2013. nyarán jártam itt a párommal, amivel egyedül meg voltunk elégedve az a személyzet volt! Minden úgy kezdődött,hogy kaptunk egy koszos szobát. . az ágytakaró tele foltokkal, teli kuka a szobában, fürdőszoba még úgy ahogy tűrhető volt. Lementünk panaszkodni,minden további nélkül kicserélték a szobánkat. Az étkezés. .
az étel mennyisége és minősége elfogadható. Míg az ebédlőé kevésbé,koszos ablakok. . A kikötő szép volt, de a jól beígért kis strandja az abból állt,hogy 3 lépés után nyakig merültem a hínáros vízben. A nyaralás szép volt, ezektől elvonatkoztatva.
Amikor megérkeztünk akkor 10 percig a recepciós szóba sem állt velünk. Amikor végre megkérdezte ,hogy mit szeretnénk akkor sem volt valami kedves. A szobába belépve iszonyatos bűz fogadott ami kiderült,hogy a fürdőszobából jön. Többszöri kérés ellenére is csak este hárították el a hibát ez is csak ideiglenes volt mert másnap reggel ugyanerre ébredtünk.
Az ágyak kényelmetlenek, kifeküdtek voltak a matracok. A wellness részleg nagyon szép és a kikötő látványa a medencéből elbűvölt. A félpanziós ellátás nagyon jó még bort is kaptunk a vacsorához. Összességében a wellness részt és az éttermet igen, a szállodai részt egyáltalán nem ajánlom senkinek! Fazekas Marianna
Üdv; Néhány észrevétel a szolgáltatással kapcsolatban. -Alapjában véve a szobával kapcsolatban nem volt negatívum. -Viszont ami az étkezést illeti, ha nem mentünk az étkezés elejére akkor több esetben a kaja kihűlt, hideg. -Ez fenn ált vacsora és reggeli viszonylatában is. -Ezt máshol megoldják felhajthatófedeles saválló melegen tartó ételtárolókban.
Ezt nem kritika képen írom ez egy észrevétel. Egyébként jól éreztük magunkat és köszönjük! !
Hotel Yacht Wellness & Business válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk észrevételeit. Örömmel halljuk, hogy a szobával kapcsolatban nem volt negatív tapasztalata, és hogy jól érezték magukat nálunk. Ugyanakkor sajnáljuk, hogy az ételek hőmérséklete nem felelt meg az elvárásaiknak.
A wellness részlegnél hiányoltunk egy melegebb vizes medencét, ahol együtt lehettünk volna hosszabb időt a gyerekekkel, a jacuzzi zsúfolt. Az úszómedence rendben volt és a szaunavilág is igényes, ajánlom a szeánszokat. Kinti jacuzzi privát foglalható, ahonnan szép a kilátás nyílik a Balatonra. Összességében jó a szálloda, kedves a személyzet, tiszta, jó a lokáció.
Szuper szombat estét töltöttünk el a szállóban,meghosszabbított másnapi tartózkodással. A szoba teljesen újnak tűnt,modern,tiszta,az ágy nagyon kényelmes. Teltház révén a wellness igen zsúfolt volt ,látszott,h a szauna szeánszok népszerűek a külsős vendégek számára is,de ennek ellenére mindig találtunk helyet valamelyik szaunában,vagy a medencében.
Igaz,a jakuzziba már nem fértünk be,de ezt másnap pótoltuk. Vasárnap kényelmesen ki tudtuk használni, csodás volt a Balatont látni úszás közben. A vacsora kifejezetten finom volt, a reggeli szokásosabb. . A személyzet minden esetben kedves és készséges volt Mindent egybevetve nagyon jól éreztük magunkat!
A kilátás szép volt a szobából. Tisztaság mindenütt. A szobában azonban elég hideg volt. A fogadtatás nem volt valami kedves, semmilyen felvilágosítást nem kaptunk, így sajnos maradtunk le rendezvényről mely a csomagban volt. Étkezés: nem volt nagy kínálat. Ebédkor sokat vártunk az ételre,valamint nem azt kaptuk ami az étlapon volt, illetve amit rendeltünk.
Szívélyes fogadtatás, kedves segítőkész recepció. Tisztaság, kedves személyzet, kitűnő ízű ételek, bőséges választék, reggelinél ill vacsoránál is. Kiváló erősségű wi-fi. Parkolási lehetőség bőven. Két negatívumról tennék említést amiről sehol nincs említés, a szomszéd hotel vendégei ide járnak át étkezni.
