A Balaton déli partjának fővárosában, Siófokon várja a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyókat a Piknik Wellness Hotel. Meghitt, családias környezetében kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra ideális elfoglaltságot. A wellness részlegben sokszínű, változatos szórakozási lehetőségek állnak a vendégek rendelkezésére.
A Balatontól körülbelül 3,5 km távolságra fekvő wellness szállodánk 46 otthonosan berendezett szobával és 12 apartman házzal, zárt parkolóval, saját étteremmel és wellness komplexummal rendelkezik. A wellness hotel rendezett udvarán egy feszített víztükrű úszómedence, egy játszótér, és egy grillezésre, kerti partik megtartására alkalmas fedett épület szolgálja a kültéri kikapcsolódást, de emellett számos sportolási és szórakozási, wellness lehetőséget is kínálunk Önöknek! Éttermünkben a szállóvendégeink számára kedvező étkezést biztosítunk, és vállaljuk családi és céges rendezvények helyszíni vagy kitelepüléssel történő lebonyolítását is.
Válasszon bennünket, ha: – párjával egy wellness kényeztetésben és kiváló étkekben gazdag pihenésre vágyik – kisgyermekes szülőként baba- és gyermekbarát megoldásokat keres – családi vagy céges rendezvényének keres otthont, profi személyzetet – családdal vagy nagyobb társasággal egy tágas apartmanban önellátó nyaralás a célja – nyugdíjasként nyugodt körülményeket, figyelmes személyzetet és korrekt árakat szeretne
Látogasson meg bennünket, ha önfeledt, élményekben gazdag balatoni pihenésre vágyik!
A szálláshely a parttól messze, de autóval jól megközelíthető helyen fekszik. A szobák kicsik, de praktikusan berendezettek, viszont eléggé régiesek. Aki modern belsőre vágyik az csalódni fog. :-( A tisztasággal nem volt gondunk: mind az ágynemű, mind a törölközők szépek, tiszták voltak.
A szálláshelyen csak reggelizésre van lehetőség, ami svédasztalos, bőséges választékkal. A wellness részleg egy szállodához mérten kicsi, max. kb. 20 emberre méretezett. A hotelt - mivel a nyüzsgő, zajos parttól távol fekszik -, a csöndes, nyugodt kikapcsolódást keresőknek ajánlom.
Az egyik legjobb három csillagos. Jól felszerelt wellness. A recepciós lány nagyon kedves,segítőkész volt! ! ! Mindenhol megfelelő a tisztaság. Buszmegálló pár percre a szállástól, busz megy minden irányba. Amit hiányoltam a vacsorából az a csökkentett szénhidráttartalmú étel, de ezzel szerintem egyedül voltam.
2013. decemberben jártam itt. Nagyon tetszett a hely, a wellness részleg is, habár néha elég zsúfolt volt. A szobában a szárító jó ötlet de még pohár is lehetne. A fürdőben tényleg kevés a polc. A kis radiátor ellenére mi nem fáztunk, de lehet az enyhe idő miatt. Az étel választék és minőség is 5*****-os :)! ! !
A masszőr hölgy nagyon jól dolgozik ,csak kár hogy a mi csomagunkban nem volt benne, és ha fele ennyibe kerülne -biztos többet mentem volna hozzá :). A programokat is jó ötletnek tartom. Jól éreztem magam . :)
Nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes volt az egész szállás, mindent a rendelkezésünkre bocsátottak annak ellenére, hogy kevés vendég volt a szállodában azon a héten.Az ellátás kiváló volt, nagy választékkal, kedves kiszolgálással.Egy probléma volt, hogy a Hotel sajnos mindentől nagyon távol van,de pihenésre kiváló.
Idén 2 alkalommal - egyszer télen, egyszer nyár elején - voltunk a Piknik Wellness Hotelben, nyár elején az apartmanjaikban. Mindkét alkalommal kiemelném a konyhájukat, rendkívül ízletes ételeket ehettünk, aki szereti a vadhúsokat azoknak ajánlanám kipróbálni szarvasragu levesüket. Egyéb tekintetben is odafigyeltek mindenre, bármit kértünk, nagyon rugalmasak voltak.
Kiváló a wellness részlegük is, 5 szaunával felszerelt, ár-érték arányban meg voltunk elégedve a hellyel. Akik nem ragaszkodnak a közvetlen vízparti elhelyezkedéshez itt kipihenhetik magukat.
15 percre a Balcsitól, 10 percre üzletektől. A szállás tiszta (családi apartmann), jól felszerelt - a mikró azért hiányzott a konyhából. Étkezésnél rugalmasak: nem kértük az ellátást, de előzetes egyeztetés után lehetett kérni bármelyik étkezést,ha ott szerettünk volna enni. Nagyon finom volt, megfelelő mennyiségű adagokkal.
A személyzet kedves és segítőkész volt. A wellnes részleg megfelelő, bár teltház esetén kicsit szűk lehet. Szerencsénk volt, gyönyörű időben tölthettünk ott 5 csodálatos napot két gyerekkel, miután a foglalásunkat újra egyeztettük. ( Indulás előtt pár nappal hívtam a hotelt, h minden rendben van-e foglalásunkal. Még jó, mert a hotelhez tartozó, de távolabb fekvő szálláshelyet foglaltak le nekünk. 2 napos egyeztetés után megoldódott a helyzett, sikerült az eredetileg lefoglalt helyre kapnunk a szállást. )
2012 nyarán 4 csodás napot töltöttünk egy a 3 éves kicsi lányunkkal. Szívesen ajánlom pároknak,kis és nagy családoknak is. A wellness részleg nagyon jó, a kiszolgálással is meg voltunk elégedve. A tisztaságra nagyon odafigyelnek, ami nekünk a gyerkőc miatt nagyon fontos volt. Remélem ismét kifogunk valamilyen akciót, mert szívesen visszamennénk! ! ! !
Mindennel elégedettek voltunk. Kedves személyzet, szép wellness. Az idő nem 100%-ig nekünk kedvezett, de nem volt gond, mert a szálloda szolgáltatásait díjmentesen használhattuk. Biciklit adnak, a wellness használat korlátlan, szaunák is díjmentesen használhatók minden szállóvendégnek. A tisztasággal sem volt gond, a recepció pedig 24 órás, bármikor be lehet esni. Ajánlom.
Augusztus elején voltunk itt, 5 nap 4 éjszakára foglaltunk. POnt kifogtuk a 40 fokos meleget. Egy tetőtéri szobába akartak minket elszállásolni, de nekünk meleg lett volna, így kértünk egy földszinti szobát, amit meg is kaptunk. Itt számunkra megfelelő idő volt. A folyosón van klíma, de két kisgyerekkel tökéletes volt, hogy nem az arcunkba vágott a hideg.
A reggelik finomak voltak, a wellness részleg csodás. D. e. reggeli, utána egy kis jétszóterezés a szálloda udvarán, 10-től wellnesseztünk. Aztán elmentünk ebédelni, ebéd után a Balaton partra, este vissza a szállásra. Nagyon kedves kiszolgálást tapasztaltunk, a recepciós hölgy és úr, az úszómesterek, és a takarító hölgyek személyében. Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel, oly annyira,hogy ráhúztunk még egy napot! Köszönjük, ide még visszatérünk.
Itt tartottuk a lakodalmunkat, és 100% mindennel meg voltunk elégedve. Egy elegàns hotel kedves személyzettel. A-tól Z-ig mindent leszerveztek. Az ételek kifogástalanok voltak, és a vendégeink is teljesen elégedetten távoztak. Külön kiemelném hogy a tulajdonos és a felesége az elejétől a végéig jelen voltak, és gondosan ügyeltek minden részletre. A kedvességük pedig külön kiemelendő.