A Siófok szívében, közvetlenül a vízparton, a vitorláskikötő szomszédságában található, háromcsillagos szolgáltatást nyújtó Hotel Móló egyéni vendégek és csoportok fogadásához, szakmai és családi rendezvények megtartásához egyaránt hangulatos környezetet nyújt. A csodás balatoni éra és a hotel wellness részlege a biztosíték a remek időtöltésre.
A szállodába érve egyből csapásként ért, hogy a saját strandom 180 cm-nél kezdődik a víz ,mélysége. Erről sehol nem szóltak. Így gyerekkel mehettünk a strandra :(. Az étel választék nagyon minimális és nem értettem, hogy miért van mindig kis tányér kirakva. A személyzet kedves volt, igaz a pincérek nagyon leterheltek voltak.
A szobánkba a wi-fit alig lehetett használni, a padló rettentően foltos volt és tele volt hangyával. Az ágyak jók voltak, én jót tudtam aludni :D. A fürdő nagyon szép és tiszta volt. A wellnesz részleg nagyon tetszett, a medence a szauna mind szép tiszta volt. A hotel elhelyezkedése nagyon szép, csendes a kikötő nagyon szép látványt nyújt :D Végeredménybe nem volt rossz, de a 3 csillag háát. Voltam már 3 csillagos helyen és ez a hely le van maradva azoktól.
A kilátás az erkélyről csodálatos. A Vitorlás úton a séta a különleges platánfák alatt bámulatos volt. Reggelivel ellátott foglalásunk volt, de egyszer kipróbáltuk a vacsora kérést, de az számunkra, nyugdíjasok számára drágának bizonyult. Vendéglőben azon az áron 2x megebédeltünk, amit egy vacsoráért felszámoltak.
Amit hiányoltunk, hogy a szekrényekbe nem készítettek be vállfát. Siófok, séta, hajózás, állatkert, Dotto, ami épp elromlott, finom fagyik, kapucsínó, gyerekeknek vidám kalózhajó. Jól éreztük magunkat! Köszönjük.
A személyzet mindig előzékeny, mosolygós, segítőkész, türelmes, az ellátás, az ebédlői kilátás, a látványlift pazar. A Balatonhoz képest szuper a fekvése, impozáns látvány a kikötő napfelkeltekor, viszont megközelítés szempontjából távol esik a belvárostól és hangulatromboló az odavezető felüljáró környéke.
Mesés kilátást ígér az elhelyezkedés, azonban az első és második emeletről ez teljesen élvezhetetlenné válik a szemközti pizzéria igénytelen hátsó bejáratának látványa miatt. A wifi sajnos a szobában egyáltalán nem, csupán a folyosón és közvetlenül a bejàrati ajtó mellett fogható. Ezektől függetlenül a harmadik és negyedik emeletre bármikor szívesen visszamennénk!
Első látásra a hotel retrósága és a keskeny partszakasz kicsit lelombozó, de végül mégis meg voltunk elégedve mindkettővel. A partunk annyira csendes és nyugalmas volt, hogy nem ugráltak egymás fejére az emberek, nem tobzódtunk a vízben, szerencsére nem volt zsúfolt strand élményünk.
Mivel itt 180 cm a víz, kisgyerekekkel nem annyira élvezhető, mert nem lehet játszani a vízben, de viszonylag közel van a strand. Az ágy kényelmes, a fürdi tiszta, a környék csendes, az erkélyről a kilátást ugyan egy fa eléggé lekorlátozza, de ez legalább egy volt a parti árnyékadó fák közül. A szoba légkondija egy zörgő, szétesőfélben lévő ventillátor volt, szerencsénkre épp nem volt hőség. Foglaláskor jeleztük a gluténérzékeny étkezés igényét, nem kis kavarodást okozva ezzel, amikor érkezéskor erre felhítuk a figyelmet, mert nem volt feljegyezve. De utólag nagyon készségesen pótol(gat)ták. Nekünk ízlettek az ételek, de azért nem mondanám, hogy remekelt a konyha. A személyzet viszont csupa mosolygós, bájos és kedves fiatalokból állt. Összességében végül nagyon kellemes élményt viszünk magunkkal.
A szálloda nagyon jó helyen van, a kilátás gyönyörű a kikötőre és a Balatonra. A személyzet nagyon segítőkész és kedves. A tisztasággal nincs probléma. A félpanzió jó választékkal rendelkezik, az ételek nagyon finomak. Az egyetlen hiányosság a légkondi, nyári melegben rettenetes hőség van a szobában.
remek ez a hotel pihenesre kikapcsolodásra . teljes felüdülés a kilátás miatt. nagyon jokat lehet aludni , mert semmi zaj , semmi zavaro körülmény nem zavar. az ellátás kiváló. az étterem remekül müködik.
Nagyon jó volt az itt eltöltött pár nap személyzet kedves volt. Kiszolgálás is remek volt. Siófok csodás része mert a Balaton szinte a lábadnál van , úgy kelsz fel hogy a Balaton csodás panorámája terül eléd. Naplemente a szobádból csodálható. Ugyanakkor a belváros csupán pár percre van.
Összességében meg voltunk elégedve a hellyel, a panoráma kárpótolt mindenért, illetve az ételek nagyon finomak, választékban gazdagok voltak. A wellness szolgáltatások nagyon jók a szomszédos szállodában, amit az itt pihenőknek is igénybe lehet venni.
Sajnos a tisztasággal hadi lábon álltak, érkezésünkkor is idegen hajszálak a földön, a polcon, ahova a tiszta törülköző volt letéve csupa por, kosz volt. A személyzet nem túl barátságos, közlékeny. A rögtön mélyülő víz miatt kisgyerekes családoknak nem nagyon ajánlom, még ha van a parton egy kisebb medence, akkor sem.
Nagyon kellemes néhány napot töltöttünk itt párommal. A hotel kiváló helyen van, a kikötőre néző szobánkból gyönyörű kilátás nyílt a hajókra. A szobák jól felszereltek, csendesek, kényelmesek voltak. Az ételek rendkívül finomak, a választékkal akadt néha egy kis probléma. Alapvetően nagyon meg voltunk elégedve és máskor is vissza fogunk még térni!
A személyzet kedvességét,hogy mosolyognak emelném ki elsősorban. Az apró hiányosságokat nagymértékben csökkentve ezzel. A part közelsége,napozóágyak a strandon nagyon tetszett. Hányzott a szék az erkélyről,amit kérésre sem pótoltak. Pluszként értékelném, hogy használható a Yacht Hotel Wellness részlege.
Jó ötlet a hamutál az erkélyen, hiszen aki rá akar gyújtani úgy is megteszi. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat. Remélem visszatérünk,legközelebb baráti társasággal. Üdvözlet és további jó munkát!