A Club218 Siófok ★★★★ apartmanok a Club218 Apartmanházban találhatók, Siófok szívében, közvetlenül a Balaton partján. Az Apartmentházból közvetlenül megközelíthető a strand, és hála a nagyszerű elhelyezkedésnek, gyönyörű kilátás nyílik az apartmanok erkélyéről vagy teraszáról.
Az apartmanház földszintjén kertkapcsolattal rendelkező fedett uszoda és wellnessrészleg található, melynek használata ingyenes a vendégeknek! Az apartmanokban ingyenes WIFI hozzáférést biztosítunk a vendégeinknek.
Az apartmanház elhelyezkedése miatt választottuk már 3. alkalommal ezt a szálláshelyet. Modern, tiszta, kényelmes, teljesen felszerelt apartmanok és mindegyik klimatizált. A wifi minősége is tökéletes, a panoráma csodás és a Balatontól egy kapu választ el. A környék étkezési lehetőségei megfelelőek.
10 éjszakát töltöttünk itt, szívesen ajánlom mindenkinek. Mi is szeretnénk még vissza menni.Nagyon szép jól felszerelt apartman, gyönyörű panorámával. Nekünk különösen tetszett a tisztaság. A wellness részleg kellemes kikapcsolódást nyújt úgy bent-mint kint, ahonnan is pompás a panoráma a Balatonra.
Télen töltöttük itt feledhetetlen napokat.Szuper volt!Nagycsaládosként belaktuk a szobákat és a nappalit ,nomeg a nagy teraszt.Tiszta,teljes kényelem,tökéletes kilátás és a konyha is megfelelő felszereltségű.Ez azért fontos a részünkről,mert gluténérzékeny van a családban.A wellness is tökéletesen felszerelt volt.
Idén áprilisban, szezon előtt jóval, unokáinkkal, Siófokon töltöttünk 5 napot. Apartmant béreltünk , leginkább az étkezésink függetlenítése miatt. Érkezésünk előtt folyamatos kapcsolattartásban voltunk a szállásadóval, kérdéseinkre gyorsan és szívesen válaszoltak. Érkezésünkkor a szállás átadása és a dokumentáció kellemes hangulatban történt.
Igényes, tiszta, jól felszerelt bérleményt kaptunk, amelyet a gyerekek azonnal birtokba vettek. Teraszunk nagy volt, kényelmes bútorokkal berendezve, és a Balaton csodálatos látványát biztosította számunkra. A kis lakás kellemes színei, a konyha felszereltsége azonnal igazolta; hogy jól választottunk! A mellettünk lévő lépcsőházból tudtunk átjutni a wellness részlegbe. Hűvös idő lévén, ez nagyon jó lehetőség volt unokáinknak, mozgásigényük kielégítésére. A "saját wellness" használatát tartalmazta a szállásfoglalás díja. A parton erősítő eszközök hívogattak kipróbálásukra. A Balaton 50 méteren belül elérhető, és a sétáló utca is. Húsvét előtt voltunk, ezért a nappaliban díszes tojásokat készítettünk locsolóinknak. Kiruccanásunk és az apartman kiválósága nagyon jól oldotta az ünnepi készülődés feszültségét. Szívesen ajánljuk és látogatunk el ismét.
Szép, tiszta apartmanok, jól felszerelve. Két Gold és egy Silver apartman volt a miénk. Wellness rész nem túl nagy, de így télen, hétköznap bőven volt hely a medencében és a jakuzzikban is. A személyzet nagyon kedves volt. A naplemente egyébként gyönyörű a jakuzziból! :-)
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Igaz, nagyon régen üdültünk már. Kellemes kikapcsolódásban volt részünk, szívesen ajánlom azoknak, akik még nem döntötték el, hová is fognak a szabadság ideje alatt menni. Wellnessben én személy szerint életemben először voltam, hát mit mondjak, szuper érzés!
Szépek, jól berendezettek az apartmanok, gyönyörű a kilátás, a wellness részleg pedig nagy, szép, minden igényt kielégítő. Többször voltunk és jövünk még.
Ebben az évben másodszor jártunk náluk. Először márciusban most pedig novemberben. Első alkalommal Mindkét alkalommal Gold apartman de most szuper panorámásban, mind a két apartman gyönyörű kilátást biztosított a Balatonra, amit a gyermek és mi is nagyon élveztünk. A apartmanok maximálisan felszereltek és kényelmesek voltak egy jó kis pihenéshez.
A személyzet maximálisan segítőkész, kedves és rugalmas. Rend és tisztaság várt minket. Az apartman központi fűtéses és klíma is a rendelkezésre áll. Az apartmanban kényelmes bútorok vannak, a nappali részben kényelmes kanapé ahol egy hosszú tartalmas nap után akár az egész család megtud nézni akár filmet. (pendrivot ha visztek akkor akár a kedvenc filmeteket is) Wellness részleg tiszta kedves személyzettel. Jól megközelíthető közvetlen a parton van, előtte van egy kültéri edző rész is mit akár egy séta közben is ki lehet próbálni. Mindenkinek ajánlom aki elfogadható áron mégis normális körülmények között szeretne egy kellemes pihenést eltölteni a Balaton parton. Jövőre újra megyünk:)