A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.
Igazán gyerekbarát szálloda ,nagyon jó és tágas a játszószoba-ugrálóvár. A gyerekekkel nagyon kedves mentor foglalkozik, érdekes programokkal.Esténként a bárban élő zene,az ételek nagyon finomak és bőségesek.A szálloda személyzete nagyon barátságos, segítőkész. Mi biztosan visszatérünk ide!
Voltunk már egy pár helyen jól is éreztük magunkat de ez a hely mindegyiket felül múlta Személyzet figyelmes kedves az ételek kiválóak a masszás a fürdő is nagyon jó volt és a tisztaság A fürdőszobánkban ragyogott a kád a csap a wc mintha minden vadi új lett volna. Az ágyunkban a matrac a kényelmesnél is kényelmesebb volt.
Nagyon jól éreztük magunkat a CE Plaza Hotelben. Már a recepción nagyon kedves hölgyek fogadtak, akiktől minden információt megkaptunk, amire szükségünk volt. Az éttermi személyzet is fantasztikusan végezte a kiszolgálást, valamint az ételek is nagyon ízletesek voltak.
Második alkalommal jártunk a CE Plázában Siófokon. Első alkalommal kettesben,szuper volt minden,nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon családias,gyermekbarát szálloda,ezért is mentünk vissza a gyerekekkel. Ismét nem csalódtunk. Élvezték a medencét,a szobát,az ételeket,kisfiunk pedig nagyon jól érezte magát a játszóházban. Még biztos visszamegyünk.
3 évvel ezelőtt jártunk itt először, nekünk màr akkor is nagyon tetszett. A személyzet kedves, intelligens, az ételek nem különlegesek, de finomak és bőségesek, minden igényt kielégítőek. A szoba kimondottan tiszta és tágas. Nekem a hotel labirintus-jellege is tetszik, megvan a maga hangulata.
Egyetlen hiányosság (ami az itthoni szegényes szauna kultúra miatt nem sokakat zavar), hogy nincs egy kis elkerített szauna világ, ahol egészségesen (klór gáz nélkül -ugyanis a vizes fürdőruhák a melegben bőven árasztják magukból a klórt) lehetne szaunázni. Legalább egy olyan finn szauna és gőzkabin lehetne, ahol kötelezően szaunalepedővel, fürdőruha nélkül lehet lenni.
Remekül éreztük magunkat bár csak 2 éjszakát voltunk de még tuti megyünk.a 4 éves kisfiunk is oda volt teljesen.csendes, pihentető, emlékezetes hétvége marad.koszonjuk szepen. :)
Kiváló szálloda, kedves, udvarias, segítőkész személyzettel, tökéletes tisztasággal. A wellness részleg kitűnő volt, a teltház ellenére is tudtunk úgy fürödni, hogy szinte egyedül voltunk a medencében. A szaunázás, pezsgőfürdőzés, élménymedence remek volt! A szilveszteri programot nagyon élveztük.
A vacsora bőséges húsválasztékot sorakoztatott fel. Ha kritizálnom kellene, a vegákra ilyenkor is gondolnék, bár tény és való, volt lencsefőzelék. . . :-) A mások által emlegetett fertőtlenítő szag engem is megütött a szállodába lépéskor, egyszerű porta körüli illatosítással megerősíthető lenne az első pozitív benyomás. A zene szuper volt és még nyertünk tombolán egy 2 személyre szóló kupont is! Mi biztosan szívesen megyünk vissza! Köszönjük az élményt!
Három alkalommal voltunk már a CE Plaza Hotelben, Siófokon, és minden alkalommal kifogástalan volt a szállás, ellátás, remekül éreztük magunkat, remélhetőleg rövidesen visszatérünk.
Párommal karácsonyi ajándékként mentünk el a CE Pláza Hotelbe Siófokon(dec 20-22), igaz elég messziről,Sopron mellől. De megérte! Csodálatos volt ez a néhány nap, a szoba ragyogó tiszta, igényes, a medence és szanuna szuper, kaja nagyon finom és bőséges. Koktélt is ittunk, jól lett elkészítve az is. A karácsonyi hangulat már megvolt, gyönyörűen ki volt díszítve a a hotel.
Már 2-szer voltam barátnőimmel.Jövőre megyek párommal is.Nagyon meg voltunk mindennel elégedve.A Wellness részleg nagyon jó, az ételek finomak.A kiszolgálás kiváló.Annyi hogy talán a falak vékonyak kicsit teltház esetén kicsit zajos.De összeségében nagyon jó!Szeretek visszajárni csak ajánlani tudom!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár