Az itt eltöltött 1 hetünk igazán a tényleges pihenésünket szolgálta. Nagyon finomak és választékosak voltak az ételek. A szobánk tiszta és kényelmes volt. Tetszett a szálloda azon szolgáltatása, hogy lehet térítés mentesen bérelni kerékpárt és így a közelben lévő látványosságokat kis sportolással is fel lehet keresni.
Ami hiányossága van ennek az, hogy gyereküléssel nem rendelkeztek ezt sajnáltuk mert így együtt nem tudtuk kihasználni ezt a lehetőséget. Még annyi, hogy gyerek barát szállodát sikerült találnunk ezen helyen.
A Hotel Aranypartban eltőltött 3 nap igazán kellemes volt számunkra. A személyzet segítőkész kedves volt minden nap takarították a szobákat. A legjobban az ételek tetszettek bőséges svédasztalos reggeli,ebéd,és vacsora volt. A szobából gyönyörű volt a kilátás a partra. A szobák légkondival felszereltek,hütő tv van a szobákban szép tiszta az egész szálloda.
A Hotel Aranypartban eltöltött hét igazi kikapcsolódást nyújtott számunkra. A szobák kényelmesek, a személyzet udvarias és segitőkész volt. Naponta takaritották a szobákat. A szobánkból gyönyörű volt a kilátás a Balatonra. A hotelben volt fitnesszterem, szauna, fény és aromaterápia. És ami a legjobban tetszett: az ételek!
6 nap 5 éjszakát töltöttünk el a személyzet végig kedves segítőkész volt, naponta takarítanak, a szoba tiszta, hűtővel, légkondival felszerelt, wc, fürdő, tiszta. Az étkezés 5 csillag! ! Svédasztalos nagyon is választékos (fogyókúra felejtős), szerintem mindenki megtalálja a saját ízlésének valót.