CE Plaza Hotel Siófok ★★★★

CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok
CE Plaza Hotel SiófokCE Plaza Hotel Siófok
326 fotó

CE Plaza Hotel Siófok bemutatkozása

A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére.

793 vendég véleménye alapján

3,9Ár / érték
4Szolgáltatás
3,8Étkezés
4,1Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A CE Plaza Hotel legnépszerűbb csomagjai

CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással (min. 2 éj)
Négycsillagos wellness élmények teljes ellátással
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Téli szünet extra & Pótszilveszter (min. 2 éj)
Téli szünet extra & Pótszilveszter
119.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Mikulásváró családi wellness hétvége (min. 2 éj)
Mikulásváró családi wellness hétvége
131.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Wellness kalandok félpanzióval (min. 2 éj)
Wellness kalandok félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Röpke wellness kaland félpanzióval (1 éjtől)
Röpke wellness kaland félpanzióval (1 éjtől)
39.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Karácsony és ünnepek között (min. 2 éj)
Karácsony és ünnepek között
49.800 Ft / 2 fő / éjtől teljes panzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Wellness vasárnap (1 éjszaka)
Wellness vasárnap (1 éjszaka)
34.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - CE Plaza 13. - Szülinapi hétvége (min. 2 éj)
CE Plaza 13. - Szülinapi hétvége
147.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hotel Kapitány Sümeg
107.640 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

CE Plaza Hotel Siófok vélemények

Kiváló 2013. november 20.a párjával járt itt
Korrekt felvilágosítás érkezéskor. Félpanzió kifogástalan volt, jók a szakácsok. Az ágybetét nagyon kényelmetlen, állandóan szétcsúszott. ( Nászútra nem ajánlanám ) Miért nincs kispárna ? Nem mindenki tud nagypárnán aludni, én például nem. A szobában nem volt szekrény, ezért a 3 nap 2 éjszakát bőröndből való öltözködéssel oldottuk meg.
Kiváló 2013. november 16.gyerekekkel járt itt
A szálloda könnyen megközelíthető, gyalog is közel van a városközponthoz. A szobák kényelmesek, jól felszereltek, tiszták. A wellness részleg kicsit zsúfolt, de az élménymedence a gyerek kedvence volt, a játékszobával együtt, ahol a kicsik és a nagyok is találnak maguknak elfoglaltságot. A személyzet segítőkész, kedves.
Kiváló 2013. november 12.a párjával járt itt
Októberben jártam itt a párommal! :) Csodálatos pár nap volt kettesben! A CE Pláza Hotel nagyon tetszett nekünk, kiválóan éreztük magunkat. Az étkezés, a welness részleg, minden tetszett. Egyetlen egy kivetnivalót találtunk csak a szobában, mégpedig azt, amit már több értékelésnél is láttam, hogy az ágyakon a matrac folyamatosan összevissza csúszkált alattunk. De ezt leszámítva szuper hely! ! :)
Kiváló 2013. november 11.a párjával járt itt
A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A napi 3x étkezés bőséges, választékos és nagyon finom! volt.
A wellness is nagyon jó volt. A masszőr hölgy is tökéletesen átgyúrta a testem.
Amin változtatnék, hogy a matracok csúszkáltak az ágykereten, de ez egy egyszerű szegély felszerelésével orvosolható lenne. Ettől függetlenül nagyon jót aludtam mindkét éjszaka.
Kiváló 2013. november 10.gyerekekkel járt itt
A Hotelben 4 éjszakát töltöttünk el az őszi szünetben. Két gyermekkel érkeztünk akik nagyon élvezték a 4 napot,az Animátoroknak köszönhetően mi szülők is teljesen kipihenten térhettünk haza!Wellnes részleg teljesen jó volt.A reggeli,vacsora bőséges és nagyon finom volt!Köszönjük szépen!
Kiváló 2013. október 28.gyerekekkel járt itt
Minden rendben volt, a 7 éves fiam hiányolta a tv-ben a rajzfilmcsatornát, a nagyobbik lányom problémája hogy csíkos volt a tv képernyője és nem lehetett hangolni, valamint szakadozott a wi-fi. Kilátás a szomszéd veteményes kertjére. Ár érték arányban jó volt, akció keretében máskor is visszamegyünk.
Kiváló 2013. október 27.gyerekekkel járt itt
2 kisgyerekkel voltunk ( a húgom és én). A szálloda kifogástalan, a személyzet hozzáállása szintén,kedvesek, segítőkészek. Az ételválaszték bőséges, az ételek finomak, az asztalt szinte azonnal leszedték, ahogy és amivel végeztünk.
Kiváló 2013. október 14.a párjával járt itt
Mi párommal tavaly voltunk itt a CE PLAZA HOTELBEN a születésnapomon. Mi mindennel megvoltunk elégedve,az étellel,tisztasággal,árral,szolgáltatással,személyzettel és kényelemmel is! Egyedül amibe beleköthetünk hogy a recepciós szólt be egy kicsit bunkón,amikor vittük fel a vacsit szobába! Na ez az egy nem tetszett,párom diplomatikusan válaszolt neki vissza! Amúgy tényleg minden szuper volt ;) Üdvözlettel mindenkinek! !
Kiváló 2013. október 8.gyerekekkel járt itt
Az elutazás előtt több negatív véleményt is olvastam a szállodáról, de szerencsére ezek ránk nem vonatkoztak. Nagyon jól éreztük magunkat. 1,5 éves kislányomnak a hatalmas játszóház nagyon tetszett. Alig lehet elrángatni onnan :). A szolgáltatásokkal is maximálisan elégedettek voltunk.
Kiváló 2013. szeptember 26.egyedül járt itt
Tisztelt Cím!

Ezúton mondok köszönetet minden szállodai dolgozónak a kényelmes, gondtalan pihenésemért. Minden nagyon jó volt, kivéve a fürdő vízhőmérsékletét találtam hidegnek, így ott nem tölthettem annyi időt amennyit valójában fürdőzésre szántam, de ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam a szállodában. Üdvözlettel
CE Plaza Hotel Siófok a térképen
8600 SiófokSomogyi Bacsó út 18.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • pezsgőfürdő • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • sodrómedence • bioszauna • napozóterasz
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Parkolás a közelben, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
• Mélygarázs, őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Egyéb kistestű háziállat: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek