Siófok legszebb sétányán, közvetlenül a Balaton partján várja vendégeit a családbarát Hotel Lidó. A mindig élettel teli belváros néhány perces sétával elérhető, mely számos kikapcsolódási lehetőséget kínál.
A hotel lakói térítésmentesen fürödhetnek a szálló saját strandján, de az aktív pihenés kedvelői is csemegézhetnek a programok közül: vitorlázás, hajókirándulás, kerékpározás és sok egyéb lehetőség várja az ide látogatókat. A legkisebbek a hotel saját játszóterén élvezhetik a nyaralást.
Már évek óra visszajáró vendégek vagyunk, mindig nagyon jól érezzük magunkat. A személyzet figyelmes, mindent a vendégek kényelméért. Ide szívesen visszajárunk és mindig jól érezzük magunkat. Köszönet a személyzet minden tagjának! ! ! ! ! ! Fényképet az unokám készítette de még nem küldte át Nekem, így nem tudok képet feltölteni.
Júliusban voltunk unokánkal tapasztalatunk alapján minden tekintetben színvonalas szálloda. Nagyon jól éreztük magunkat minden jó és szép volt. Elhelyezés csodás. Kilátás szuper volt.Nagyon jó volt a szálloda strandja.A pihenés szempontjából kitünő volt amit a szálloda biztosított számunkra.
Nagyon tetszett a hely megközelíthetősége, tisztasága, a gyerekek játszási lehetőségei, a Balaton közelsége. Biztonságos volt, (nem tűnt el semmi, pedig felhívták a figyelmünket, hogy értékmegőrzést nem vállalnak). Külön köszönet a recepciósoknak, valamint nem kellett kauciót fizetni a hajszárító kölcsönzésekor. Mindenkinek ajánlom.
A hotel kilátása fantasztikus,a személyzet nagyon segítőkész.Nagyon jó, hogy a szállodának külön strandja van így nem kellett a gyerekkel és a felszereléssel máshová sétálni.Talán egy negatívum, hogy a szoba és a tv kicsi.
Praktikusan, a mai igényeknek megfelelően felújított, nem "retró" szálloda. Tetszett az étterem egyszerű elrendezése. Az ételválaszték bőséges és finom volt. A hotel szobáiból de az étteremből is gyönyörű a kilátás. A saját strand és játszótér kellemes időtöltést biztosít A liftek jól működtek.
Pozitív: A kilátás az erkélyről a Balatonra csodás. Azt kaptuk, amire számítottunk (3 *-os lévén nem számítottunk luxusra),teljesen korrekt szállás. A személyzet kedves és segítőkész. A reggeli és a vacsora változatos és finom volt. A konyhai személyzet igyekszik gyorsan és szakszerűen levezényelni a reggelit és a vacsorát, ha valami elfogyott azt pár perc múlva pótolták és feltöltötték!
Emellett kedvesek és segítőkészek! :-) A folyosókon ételmelegítési lehetőség is volt/mikrohullámú sütő/ Így a 16 hónapos kisfiamnak bármikor tudtam ételt melegíteni. A játszószoba is teljesen jó ötlet, rossz idő esetén mi is voltunk ott és jót játszottunk. Mi ugyan nem fürödtünk a szálloda strandján mert egy kicsit magas ott a víz egy 16 hónaposnak, de pár szállodával arrébb van egy homokos szabad strand az apróságoknak is. Teljesen meg voltunk elégedve mindennel! Jövőre ugyanitt! :-) Csak ajánlani tudom! :-)
A szálloda "szocreál" stílusán nem igazán változtattak a felújítás alkalmával. Belül minimalista módon újították fel. Ennek ellenére, ajánlom a szállodát azoknak, akik aki nem luxusra vágynak hanem csupán tiszta ágyban aludni, és kulturált környezetben kívánnak eltölteni néhány napot. A hotel saját füvesített, gondozott stranddal rendelkezik.
Ingyenesen rendelkezésre állnak napozóágyak - bár némi közelharc folyik értük reggelente. . . Az étkezésről: Én a svéd-asztalos reggelit vettem igénybe, ami bőséges, megfelelő volt. Az ott tartózkodásom alatt 3 negatív dolgot tapasztaltam, mind a recepcióval kapcsolatos:
+ Érkezéskor előre elkérték a lefoglalt időtartam teljes árát, annak ellenére, hogy előleg fizetésére előzetesen már sor került. Ez nagyfokú bizalmatlanságra vall. + Az ott-tartózkodásom 3. napján tévesen letiltásra került a kiadott mágneskártya (amivel be lehet jutni a szobába ill. a strand felé)Amikor a recepciósnak jeleztem, akkor dölyfösen megjegyezte, hogy 10 óráig ki kellett volna jelentkeznem. (persze miután ellenőrízte az adatokat elnézést kért, és újra használhatóvá vált a kártya) + Végül, a távozás is kissé ellenszenvesen zajlott. Leadtam a mágneskártyát és a TV távirányítót, amire "rendben van" volt a válasz! Semmi viszlát, vagy kedvesség. Nem éreztem, úgy hogy szívesen látnának, várnának vissza. . .
Tetszett, hogy a szálloda közvetlenül a vízparton van, a szobából való kilátás közvetlenül a Balatonra esik. Ami nem tetszett, az 1500 Ft-os parkolási díj éjszakánként, ami 2 utcányira van a hoteltől, az éttermi személyzet szedett- vetett volt, a felvágottak frissesége megkérdőjelezhető. Furcsállom, hogy előre kell fizetni az IFA-t és a parkolási díjat.
A szállodával elégedettek voltunk, de amivel kevésbé: a 3 ágyas szoba nagyon kicsi volt, több éjszakás foglalás esetén kényelmetlen. Hiányoltuk, hogy a strandon nincs zuhany felállítva. Az elhelyezkedése nagyon jó, fiatal, bulizni vágyó vendégek részére pedig különösen. Az étkezést azért nem értékeltem kiválóra, mert az ellátásból nekünk hiányzott a félpanzió.
A szálloda nagyon jó helyen fekszik, a nyüzsgő Petőfi sétányon, az Aranypart közvetlen közelében. A személyzet segítőkész és udvarias. Jó ár-érték arányú szálloda, saját kert és part tartozik hozzá. A reggeli bőséges és választékos. A wifi hatótávolságával voltak gondok, nem lehetett a szobában használni, csak a folyosó közepén.