A Panoráma Éttermet bárkinek jó szívvel tudom ajánlani. Kedves és szolgálatkész a személyzet, a tulajdonos igazi vendéglátós, aki foglalkozik a vendégekkel. Kellemes környezet ,nagyon finom ételek. Az ételek közül tudom ajánlani mindenkinek a halételeket, különösen a halászlevet. Nagyon finom a borjú pörkölt és a borjú paprikás!
Többször jártunk már az étteremben. Remek a fekvése, szép a kilátás, jó a szakács, udvarias a pincér, gondolnak a gyerekekre is, egy szóval érdemes ellátogatni az étterembe. Jól éreztük magunkat minden évszakban. Igazi "Panoráma. Az ár-érték arány jól megállapított. Külföldi vendégeink főleg a hal ételeket értékelik, remekül készítik. Jómagam a hagyományos magyar ételeket választom többnyire.
A mai nap a Panoráma étteremben voltunk. Az étterem csodálatos helyen fekszik. Az étterem tiszta, a kiszolgálás kiváló és udvarias. Figyelmesek, kedvesek voltak velünk. Az étel kiváló, az adagok pedig nagyon bőségesek. Mindenkinek ajánlom ha erre jár látogasson el, a csodálatos Sopron-Balfi étterembe. Biztos hogy nem fog csalódni sem a kiszolgálásban, sem az ételekben.
Az étterem gyönyörű helyen fekszik sok parkolóhellyel. Kulturált tiszta. Gusztusos, izletes ételek sok osztrák is jár ide. A személyzet igen kedves ,egy pökhendi öntelt pincértől eltekintve aki hála istennek nem szolgált ki minket ,ugy látszik ő nem tudja mi a vendéglátás (alázat és kedvesség)!
Udvarias személyzet, kiváló ételek, dekoratívan tálalva, az adagok bőségesek, bármilyen maradékot szívesen becsomagolnak, amit a pincér felajánl, és nem kell külön kérni. Tiszta, nagyon szép környezetben. De a leglényegesebb, hogy családbarát! Az étterem kialakítása tágas, nem zsúfolt, kényelmesen elfér az etetőszék is. Nincs külön felszolgálási díj.
Messzemenően a legjobb étterem a környéken. Finom ételek, bőséges adagok, udvarias kiszolgálás, szép környezet, tisztaság, stb. Felsorolni is nehéz a jó tulajdonságait! Ha családi ebédet szervezünk, csakis a Panorámát válasszuk. Már több lakodalomban is jártunk ott, ami szintén szenzációs a Panorámában. Köszönjük!
Rendszeresen itt tartjuk meg a családi ünnepeket. Ebben az étteremben annyira jó és bőséges a kaja. A felszolgálás már önmagában élmény, szépek az ételek, a teríték gusztusos. A barátságos kiszolgálás azt is magába foglalja, hogy mindenféle kívánságnak eleget tesznek. Az ételek finomak,a pincérek barátságosak,kedvesek, jól képzettek! Tisztaság mindenütt ! További sok vendéget kívánunk!
Nyugodt, csodálatos környezet. Ízléses, hosszabb idő eltöltésére csábító belső tér. Az étlap választékos, bőven találunk különlegességeket is. Az adagok nem fogyókúrásoknak valók! A felszolgálás udvarias, kifogástalan. A tulajdonos nemcsak "jópofizik", hanem valóban beszélget a vendégekkel.
ha kellőképpen éhes vagy a Panorámában a helyed! Fantasztikus ízek, szép környezet, figyelmes kiszolgálás! Sajnos nem lehet "csak úgy" betérni mert többnyire teltház van. Egyébként kiváló! Tájjellegű ételek,a soproni borvidék kiváló borai, máshol nemigen kapható desszertek teszik élvezetessé és feledhetetlenné az itt eltöltött időt. És ami a legfontosabb: elviselhető és megfizethető áron.