténnyel, hogy kötelező szervírozási díjat ( 10% ) építettek be, amely az étel árán felül fizetendő, azaz akár elégedettek vagyunk a kiszolgálással, akár nem, ezt akkor is megfizettetik velünk!
Ahhoz képest, hogy itt sokan dicsérték az éttermet, nekünk csalódás volt. Lehet, hogy ez az utószezonnak köszönhető, de akkor sem volt jó érzés. A pizzák elázottak voltak és az aljuk égett, a gyros íze jó volt, de itt-ott nyers maradt a hús. A felszolgáló cseppet sem volt kedves, kifejezetten idegesnek tűnt, hogy dolgoznia kell.
Bármit kérdeztünk, szinte zaklatásnak vette. A végén kártyával szerettünk volna fizetni - az ajtón az összes kártyatársaság logója fent volt -, de közölték, hogy nem lehet. Még jó, hogy volt nálunk annyi készpénz! Szóval, mi többet nem megyünk a Mustafába. . .
Mustafa Gyros válasza
Tiszzelt Vendég. A Mustafa Étterem Okt.14én bezart,mikor volt nalunk?