A pizzatészta nagyon finom, viszont a csirkemájat próbálták teljes bevetéssel eladni pecsenye libamájnak. Mikor szóvá tettük ezen észrevétlünket a pincérnél, egy csodálatos szinészi alakitásnak lehettunk szemtanúi. Szerintem egy vendég se szereti, ha komplett idiótának nézik. Ajánlom mindenkinek, alaposan vizsgálja meg, mi is van a tányérján.
Sopronban nyaraltunk, a vendéglátónk a Fórum Pizzériát ajánlotta , most már tudom miért :-) Finom a pizza és a mexikói, illetve a hagyományos ételek is! Városközpontban, a várfalak között. . . hangulatos! Kemencében sütik a pizzát, gazdag feltéttel. Végig jó dalokat játszottak, a gyerekeseknek is ajánlom, van kis adag is, illetve kissebb pizza is.
Sopronban itt a legfinomabb a pizza,a hely nagyon hangulatos, melyen az óváros öreg falai még csak emel. A pizzán kívül nagyon sok más finom, olasz és mexikói étel közül választhatsz, itt mindenki megtalálja a kedvére valót. A kiszolgálás nagyon barátságos és készséges, mely során megismertünk egy kedves, aranyos és nem kevésbé csinos felszolgálót kinek segítségével belekóstolhattunk, e csodás hely ízvilágába.
Sopronban itt a legfinomabb a pizza! Ráadásul a mexikói konyha is szuper, szerintem. Én itt szerettem bele a csirkés-cukkinis quesadillaba. :) Amióta megkóstoltam mindig azon dilemmázom, hogy ezt egyem, vagy a kedvencemet, a Speciale pizzát. :) A felszolgálók kedvesek és készségesek.
Nagyon hangulatos, egy éttermen belül kétféle stílusú berendezés van, és akár egy nagyobb társaság is simán le tud ülni vacsorázni. Nyáron a kerthelyiségben lehet elfogyasztani a finom ételeket az óváros falai közt.
A törzshelyem, eddig bármit ettem itt, minden ízlett: olaszos és mexikói ételek, egyéb főételek, desszertek. Ár-érték arányban a legjobb a városban. Barátságos kiszolgálás, ízléses, egyszerű berendezés, gusztusos tálalás, könnyű megközelíthetőség. Rengeteg pizzéria van Sopronban, de itt a legjobb a pizza, lasagne-t meg még Olaszországban sem ettem jobbat.