Korábban már voltunk ezen a helyen többször a férjemmel, akkor teljesen meg voltunk elégedve: nagyon hangulatos hely, finom ételekkel, korrekt árazással.
Most viszont nem tudom, hogy mi történt, csalódottak vagyunk: - a pörkölt mellé köretként kért juhtúrós, szalonnás sztrapacskáról "lefelejtették" a juhtúrót és a szalonnát, természetesen teljes áron (mint főétel) felszámolva - a borlap nem volt kirakva (árakkal) és nem előttem öntöttek a kért borból, ráadásul álmunkban sem gondoltuk volna, hogy 2480 Ft/ EGY DL egységáron fogják elszámolni az ételhez ajánlott bort (utólag így már értem a szomszédos asztalnál hallott méltatlankodást) - a limonádé ihatatlanul cukros (szirup jellegű) és citromos volt, de a nálam lévő vízzel tudtam rajta valamennyit javítani