A személyzet a recepción kedve, segítőkész. A folyosón a köszönést sem fogadja. A szobában volt minden, működött is. A fürdőben a konnektor olyan magas,hogy átlagos ember, 170 cm nem éri el. Ez hiba! A hűtőt éjszakára kihúztuk,mert túl zajos volt. Reggeli OK. Uszoda, szauna elfogadható. Minket a csoportok nem zavartak.
Bevallom, féltem a sok negatív kritikától mikor lefoglaltam ezt a szállás helyet. De kellemeset csalódtam. Ilyenkor rá jön az ember, hogy mindenki mindenben csak rosszat, csúnyát lássa. Én és a párom 4 éjszakát töltöttünk el itt. És nagyon jól éreztük magunkat. Más fél héttel az indulás előtt foglaltam le, írtam is ó, hogy jó lenne felsőbb emeleti, szép panorámás szoba.
Vissza írtak rá, hogy a Balaton Sound végett nem tudják garantálni. Így már úgy voltam vele, hogy megelégszünk lenti szobával is, csak legalább lássuk a tavat. Erre 8. emeleti, gyönyörű panorámás szobát kaptunk. A szoba tiszta volt. És nem volt túl retrós- mint ahogy sokan írták. Teljes mértékben megfelelt az árának. A félpanziós reggeli és vacsora isteni finom volt. Bő választék volt. A Buddha kert kimondottan tetszett, minden nap ittunk ott smootit meg koktélt :). Az arany part igaz messze volt, de 200 Ft-ért elvitt a busz, ami minden órában járt, és a buszmegálló is a hotel előtt volt. Összegezve, felülmúlta az elképzeléseimet.
Nagyon kényelmes hely, a kiszolgálás kifogástalan a személyzet nagyon kedves az árak jók a szoba tiszta és nagyon kényelmes, a szolgáltatások nagyon jók az étkezés kulturált körülmények között az ételek finomak. Sajnos a fényképező gépet otthon felejtettem igy képet nem tudtam csinálni szívesen menék máskor is ha lehetőségem lenne rá.
Remek kiszolgálás,kedves,segítőkész személyzet. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. A Húsvét hétvégét töltöttük ott,ami egyben a 30 . évfordulónk. Minden kívánságunkat teljesítették,királyi étkeket raktak elénk. Úszhattunk a Hotel medencéjében,van szauna,kondi,pingpong,esténként táncos mulatság,élő zenével.