Családdal nyaraltunk Balfon. Étkezések az étteremben történt. Tágas környezet,átlagos berendezés. Pincérek gyorsak és figyelmesek,de az étel,minősége és mennyisége az pocsék volt! Sok helyen jártunk már,de ennél rosszabb még sehol sem volt! Sajnálom hogy ennyire nem figyelnek a minőségre,persze a mennyiségre sem! Nem ajánlom a helyet senkinek! Az tény mi elkerüljük ha arra járunk.
Évente többször betérünk, de sajnos az utolsó három alkalommal csalódottan távoztunk. Az ételek gyakran hidegek voltak, a rizs méreg sós, a pincéreket meg már sajnáltam, annyira fáradtak voltak a sok munkától. Előző éjjel esküvő, másnap a vasárnapi déli hajtás, totál készek voltak.
Egy ilyen jól menő szép üzlet, talán költhetne egy keveset munkaruhára, nem a nyúlott reklámpólóba kellene dolgoztatni a dolgozókat. Lehet árat kellene emelni ami kicsit kevesebb vendéggel és munkával járna, de a profit megmaradna . A fent leírtak részemről jóindulatú kritika, jobbító szándékkal. Sokszor fogok még visszatérni a hagyományos ételek ,az ételkészítés, a hely és a dolgozók szeretete miatt.
Az étterem gyönyörű helyen fekszik sok parkolóhellyel. Kulturált tiszta. Gusztusos, izletes ételek sok osztrák is jár ide. A személyzet igen kedves ,egy pökhendi öntelt pincértől eltekintve aki hála istennek nem szolgált ki minket ,ugy látszik ő nem tudja mi a vendéglátás (alázat és kedvesség)!
Ballagási ebéden voltunk az étteremben ahová többször is elmegyünk. Nagyon tetszik a csendes nyugodt környezet. Nyári időszakban a terasz az erdőre néz és a nagy melegben is jó a levegő a fák miatt. A személyzet szolgálatkész gyors pontos. Tisztában vannak az ételekkel bátran mernek ajánlani. Az ételek nagyon finomak.
Kedvenc éttermünk amit ha tehetjük meglátogatunk. A kiszolgálás gyors, a személyzet kedves és segítőkész. Az ételek pedig kiválóak ,az adagok pedig nem a kis étkűeknek szólnak. Hétvégén érdemes előre asztalt foglalni, mert tele van. Kiváló hely osztálytalálkozókra, összejövetelekre,esküvőkre vagy akár születésnapokra. Mindenkinek ezt az éttermet csak ajánlani tudom,biztos nem fognak csalódni.
Férjem családjával jártunk itt. nagyon szép és igényesen kialakított étterem,pincérek nagyon kedvesek gyorsak,és figyelmesek. Az ételek nagyon finomak voltak,és a mennyiségük is bőven elég volt. Ha tehetem ismét elfogunk látogatni,és ismerőseimnek is fogom ajánlani! Mert én csak jót tudok mondani az étteremről,és a személyzetről is. További minden jót kívánok az összes dolgozónak!
Panorama fele jàrva mindig felkeressük. Nagyon kedves kiszolgàlàs. Csodàs környezetben. Jolakott emberke jokat sètàlhat az èttermet körülölelő parkban. Vàlasztèk sokoldalu. Mèg nem csalodtam. Finom frissen elkèszitett ètelek. èrdemes előre akàr helyet is foglalni főleg ha nagyobb tàrsasàggal èrkezünk. Nèpszerű külföldiek körèben is. Làtogasd meg
Balfon üdülve az étterembe jártunk étkezni ebéd és vacsora is programunk volt.Csak azt tudom írni,hogy kiváló minden.Finom ételek,bőséges választék és adagok,kedves kiszolgálás,szép tiszta teríték,hangulatos belső berendezés,kényelmes parkolás, rendezett külső tér.Árak kedvezőek.Szóval szuper.
Egy nagyszerű hely, ahol a finom ételek mellett pihenni is lehet. Mosolygós, a vendégekkel nagyon kedves kiszolgálókkal találkozhatunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom! ! ! :)Nem lehet ragozni az étterem színvonalát, el kell menni és meg kell tapasztalni amit leírtam. Kellemes környezetben található, maximálisan teljesítik minden (ésszerűség határán belül) kérését a vendégnek.