Kiváló ár/érték-arány, finom ételek, nagy adagok. 2020. 02. 15-én jártunk itt a feleségemmel, ebéd- és vacsoraidő között. Szerencsénk volt, mert éppen felszabadult egy asztal. Nyáron sokkal több a hely, mert üzemel a terasz is, ami többszörösére növeli a helykapacitást.
A kiszolgálás udvarias, gyors, a választék pont az ízlésemnek megfelelő: javarészt bevált magyaros ételek, semmi "gourmet" és egyéb sznobéria. Fogyasztásom: 1 nagy tányér bableves csipetkével, 2 szelet kenyér, 1 csongrádi töltött tekercs sültkrumplival (rendkívül finom! ), 2 db palacsinta (nagy, bőséges töltelékkel). A nejemé: 1 adag rántott csirkemáj hasábkrumplival és tartárral - az adag soknak bizonyult, 2 db májat stanecliben haza is hozott. A teljes költség kettőnk ebédjére: 3. 620,- Ft, abszolút megérte! Egyetlen hiányosság: csak kp-vel lehet fizetni. De ilyen keveset ekkora ebédért szívesen fizetek kp-ben is :-)) Tisztaság: semmi kivetnivalót nem találtunk. + Infó: Italt nem rendeltünk, mert kint az autóban ott voltak az ásványvizek :-)))) Hiába, a grószmuttertől megtanultam még kisgyerekként, hogy csak arra adjunk ki pénzt, ami megéri :-))) A tepertős pogácsát drágállottam 300 Ft-ért, ezért azt nem kóstoltuk meg.
Egy cigánypecsenyét kértem krumplival, de kb. hagymás rostélyost kaptam hasábbal. Nagyon, de nagyon finom volt. A hús kellően átklofolva, megfelelően átsütve. Az uborkasaláta is finom volt. Máskor is ebédeltem már náluk pl. a gulyáslevesük is nagyon finom. Forgalmas hely, de nagyon gyors a kiszolgálás, nem kell sokat várni az ételre.
Hosszú útról tértünk be haza felé. Most sem csalódtunk. Ritka alkalom, de úgy döntöttünk most meleg ételt ennénk itt. Természetesen tele volt az egész étterem, a kiszolgálás gyors. Én marhapörköltet kértem galuskával, fél adagot. Bőven elég volt és nagyon finom, és természetesen hihetettlenül megfizethető.
Lehet jó ételt olcsón is kapni! ! ! Kollegáim rántott velőt kértek. A fél adagban 3 nagy velő volt. Hihetettlen. Nekik is nagyon izlett. Az adagok 800 Ft körül voltak. Még én is meglepődtem pedig rántotthúsos zsemléért sűrűn megállunk itt. Kollegáim el sem akarták hinni, hogy ennyiből is lehet vacsorázni, és ilyen finomat.