A három csillagos ellátást kínáló Hotel Natura Siófok kedvelt üdülőövezetében, a hagyományos környezet és a minőségi vendéglátás találkozásánál található. A szálloda a Balatontól 100 méterre, a városközponttól pedig egy kilométerre fekszik, így a nyaralás fontos színhelyei könnyűszerrel megközelíthetők.
Nagyon jól éreztük magunkat az itt eltöltött 1 hét alatt. A szobánk tiszta volt, amit minden nap takarítottak. De ez elmondható az egész létesítményről is. A reggeli bőséges és választékos volt, amit a teraszon is el lehetett fogyasztani. A személyzet kedves és előzékeny. A város és a part is közel, a környék csendes. Ha lehetőségünk lesz rá biztosan visszatérünk még ide.
Nagyon tetszett összeségében minden ebben a szállodában. Tiszta volt, a személyzet kedves, figyelmes és mindig segítőkész! A reggelik és a vacsorák bőségesek, változatosak és nagyon finomak voltak. Sok kellemes meglepetés ért minket ezen a téren. Sok hotelben voltunk már a környéken, de ez magasan a legjobb volt az ár - érték arányt tekintve.
A vízparthoz is csak egy rövid kb. 5 perces sétával lehetett eljutni, ahol is a strand nagyon kellemes volt. Egyetlen kellemetlen dolog: az utcára néző szobák sajnos az ott éjzaka elhaladó részeg fiataloktól hangos és ez szinte minden éjjel pár felébredéssel jár, de erről a hotel és kedves személyzete nem tehet. Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk itt, köszönjük szépen! Akik itt dolgoznak, látszik, hogy szeretik azt, amit csinálnak!