A Siófok központjában álló SunGarden Wellness & Konferencia Hotel négycsillagos szolgáltatásai, kényelmes szobái és jól felszerelt wellness részlege minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást, feltöltődést biztosítanak. Konferencia termében céges találkozók, csapatépítő tréningek, különféle rendezvények szervezhetők.
A szálloda szép, igényes. A szobák tiszták. A tv-n több csatorna hangyásan jön. Az étel választékban is minőségben is kifogásolhatatlan. Jól is érezhettük volna magunkat, ha érkezésünk utáni reggelen, kiakasztott ne zavarjanak szobakártya mellett, kopogtattak és közölték, hogy minibár leltárt kell csinálniuk most!
Mondtam, hogy nem fogyasztottunk semmit. Ennek ellenére szó szerint becsörtettek a szobánkba minibárt ellenőrizni. Ilyet még soha sehol nem tapasztaltunk! A maximális bizalmatlanságon túl- bármely szállodában bemondásra kerül a fogyasztás! De ezzel sem lenne semmi gond, ha ezt nem így és ilyen formában teszik meg a privát szféra teljes lábbal tiprásával! / Ne zavarjanak tábla kint az ajtón! / Szerintem ezt ez 4 csillagos szálloda nem engedheti meg magának! Ezzel teljesen elrontották az összes pozitív élményünket!
Jártunk már más ****-os szállodában, ez nem az. Max ***+-os, a reggeli és a személyzet kedvessége megfelel a 4 csillagnak, de a szálloda külleme és berendezése már nem annyira. A szőnyegek foltosak, a reggeliző teremben a székek piszkosak és foltosak voltak. A fürdőszoba felújításra szorul. A brutál nagy TV nem kompenzál semmit.
A "welness hotel" kifejezés nem fedi a valóságot: a pezsgőfürdő (4 személyes? ) túl kicsi egy ekkora szállodához képest. Mindez nem szegte kedvünket, kiváló 3 napot töltöttünk Siófokon és Tihanyban…szinte csak aludni és reggelizni jártunk a hotelbe. Két éjszaka reggelivel 45000ft? Kissé túlzó a fentiek figyelembevételével…
A rossz idő miatt nem tudtunk a Balatonban fürödni, így a szálloda 1 db medencéjébe kényszerültünk,egy wellness szállodában elég kevés. Szobánkban az előző vendégek által szétszórt napraforgó héj még ott volt,szerintem maradt is. A fürdőszoba is hagy némi kivetnivalót a 4 csillaghoz közel sem áll.
A szálloda 3 csillagos szolgáltatást nyújt 4 csillagos áron. Egyetlen pozitívum a séfet dicséri, igazán ízletes ételeket készített, de sajnos nem mindig jutott mindenből.
Kettő éjszakát töltöttünk a szállodába, a személyzet, az ételek választéka a tisztaság csillagos ötöst érdemel, biztos visszamegyünk és ajánlom mindenkinek nem fog csalódni. A Balaton közelsége a város központja, mégis csendes a kert szépsége nyugalmat áraszt. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat a rossz idő ellenére is.
A hotel szolgáltatásai színvonalasak, a személyzet szívélyes és segítőkész. A konyha egészen kitűnő,az ételek ízletesek,a választék széles. Több olyan ételkülönlegesség is volt a választékban, amivel ritkán lehet találkozni.
Egy rövid kikapcsolódásra vágytunk és megtaláltuk a SunGardenben Siófokon. Tiszta, barátságos környezet, figyelmes, kedves személyzet. Finom ételek, megfelelő választék. A wellness részlegen szaunák, sókamra, pezsgőfürdő, jégkút. /Itt ugyan a tusolók felújításra szorulnak. / Az aula kényelmes foteljeiben szívesen időzik az ember.
Remek hangulatú hotel közel a Petőfi sétányhoz. Kellemes környezet, barátságos személyzet,finom koktélok a medencében,isteni reggeli és vacsora! Wellness részlegen kìváló szaunák jégkút sókamra,pezsgőfürdő! ! ! Mi kell más egy pihenős relaxáló hétvégéhez mindezt 10 éves gyermekünkkel aki ingyen tartózkodott a Hotelban! Köszönjük SunGarden a páratlan élményt! ! !
Családommal töltöttem egy hétvégét a szállodában. Minden tökéletes volt. Ami kiemelkedő az az étterem,nagyon finomakat ettünk. Tetszett hogy nincs zsúfoltság ,minden kényelmi szolgáltatást igénybe tudtunk venni akkor amikor akartunk.
Egyetlen egy javaslatom lenne még ,ami talán több kisgyerekest vonzana,hogy a beltéri medence mellett egy kisgyerek pancsolót is el tudnék képzelni és kicsivel gazdagabb felszereltségű gyermeksarkot. De nagyon jól éreztük magunkat és kipihenten érkeztünk haza. Mindent 5 csillagosra értékelek.
Négy éjszakát töltöttünk a hotelben, a nyár eleji kánikulában! Szerencsére a légkondi jól működött! A Balaton part, a központ, és a vasútállomás is közel van. A környezet nagyon szép, folyamatosan fejlesztik. A wellness részleg megfelelő. A szoba kényelmes, széf is van. Az ételek bőségesek, változatosak, vannak különlegességek is az ínyenceknek.
Nagyon jó elhelyezkedésű szállás, közel a part, valamint a belváros is, mégis csendes, nyugodt környezetben van. A harmadik napon tapasztaltuk, hogy a büfévacsoránál nem volt teljes a választék. Egyébként remek, házias ízű ételeket készítenek. A személyzet segítőkész volt, összességében jól éreztük magunkat.
SunGarden Wellness Hotel válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon örülünk, hogy kellemesen érezték magukat szállodánkban, és remélem hogy egy másik alkalommal Vendégeink között köszönthetjük Önöket.
2015. szeptember 2., Gunics Ivett, SunGarden Wellness Hotel