Mikor először találkoztam a neten a Mala Garden szállodával sokáig szemeztem vele. Bali szépségét, egyediségét idézte a hely. Tetszett a szálloda. A lakosztályok érdekeltek igazán. Mikor végignéztem a kínálatot, első körben nem a Penthouse-t akartam lefoglalni. De mivel a leírásban az tűnt a legjobbnak, nem sokáig gondolkoztam melyik lakosztály legyen a miénk arra a hétvégére. Ha már a névnapomat ünnepeljük, legyen a legjobb lakosztály a legtágasabb, szuper panorámával a Balatonra, a kiegészítő csomagokat is gyorsan kiválasztottuk. Irány Siófok! Azon a hétvégén ha azt mondom, hogy nem volt jó idő, nagyon finoman fogalmazok, pedig szeptember vége volt. Olyan szél fújt, hogy azt hittem átröpít minket a barátommal a kedvenc, északi partomra és meg se állunk Tihanyig. Szerencsére megérkeztünk, bemenekültünk a szállodába, onnan szemlélve a kinti rossz idő már nem is volt olyan borzasztó. Mikor felértünk a penthouse-ba és beléptünk a tágas 130 nm-es lakosztály ajtaján megállt az idő. Ezt az ingatlant minden négyzetméterével elfogadnám, beköltöznék, és életem hátralévő éveiben a Balaton hullámait bámulnám szabadidőmben. Tökéletes. Ezzel a szóval tudom jellemezni a penthouse páratlan színvilágát, letisztult, minimal konyháját, Bali szépségét idéző fürdőszobáit, kényelmes hálószobáit, tökéletes enteriőrjét, design berendezését. Azonnal otthon éreztük magunkat. A hatalmas teraszon, ülő alkalmatosságokon megpihenve néztük a tarajos, fehér hullámokat. Eddig csak nyáron voltam a Balatonon, de ez az őszi időszak sokkal jobban belopta magát a szívembe. Vártuk a vihart! A szálloda wellness részlege nem nagy, viszont szép, tiszta, és lehet koktélozni miközben a medencében lazulsz. Az ételek minőségével, a személyzet segítőkészségével is meg voltunk elégedve. A thai ételek nagyon ízletesek voltak, a reggeli bőséges volt és finom. A thai masszázst a barátom imádta, nekem nem a kedvencem, én jobban szeretem az aroma masszázst. Gyorsan elrepült az a hétvége, számtalan fotó, video készült, sok szép szállodába jártam már itthon és külföldön egyaránt de a Mala Garden olyan egyedi hangulatot, élményt adott, ami maradandónak bizonyult. Ezért elhatároztuk hogy ebben az évben is visszaterünk, természetesen a penthouse lakosztályt választjuk, alig várjuk, hogy beléphessünk újra Bali csodálatos világába itt Magyarországon. . .