A szálloda minden szemponból nagyon jó,a személyzet kedves, a kiszolgálás szinvonalas ,az ellátás,háromszori svédasztalos kiszolgálás,minden ami szem -szájnak megfelel. A programok is nagyon jók. A szállodában tisztaság van,ez látszott a szaunában is. A szobák szépek és tiszták. A nappali programok,sétahajozás,kocsikázás,kisvonatozás nagyon nagy élmény.
Az Erzsébet program keretében 5 napot töltöttünk Siófokon az Erzsébet Szállóban. Superior szobában laktunk, amely teljesen felújított, minden igényünket kielégített. Az ellátás pazar volt, vacsorázni már nemigen tudtunk, szóval, terülj-terülj asztalkám volt minden nap. A recepciók segítőkészek, az étterem dolgozói udvariasak. Máskor is szívesen elmennénk ide, mert nagyon jól éreztük magunkat.
A szobában az ágyak kényelmesek,tiszták,a kilátás pazar. Az étterem és a szakács kiváló mert reggel, délben, este svédasztalos volt a menü,folyamatosan töltötték fel az üres tálcákat! A part pár lépés, tiszta, kisgyerekkel ideális hely, játszótér is van. Az animátorok minden napra terveztek programokat a gyerekeknek.
4 nap 3 éjszakát töltöttünk a hotelben hétvégén. A épület 5 emeletén, lift van de volt hogy perceket kellett várni még hozzá jutottunk. Szobában van légkondicionálás de többször kellett szolni hogy nem müködik ilyenkor egyből a recepción keresztül bekapcsolták. Éjszakai lámpa bekapcsolása után apró bogarak lepték el a szobát.
Étkezés menza kártya rendszerel működik vagyis nem működik az étkezést vezetö úr begyüjtöte és magánál tartotta és csak az ö engedélyével,név bemondásal mehetünk enni. Kérdeztem töle hogy miket spécizet ki vagy mással is ezt csinálják, mondta hogy a kártyákal vannak problémák, de láttam hogy mással is étkezés közben szórakoztak kártya ellenőrzéssel. A part közvetlen a hotel mellett van de szabad strand. Helyett sokszor nem lehetett találni, nem csak a szálloda vendégei számára van fenttartva. Voltunk márt Balatonlellén, Zánkan,Öszödön,de ennél mindegyik jobb volt. És a többi helyen 5 napos turnusok voltak ugyanannyi pénzért.
Egyszerűen tökéletes volt! A szobában működő légkondi, az ágyak kényelmesek, a szobák tiszták, kajára semmit sem költöttünk, mert reggel, bélben, este olyan svédasztalos volt a menü, hogy degeszre tömtük magunkat és a konyha kiváló! A part két lépés, tiszta, kisgyerekkel és nagyobbal is meg lehet találni a nekivaló programot.
Nagyon jó hely. . hamár az állam bácsi finanszírozza! Semmire nem volt panaszunk, ténykeg már csak a wellness hiányzik és kiváló lenne. Személyzet kedves, animåtorok aranyosak, lányaink sehol nem érezték magukat még ilyen jól! Kaja kitünő, kiszolgás pazar. Jó a szobákra némi felújítás ráférne, de azzal sem volt gond, kényelmes volt! Összeségében nem nagyon tetszett! ****
Kényelmes szobák, csodálatos kilátás a Balatonra, csendes hely. A személyzet udvarias az ellátás magas szinvonalú Ajánlom egyedülállóaknak, családoknak nyugdíjasoknak (főleg télen) tehát mindenkinek Kellemes programok többek között séta hajózás, különbözó előadások. Mindennel tökéletesen elégedettek voltunk. Bármikor szívesen visszamennénk
Második alakalommal sikerült eljutni az Erzsébet program keretén belül. Igaz mindkét alakalommal már csak a utószezonban sikerült foglalni szeptemberben és novemberben így a fürdés elmaradt. Talán ez az egyetlen rossz hogy időben nem adnak lehetőséget a foglalásra. Ettől függetlenül program volt bőven.
A főépületben kaptunk szobát klímával igaz nem is kellet. A szoba szépen felújított kár hogy sok ember ezt nem értékeli a falat lábtörlőnek nézik,a tusoló ajtaját megrongálják. A személyzet kedves udvarias segítőkész. Nagyon finom változatos a napi 3-szori étkezés és egyben bőséges is. Az animátorok változatos programokkal várják a legkisebbeket bár szezon után mivel kevés gyerek volt inkább a nyugdíjasoknak csináltak műsort ez elég furcsa volt. Összességében állami támogatással megnyert szállást ilyen kedvező áron nem lehet találni ilyen ellátással,programokkal,lovaskocsikázás,hajókirándulás.
2015 nyarán voltunk itt a B épületben a tisztaságot hírből sem ismerik az első egy órát a fürdő alapos takarításával és fertőtlenítésével kezdtem,mert a szoba asszony takarítása kimerült a szemét kiürítésében a kád már érdes volt a kosztól a penészről a fugákon nem is beszélve. Az erkélyt szerintem még sosem takarították.
Az ágy mintázata annyira vastag volt,hogy nem lehetett rajta aludni,mert szétnyomta az ember testét. Itt nincs légkondi így ventilátort vinni KELL! Az ételek nagyon finomak voltak,ha maradt. . . az evőeszközökért mindig szólni kellett,hogy elfogyott. Mivel főszezon volt nagyon sokan voltak és ha várni kellett asztalra azt sosem takarították maguktól azért is szólni kellett. . . Jakuzzi van,de nem működik,billiárd asztal van,de nem működik,játszó tér van,de inkább hagyjuk,mert élet veszélyes szét van már korhadva és pókok otthona inkább. Közvetlen víz parti,de az nem saját hanem szabad strand így bárki ott lehet és vannak is bőven,volt olyan ismerősünk aki szombaton 10. kor már nem talált helyet magának. Ugyan ez a parkolóval boldog boldogtalan beáll a szálloda vendégei részére fenntartott helyre,hiába van sorompó persze az sem működik. . . A személyzet 5-re vizsgázott. De Én többet ide biztos nem megyek,és ha tehetik ne is menjenek max. az A épületbe!
Már 3 -szor pihentünk ebben a szállodában. Mindhárom alaklommal csodálatos volt minden. Az elhelyezkedése kíváló,minden étkezés hiánytalanul jó volt,mind választék,mind pedig íz szempontjából. A személyzet maradéktalanul kedves ,segítőkész. Az első alkalommal kérésünket is azonnal teljesítették,ami az volt,hohy hallássérültként szerettem volna TXT-s tévét.
Azonnal kicsrélték a szobában lévőt ilyenre. A szobák nagyon szépek,tiszták. Mi bármikor szívesen visszamennénk,csak sajnos az idén az Erzsébet program keretén belül a fogyatékos pályázók számára ez a szálloda nem volt foglalható.