Siófok legszebb sétányán, közvetlenül a Balaton partján várja vendégeit a családbarát Hotel Lidó. A mindig élettel teli belváros néhány perces sétával elérhető, mely számos kikapcsolódási lehetőséget kínál.
A hotel lakói térítésmentesen fürödhetnek a szálló saját strandján, de az aktív pihenés kedvelői is csemegézhetnek a programok közül: vitorlázás, hajókirándulás, kerékpározás és sok egyéb lehetőség várja az ide látogatókat. A legkisebbek a hotel saját játszóterén élvezhetik a nyaralást.
Már többször nyaraltunk a családdal ebben a szállodában,mindig nagyon jól éreztük magunkat. Most is rendben találtunk mindent, a tisztasággal/ha kértük minden nap takarítottak! /az étkezéssel a személyzettel is nagyon meg voltunk elégedve. A szálloda nagyon jó helyen van,tetszik nagyon az esti,nyüzsgő élet.
Két évvel ezelőtt kevés volt a nyugágy, de most már ezt a hiányosságot is pótolták. A szálló vendégek védelmében nagyon jó dolog, hogy kártyával lehet a partra kimenni, így nincsenek "idegenek".
Minden rendben volt, az alábbiakat leszámítva: A napágyak használata nem volt megszervezve, már este törölközőkkel voltak lefoglalva, holott senki nem tartózkodott ott. Célszerű lenne esetleg foglaló ellenében kiadni azokat a következő napra, amit a recepción keresztül lehetne intézni.
A zuhanyfüggöny rövid volt, így a fürdőszoba mindig vízben úszott, és ezért fölöslegesen kellett törölközőt összekoszolni, hogy ne csússzunk el. A rántotta kissé furcsa állagú volt, talán porból készült. Friss tojásból sokkal finomabb lett volna. A parkolás és a légkondi ára magas volt. Nyilván a szálloda elhelyezkedése miatt hallatszódott fel a hétvégén a hangos zene, illetve az őrjöngő fiatalok kiabálása. De az elhelyezkedés viszont előny is volt, mivel közel volt minden. Naponta volt takarítás, tisztaság volt. A saját strand nagyon kulturált volt, jó a kártyás beléptető rendszer.
Tudniuk kell, kérem szépen, hogy a Balaton ősidők, vagyis egészen kicsi korom óta a legkedvesebb üdülő- és pihenőhelyem. Valamint Siófokot már hosszú ideje a Balaton legnagyobb városának tartják. Éppen ezért választottam magamnak még a tavaly tavasszal ezt a fényűző hotelt. Nagyon úgy érzem, ha lesz elég tartalékom összekotorva, akkor jövőre is eljöhetek.
A hotel kilátása fantasztikus,a személyzet nagyon segítőkész.Nagyon jó, hogy a szállodának külön strandja van így nem kellett a gyerekkel és a felszereléssel máshová sétálni.Talán egy negatívum, hogy a szoba és a tv kicsi.
Praktikusan, a mai igényeknek megfelelően felújított, nem "retró" szálloda. Tetszett az étterem egyszerű elrendezése. Az ételválaszték bőséges és finom volt. A hotel szobáiból de az étteremből is gyönyörű a kilátás. A saját strand és játszótér kellemes időtöltést biztosít A liftek jól működtek.
A szállodával elégedettek voltunk, de amivel kevésbé: a 3 ágyas szoba nagyon kicsi volt, több éjszakás foglalás esetén kényelmetlen. Hiányoltuk, hogy a strandon nincs zuhany felállítva. Az elhelyezkedése nagyon jó, fiatal, bulizni vágyó vendégek részére pedig különösen. Az étkezést azért nem értékeltem kiválóra, mert az ellátásból nekünk hiányzott a félpanzió.
A szálloda nagyon jó helyen fekszik, a nyüzsgő Petőfi sétányon, az Aranypart közvetlen közelében. A személyzet segítőkész és udvarias. Jó ár-érték arányú szálloda, saját kert és part tartozik hozzá. A reggeli bőséges és választékos. A wifi hatótávolságával voltak gondok, nem lehetett a szobában használni, csak a folyosó közepén.
Kuponos akció keretein belül voltunk ott két felnőtt és egy gyerek. Nagyon jó a hotel elhelyezkedése, mivel közel található a vasútállomás és a központ. A reggeli nagyon finom volt, bár érdemes lenne 2 naponta valami újítást belevinni, nem mindig ugyanazt adni minden nap. A saját strand nagyon kényelmes főleg kisgyerekkel utazóknak.
Kicsit retro, az ételt is beleértve. Ezért és a központ miatt szeretjük,minden nyáron főleg ha kuponos akció van elmegyünk. Akkor az ár érték arány megfelelő. Raminak válaszoló tulajdonosnak üzenem, hogy mi is fürödtünk a jacuzziban. Nem tavaly, előtte évben. Örültünk hogy minden évben egy kis felújítás történt.
Megvoltam elégedve a hellyel is és a személyzettel is !Segítőkész ,kedves volt a recepciós hölgy és este az úr is ! A szállodához tartozó strand is nagyon jó volt ! Nekem tetszett! A szoba a fürdő tiszta ,rendezett volt ! Nem találtam semmi kifogásolni valót! Kilátás tökéletes !Balatoni panoráma!