Szeptemberben töltöttünk hat napot a hotelben a B épületben. A szoba kb. hatvanas évek stílusa. A takarítás lehetne alaposabb, foltos szőnyeg és kárpit. Mindezt ellensúlyozta s kiszolgálás a személyzet kedvessége és munkája. A szakácsok profik, az ízek isteniek. A városban ilyenkor már szinte semmilyen élet nincs este, tehát aki pihenni szeretne ősszel annak ideális. Ha újra mennék, valószínűleg inkább nyáron.
Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. Királyi ételekben és kiszolgálásban volt részünk. A személyzet nagyon kedves a recepcióstól a takarítókig. Külön köszönet a felszolgálóknak a türelmükért, kedvességükért, odaadásukért. A szakácsok pedig fejedelmi ételeket készítettek, és mindig minden friss volt.
Szeretnénk még nagyon megköszönni a fiatal animátoroknak a foglalkozásokat, melyek nagyon változatosak voltak. Gyermekeink nagyon jól érezték magukat velük. Reméljük lesz még lehetőségünk visszatérni a szállodába. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönettel: Kocsis Család
Még nem jártam a hotelben, de remélem, hogy visszajutok hozzájuk. Az épület nem a legmodernebb építésű, ennek ellenére mindent megtesznek ennek ellensúlyozására. Közvetlenül a Balaton partján van, ami játszótérrel is párosul, ez nagy előny. Programok minden nap vannak. Tetszett, hogy van fényterápia, szauna.
Az étteremben a csapat remekelt. Változatos, ízletes ételek, a használt tányérok, evőeszközök azonnali leszedése, a kifogyott ételek pótlása. . . szóval dicséretes a dolgozók hozzáállása a vendégekhez. A recepciósok szintén segítőkészek, kedvesek. Szép nyaralásunk volt.
Egy olyan hely, ahol szívesen nyaralnék minden évben. A személyzet minden tagja, akikkel találkoztam ötöst érdemel. Kedvesek, segítőkészek a recepción éppúgy, mint az étteremben. Klassz a szauna, a fény- és illatterápia. A szobákban személyenként polifoam kempingmatrac a napozáshoz nagyon jó ötlet. Tisztaság fogadott mindenhol.
Az ételek ízletesek, változatosak, egy szóval kiválóak, és fantasztikus hozzá az éttermi csapat. Nagyon jó, hogy van wifi a lobbiban, kár, hogy a szobákban nem fogható. Közel a part, ahol az emberek közelségéhez szokott hattyúk és vadkacsák aranyos élményt jelent kicsiknek és nagyoknak. Itt bárki megtalálhatja a kikapcsolódás minden formáját. Pezsgést a beachen, nyugalmat a hotelben, az udvaron, a parton, látnivalókat közelebb és távolabb. Összességében nekünk nagyon szép nyaralásunk volt.
Az Erzsébet program keretében jártam a családommal már második alkalommal a szállodában, pár napot tölltöttünk el. Nagyon kedves a személyzet, tisztaság van, az ellátás kiváló volt, nem utolsó sorban a dolgozók akik kiszolgáltak bennünket maximális volt a munkájuk. Mindenkinek ajánlom, mert családbarát, a gyermekek is nagyon jól érzik magukat, hisz van billiárd stb.
Nagyon jó volta szállás, bőséges étkezés, a dolgozók munkájával is elégedettek voltunk, egyedül a hotelon belüli programok nem voltak megfelelőek. A szolgáltatások tetszettek, mint a kondi, png-pong, fényterápia,szauna, Jó lenne egy uszoda a közelben, mondjuk a szomszéd hotelben. A városban zajló eseményekről lehetne tájékoztatni a vendégeket.
Üdvözlöm önöket! Mi tavaly nyáron a nagy családos Erzsébet program keretébe nyaraltunk ,maximálisan elégedettek voltunk ,remélem az idén is sikerül oda vissza mennünk :) ! Kedves ,megértő segítőkész emberek fogadtak minket ,az étterem valami fantasztikus ellátással rendelkezett, csak jót tudok mondani :) !
Összességében ár/érték arányban megfelelő. Nem kell tőle túl sokat várni. Kellemes kis hotel, bár a takarításra kicsit jobban is odafigyelhetnének. Összességében nem bántuk meg, hogy ezt a helyet választottuk. Nincs túl messze a központtól és a közelben lehet strandolni is. A reggeli minősége is jó.
A hotel nagyon jó helyen van, azonban még sok szoba nincs felújítva, nem kicsit retro a stílus. A legfelső emeletre alig megy fel a víz, kicsi a nyomás. Hiányoltuk a wellness részleget és a kondi teremben sem lehetett szinte semmit sem használni. A szobákban kellemes meleg volt. A konyha és a konyhai kiszolgálás jó és nagyon kedvesek az ott dolgozók. Lehet, hogy nyáron kedvezőbb, de télen nem mennék oda újra.
A hotel főépülete szép, belül rendezett. A személyzet kedves, segítőkész. Nekünk a kis épületben volt a szállásunk, ott lehetett volna egy kicsit nagyobb a tisztaság. A szobánkban volt kis Tv, és hűtő ez utóbbi pozitív volt, így a nagy melegben az üdítőinket betudtuk hűteni. A reggeli és vacsora finom volt, a felszolgálók türelmesek, kedvesek voltak a vendégekkel.