Teljesen véletlenül találtunk az étteremre, mikor egy ebédhelyet kerestünk a neten. Ezt írta a legközelebbinek. Nem csalódtunk, a pincér roppant készséges volt. Speciális étkezési szokásaimnak sajnos egyik összeállításuk sem volt megfelelő, de ennek ellenére zokszó nélkül kihozták a kért ételt.
Nekem egyetlen negatív volt az étteremben, ami az a dohos szag, ami az ember orrát elég durván megcsapja az ember orrát, amikor belép. Persze tudom, hogy ez a pince jellegéből adódik, de talán lehetne ezen változtatni, és akkor maximálisan lehetne értékelni.
Nyaralás alkalmából betértünk családommal erre a helyre! Első ránézésre az étterem tiszta és nyugodt, később ez be is bizonyították! A kiszolgálás kifogástalan! A Pincérek kedvesek, segítőkészek voltak! Az étel amit a család fogyasztott kifogástalan! Minősége nagyon jó volt!