A szállás foglalásakor fontos szempont volt, hogy közel legyen a vízpart és hogy zárt parkolõban álljon az autónk. A félpanziós ellátással, bevallom, voltak fenntartásaim. /tudtuk, hogy nem 3-4*-os szállodába foglaltunk/. Elolvastam a szálláshelyről írt véleményeket, hát eléggé lehangoló volt. /tisztaság, bútorzat, étkezések.
/A meglepetés akkor ért, amikor megérkeztünk. A szó jó értelmében, ugyanis tisztaság volt mindenütt. Igaz, a bútorzatra mondhatjuk, hogy retro, de IKE-ás berendezést * nélküli szálláson ne várjunk el. A svédasztalos reggeli pazar volt/ sült bacon szalonna egyik nap jól esett volna, esetleg még pirítós/,de így is nagyon finom volt minden. A vacsora is jó és bőséges volt. A személyzet kedves, figyelmes. Kellég ennél több? ? A mi családunk jövőre is itt fog egy hetet eltölteni, mivel ár-érték arányban nagyon jõ a Hotel szolgàltatása. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Aki pedig extrát akár ennyi pénzért, annak javaslom a ****-***** szállodákat extra pénzért. Mégegyszer köszönjük a vendégszerető vendéglátást.