Tumultus programozott, igaz lehet több helységben is étkezni. A második, szintén a szomszéd hotel vendégei használhatják a szálloda wellness részlegét is. Itt ugyanaz érvényes, mint étkezéseknél. Ezektől függetlenül meg voltunk elégedve, kedves, segítőkész személyzet mindenhol, tisztaság, nagyon fínom ételek, wellness részleg nagyon o. k. , masszázs mindenkinek ajánlott, nagyon kedves masszőr hölgy. Összességében ****.
Karácsonykor töltöttünk itt pár napot. Voltunk már máskor is- A szálló szobája nagyon kényelmes, akár melyik oldalt választja az ember a Balatont mindenhogy látja. A porta szolgálat mosolygós kedves. A wellness már tartogat gondokat.
Egy ilyen szintű szállodában ez a törölközős jegyrendszer nem éppen vonzó, az pedig kifejezetten nevetséges, hogy a szauna előtérben arra kérik falragaszon a vendégeket, hogy a köveket ne locsolják. Ez erősen csökkent értékű szaunázást eredményez. A személyzet egy kivételtől eltekintve morózus, az ital választék nagyon gyenge, most végig a wellnessről beszélve, a masszázst pedig senkinek nem ajánlom. Ha csak simogatni akar a hölgy akkor nem érzéki, ha masszírozni -és a dolga ez lenne - akkor szinte észrevehetetlen. Nem tudtam eldönteni, hogy nem tud vagy nem akar, de rossz. Az étterem az évek során átalakult, egy kicsit elmenzásodott. A minőségre és választékra is lehet ezt nyugodtan mondani. nagyon sablonossá vált, a sütemények gyengék, az előételek fantáziátlanok és nem jók. Összességében ez a szállás az utóbbi időben inkább vesztett a vonzerejéből, mint hogy növelte volna azt. Ami viszont isteni: van egy szabadtéri jakuzzi medencéje, jó meleg vízzel és isteni balatoni a vízpart közelében. Ez nagyon jó. Kár érte. Én nem tudom, hogy a vezetés változott előnytelenül, vagy a megtakarítás került előtérbe, de a szálloda a hátrányára változott.
Nagyon gondosan választottam wellness szállodá a karácsonyi időszakra, mivel az egyikünk vegetáriánus, erre többször rákérdeztem telefonon a hotel recepciójától mielőtt lefoglaltam a szobát. Megjegyzésben is leírtam. Sajnos este, semmilyen vegetáriánus étellel nem készültek, mikor ezt szóvá tettem a válasz az volt, hogy ez a hotel nem erre van berendezkedve.
Akkor miért mondtak mást telefonon? Sajnos az étrend kimerült sült sajt és rántott zöldségben. Másnap este az étterem vezetője modorában is érzékeltette velünk, hogy nem tetszik neki valami. Ez az a stílus ami leírva, vagy elmondva ugyan udvarias, de a hangsúly, a modor, az ahogy az elhangzott annak bizony éle volt. Hiányoltam a kedvességet és a mosolyt is.
Hotel Yacht Wellness & Business válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük visszajelzéseit, melyet kivizsgáltunk. Az Ön foglalásához előzetesen bekerült az információ, miszerint tojást és halat sem fogyaszt, reméljük, hogy ez helyesen lett rögzítve. Megvizsgáltuk a december 24-i és december 25-i ünnepi menüsorokat és mindegyikben találtunk olyan fogást, ami egyiket sem tartalmazza.
Ezekre egyébként nem csak a vegetáriánusok, hanem a jelentős számú allergiás Vendég miatt is figyelünk. Tény, hogy teljes választékot biztosítani nem tudunk, hiszen minden igényre figyelnünk kell. Kollégáim erről tájékoztatást nyújtanak, ezt ellenőrizni fogjuk. Őszintén reméljük, hogy a fentieket leszámítva megfelelőnek találták szolgáltatásainkat és a jövőben előzetes egyeztetés alapján, igényüknek megfelelően tudjuk majd Önöket kiszolgálni. Üdvözlettel: Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok csapata
2020. január 24., Hotel Yacht Kollégák (reservation), Hotel Yacht Wellness & Business
A szálloda csendes helyen fekszik, saját strandja nincsen, kilátás a hajókikötőre.Tisztaság megfelelő, személyzet kedves, ételválaszték jó.Wellness részlege gyenge, van egy úszómedence és egy kicsi jacussi. 1-2 éjszakára megfelelő, de hosszabb időt nem töltenék el itt. Ajánlom a helyet másoknak.