Nagyon jó az elhelyezkedése,közel van a part és a belváros is.Kutyust is szívesen látták.Recepciós hölgy nagyon kedves volt.Az ágy nagyon kényelmes és nagyon jó,hogy az autóval belehet állni az udvarra.
A családdal 3 éjszakát töltöttünk a Villa Campanaban, ahol nagyon kedves, családias környezet fogadott. Szépen berendezett tiszta szobák, segítőkész személyzet fogadott. A svédasztalos reggeli bőséges, a vacsora a Roxy étteremben nagyon finom volt. A villa udvarán tudtunk parkolni, zárt kapukkal. A Balaton parti sétány 1 percre van. Nagyon jól éreztük magunkat köszönjük!
Nagyon megvoltunk elégedve mindennel és mindenkivel. A Jókai villának különleges és jó hangulata van.Pihenésre és nyugalomra vágytunk amit itt meg is kaptunk.Ajánlottam a családban másoknak is és élni fognak vele. KÖSZÖNJÜK!!!
Egyedül álló élményt kaptunk a Campana Villa szállásadóitól.Mivel egy januári hétvégén foglaltunk szállást a villában, olyan szerencsénk volt, hogy csak mi, a párommal voltunk az egész villában ami pazar belső miliője és felszereltsége miatt tökéletes kényelmet és teljes nyugalmat biztosított a kikapcsolódáshoz!
Pihenésre, feltöltődésre, teljesen alkalmas. Közel a parthoz de mégis csendes. Személyzet is maximálisan vendég orientált. Mindenkinek szívesen ajánlom, aki a Balatonnál pihenne.
Jól éreztük magunkat. A személyzet kedves volt. Szívesen vissza mennènk. Igazi kikapcsolódás. Viszont a közelben étterem nem volt nyitva. Hosszas keresgélès után sikerült egyet találni.
A szoba nagyon szép volt. Wi-fi második nap akadozott, a TV-n pár csatorna volt csak beállítva. Reggeli és vacsora finom bőséges volt. Wellnesst nem ajánlották fel, ami a Jókai Villában volt, pedig bent volt a foglalásban. Csak az infraszaunát.
Kiskutyánk is nagyon jól érezte magát. Szabadon járkálhatott a szállodában és jókat játszott a tulajdonos kutyájával! A reggeli bőséges és nagy a választék!
A személyzet igen kedves és segítőkész volt mind a Villa Campanában mind pedig a Jókai villában a reggeli nagyon bőséges volt és a Bella Itáliában elfogyasztott vacsorák is finomak voltak A felmerülő problémákat igyekeztek gyorsan orvosolni /1 napig nem volt meleg víz /és plusz 1 üveg pezsgővel kárpótoltak bennünket
A Jókai villában reggeliztünk minden nap. A személyzet rendkívűl kedves, segítőkész és profi volt. Ritkán találkozni ilyen vendéglátókkal. Jó érzés volt belépni az étteremben ahol ilyen kedves szívből jövő természetes mosollyal fogadtak minket. Le a kalappal előttük.
Mindig jó szívvel gondolunk rájuk és ezen a fórumon is még egyszer hálásan köszönünk mindent a személyzetüknek. Nagyon jó döntés volt, hogy ezt a helyet választottuk. A jövőben is igénybe vesszük.