A siófoki Ezüstpart központi, mégis zöldövezeti részén található a Hotel Korona Siófok. A szabadstrand és a kikötő közelsége remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a balatoni utazók számára. A szállodában is minden vendég megtalálja a kedvére valót, az úszómedencék és az aktív pihenésre alkalmas eszközök mind fellelhetők a hotel területén.
A fürdőszobában valószínűleg az előttünk lévő vendégnek hosszú fekete haja volt mert a fürdőkád tele volt fekete hosszú hajszálakkal. A recepcióig minden szép és felújított, de tovább menve már inkább retró hangulat uralkodik. A szobákban a mai modernizáció a klima berendezés egyedül.
A büfé reggelivel semmi baj nem volt elég sok fajta ennivalóbol lehetett választani, de az asztalon lévő teritő az véres és piszkos volt. Így nem igazán jó volt az étvágy.