Hotel Európa & Hungária Siófok Siófok bemutatkozása
A Hotel Európa Siófok város legszebb sétányán Petőfi sétányon, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A déli Balaton-part egyik legkellemesebb saját strandjával rendelkezik, mely sekély vizével kiválóan alkalmas kisgyermekes családok részére.
Az első este a választhatott ételek közül a töltött paprika csumával volt töltve, bár a felszolgálás vezetőhölgye előzékenyen kicserélte. Összességében az ellátás nívótlan és egysíkú volt a nyár ellenére, mely választékosabb ellátásra ad lehetőséget.
Itthon lényegesen választékosabban tudok étkezni, s ez különösen a zöldség gyümölcs ellátásra vonatkozik Nyáron disznósajtot tálalni minden reggel! ! hát ez kicsit furcsa! ! A leírásban szerepló szauna csak időlegesen volt bekapcsolva, a délelőtti órákban - erről nem tett említést a leírás! Csak a Balatonban nem lehetett csalódni, de az más városban is élvezhető lett volna. És Siófok, végképp nem értem mire számolt fel olyan magas idegenforgalmi adót, mert a város "látvány szolgáltatása" a 0-val egyenértékű.
Megérkezésünk után sarok szoba kilátás csak madárfészek és fák. Az egész szállodában 16 vendég. Kérhetnénk másik szobát hát megnézem. . . . igen de csak a második emeleten. A szálloda 12 emeletes a rákövetkező napokban vendég nem sok de hely magasabban nem volt. Büfévacsora helyett MENÜ VACSORA mondván kevesen vagyunk.
Nem ezért fizettem. Csak a felszolgáló hölgy mérhetetlen kedvessége marasztalt bennünket,ezúton szeretnénk megköszönni kedvességét. Egész Siófokon május 15-ig nem kell fizetni a parkolásért nekünk leszámláztak napi 2 ezer forintot közterületen. A koktélbár italválaszték felkészültsége 50 százalékos volt. Strandja tiszta és rendezett volt. Panoráma gyönyörű.
Kifejezetten a medence miatt mentünk ebbe a szállodába,amikor megérkeztünk a medence leengedve. Mikor megemlítettem,nem tettek semmit az ügy érdekében,sőt mint vendéglátásba dolgozott személy megmondhatom,hogy a vendéget sose támadjuk be,bármilyen panasszal is áll elő. A szobák kicsik voltak,a bőröndjeink el se fértek a szobába,sőt McDonald's szag,vagy dohos szag volt a szobákban.
Ez a szag az emeleteken is érezhetőek. Emellett a konnektor kiesik a falból,gyerekek számára életveszélyes. . . 2017ben élünk kérem,minden szobát elvárnánk,hogy fellegyen szerelve légkondival főleg egy 3 csillagos szállodánál. . Biztos,hogy nem fogom ajánlani senkinek. Magas árért,hostel szintű minőség. .
Borzalmas! Koszos,igénytelen,gondozatlan és nagyon korszerűtlen szálló. A szobában egy kisebb állatkert található a rovarfauna összes tagjával. A WC-ben láthatóak az előző vendég "nyomai" . A fürdőszoba minősége még egy hajléktalan-szállásbelivel sem ér fel. 5000 Ft/nap a klímáért már vicc kategória.
Elmaradott, koszos szállás. Szolgáltatás nulla,lehangoló állapotok. A szoba kicsi,büdös és nagyon meleg. Függöny szakadt, erkélyajtó egy zsinórral záródik. A hütőben beleszáradt maradványok, a kapcsolók, kilincsek ragadnak. A zuhanytálca repedt, a WC deszka leesik. Az udvar szintén gazdátlan, látszik a karbantartás hiánya.
Az étterem igénytelen, az evőeszközök és a terítők is koszosak. Az étterem ablakán a pókhálók között elhullott legyek himbálóznak. Az ételek íztelenek, a személyzet igénytelen, nem konyhára való. Egyedüli pozitívum a központ közelsége és a saját partszakasz, de sajnos ez sem volt elég ennyi pénzért.
Hát nem ajánlom senkinek,a retronak is van határa!!Mintha minden gazdátlan lenne,pókháló piszok,a recepció 1975őskb,itt 4napig meg nem kérdezték tiszta törölköző wc papir,stb!!!A büfé árak viszont a 4csillagosak!!!Ez az ahová soha többé....És érkezéskor fizetés,nincs szobaszámla stb.
Sajnos nincs jó véleményem erről a szálláshelyről! Családommal utaztunk oda, többszöri egyeztetés ellenére, nem a lefoglalt szállodában kaptunk szobát. Első nap éjszakáján a tusolóban leszakadt a plafon, szerencsére senki sem sérült meg. Másnap délután kaptunk csak új szobát. A reklamációinkra egy illetékes személlyel sem sikerült beszélnünk.
Az étterem felhozatala gyalázatos, nem igazán szállodai kiszolgálás! Ezt a szálláshelyet nem ajánlanám nyugodt szívvel senkinek! Mi biztos, hogy még egyszer nem fogunk ott "pihenni"!